NIGHTMARE1980 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:09 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:09 μμ Skoda turbo 1.8 , 192 ίππους 2007 μοντελο. Τι μου προτείνετε? Δεν χάνει λαδια. amsoil vs eneos sustina.
NIGHTMARE1980 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:18 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 01:18 μμ Τώρα ήρθε στην κατοχή μου κ πριν το καλοκαίρι μου έβαλαν valvoline.
Ukforthemoment Δημοσ. Τετάρτη στις 01:24 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:24 μμ 5 λεπτά πριν, NIGHTMARE1980 είπε Τώρα ήρθε στην κατοχή μου κ πριν το καλοκαίρι μου έβαλαν valvoline. Ιξώδες; Αφου μετά απο 18 χρόνια δεν έχει πρόβλημα γιατί να αλλάξεις απο αυτό που έβαζαν;
NIGHTMARE1980 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:32 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 01:32 μμ Ο προηγούμενος έβαζε Castrol. Θελω δοκιμάσω κατι καλύτερο πιστεύω που ειναι αυτες οι 2 επιλογές.
mike15 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:01 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:01 μμ 2 ώρες πριν, NIGHTMARE1980 είπε Ο προηγούμενος έβαζε Castrol. Θελω δοκιμάσω κατι καλύτερο πιστεύω που ειναι αυτες οι 2 επιλογές. ποιος σου ειπε οτι ειναι καλυτερο? καλυτερο ειναι αυτο που δουλευει σωστα για τον κινητηρα μας,δλδ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΛΑΔΙ.θελω να πω καλα ειναι τα πιο πολλα και καποια καλυτερα αλλα σημασια εχιε το σωστο λαδι πρωτα ακομα και να ηθελες να βαλεις απο αυτα τα 2 καποιο, πρεπει να διαλεξεις παλι το σωστο,ετσι γενικα αμσοιλ καλυτερο δεν υπαρχει. το αμσοιλ εχει σειρες,γιαυτο το λεω,εχει μια πιο αγωνισιτικη και μια για ευρωπαικα καθημερινα.καλο λαδι αλλα δεν το χρειαζεσαι εκτος εαν τρεχεις σε αγωνες,κανεις πιστα κ..λ.π. γιατι ειναι πολυ ακριβο στην ελλαδα. εαν ειναι απλα για καθημερινη χρηση κατσε με αυτο που εβαζες και δουλευει.ποσα χιλιομετρα εχει? ποιο καστρολ ειναι ,για να σου πω εαν ειναι απο τα καλα λαδια τους.εαν δεν καιει λαδια οτι εβαζες ,μην παιζεις με τα λαδια ειδικα σε βαγκ κινητηρες γιατι ειναι ευαισθητα και κακομαθημενα στο λαδι τους. για το αλλο λαδι,καλη εταιρεια ειναι αλλα δεν εχω αποψη γιατι κυριως τα βαζουν σε γιαπωνεζικα που δεν ασχολουμαι.
NIGHTMARE1980 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:51 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 04:51 μμ 150000. Οχι δεν καίει. Δεν τρέχω σε αγώνες. Λογο του turbo λέω.
katargedon Δημοσ. Τετάρτη στις 07:09 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:09 μμ Είναι πολύ γενική η ερώτηση.Ολες οι εταιρίες έχουν καλά,μέτρια και κακά λάδια.Το μονο που μπορώ να σου πω είναι οτι το Eneos Sustina δεν παράγεται πλεον.Η σειρά Sustina εχει αντικατασταθεί απο την σειρα X prime.Οποτε οτι βρίσκεις σε Sustina,ειναι απο στοκ που εχει μείνει.Αν επιλέξεις αυτό,μεγάλη προσοχή στην ημερομηνία παραγωγής.
AntonisKo Δημοσ. Τετάρτη στις 09:13 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:13 μμ Άστο στην ησυχία του και βάλε του ότι προτείνει το εργοστάσιο 🙂
meletis_m Δημοσ. Τετάρτη στις 10:48 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:48 μμ 9 ώρες πριν, NIGHTMARE1980 είπε Skoda turbo 1.8 , 192 ίππους 2007 μοντελο. Τι μου προτείνετε? Δεν χάνει λαδια. amsoil vs eneos sustina. Βάλε ότι προδιαγραφή & ιξώδες δίνει ο κατασκευαστής και παρακολούθησε το . Προσωπικά βάζω Liqui Moly + αντιτριβικο αλλαγή παρά αλλαγή . Δεν έχω το ίδιο βέβαια μοντέλο .
Klausx Δημοσ. Τετάρτη στις 10:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:59 μμ Το έχουν κάνει επιστήμη για να πουλάνε, εγώ βάζω semi-synth 10-40 όπως προτείνει ο κατασκευαστής και πάντα ίδια μάρκα για να μην αλλάζουν συνέχεια τα πρόσθετα μέσα στον κινητήρα. Στις βαλβολινες αξίζει να πας σε Redline, Amsoil θα δεις διαφορά.
mike15 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:00 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:00 μμ 6 ώρες πριν, NIGHTMARE1980 είπε 150000. Οχι δεν καίει. Δεν τρέχω σε αγώνες. Λογο του turbo λέω. γραψε λιγο το καστρολ που βαζεις,την πληρη ονομασια του γιατι εχει πολλα καστρολ και θα σου πω.και το valvoline εχει καλα λαδια.γραψε και αυτο που βαλανε . βαζανε αυτες τις 2 μαρκες γιατι ειναι οι προτεινομενες ΟΕΜ της βαγκ.
NIGHTMARE1980 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:29 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 11:29 μμ Castrol έβαζε ο προηγούμενος. Δεν γνωρίζω πιο ακριβώς. Το πηρα λιγο πριν το καλοκαίρι κ μου πέρασαν valvoline αλλα θα ρωτήσω πιο συγκεκριμένα 1
mike15 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:02 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:02 πμ 2 λεπτά πριν, NIGHTMARE1980 είπε Castrol έβαζε ο προηγούμενος. Δεν γνωρίζω πιο ακριβώς. Το πηρα λιγο πριν το καλοκαίρι κ μου πέρασαν valvoline αλλα θα ρωτήσω πιο συγκεκριμένα εψαξα να βρω το μοντελλο σου και λαδια προδιαγραφες παιρνει και με μπερδεψε,δεν βρισκω αυτοκινητο με τοσους ιππους,μεχρι 180 βρισκω. τελος παντων,εαν η προδιαγραφη σου ειναι 5-40 α3/β4 503/505 ,η' 5-30 C3 504/507 δεν ξερω ,ψαξτο λιγο αν θες,στο μανιουαλ θα το γραφει,εαν οχι ενα τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια ,διαβασε τους αυτα που γραφω να σου πουν. εαν ειναι5-30 C3 vw 504/507 το καλυτερο castrol και το μονο που συστηνω ειναι σε 5-30 αυτο https://www.castrol.com/el_gr/greece/home/products/our-brands/automotive/castrol-edge-oils/castrol-edge.html#tab_5w-30-ll το οποιο βλεπω οτι υιοθετησε και το νεο API SQ αν και εσενα δεν σε ενδιαφερει παρα μονο το ACEA C3 να εχει πανω στο μπουκαλι. ολα τα αλλα καστρολ ειναι κατω του μετριου. mobil 1 esp 5-30 επισης ειναι καλο λαδι βεβαια εαν η προδιαγραφη σου ειναι 5-40 α3/β4 vw 502/505 απο καστρολ εαν βρεις το 0-30 Α3/Β4 η΄0-40 Α3/Β4 στην ελλαδα ειναι ακομα καλυτερο.ειναι πιο συνθετικο λαδι. αλλιως motul 8100 5-40 excess gen 2, shell helix ultra 5-40 ας δουμε με την ευκαιρια για το API SQ τι νεο προσφερει API SQ is a new engine oil category, launched in 2025, designed to meet the demanding requirements of modern engines, especially Turbocharged Gasoline Direct Injection (TGDI) systems. Building on the API SP standard, API SQ oils provide enhanced protection against Low-Speed Pre-Ignition (LSPI), even in aged oils, improved wear protection, better high-temperature and low-temperature performance, increased engine cleanliness, and compatibility with gasoline particulate filters. τα τουρμπο σχεδον σε ολα τα λαδια του εμποριου καλυπτονται κανονικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα