News Editors insomnia.gr Δημοσ. Τετάρτη στις 04:24 μμ News Editors Δημοσ. Τετάρτη στις 04:24 μμ Επιστροφή στις συνεντεύξεις για το podcast μας, όπου φιλοξενούμε τον Κώστα Ξηραδάκη, CCO της Snappi, της νέας πλήρως ψηφιακής τράπεζας (neobank) που ξεκίνησε τη δημόσια λειτουργία της πριν από λίγες ημέρες. Συζητάμε για τις προκλήσεις στη δημιουργία μιας neobank στην Ελλάδα, τους στόχους αυτού του φιλόδοξου εγχειρήματος που φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα στα τραπεζικά δρώμενα της χώρας, αλλά και για το τι μπορούμε να περιμένουμε το επόμενο διάστημα. Στη συνέχεια, αναφερόμαστε στις εξελίξεις γύρω από το Ultra-Fast Broadband (UFBB), το έργο που έχει εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με στόχο την ανάπτυξη ευρυζωνικών υποδομών σε περιοχές όπου δεν υπάρχει επαρκές δίκτυο υψηλών ταχυτήτων, και το οποίο, όπως όλα δείχνουν, θα υλοποιήσει ο ΟΤΕ. Επιπλέον, μοιραζόμαστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την εντυπωσιακή πορεία της Box Now, της γνωστής εταιρείας που δραστηριοποιείται στην αποστολή και παραλαβή δεμάτων μέσω αυτόματων θυρίδων (lockers). Κλείνουμε το επεισόδιο με τις εντυπώσεις μας από την τελευταία ταινία του Leonardo DiCaprio, One Battle After Another, σε σκηνοθεσία του Paul Thomas Anderson. 00:00 - Εισαγωγή 00:24 - Συνέντευξη με τον Κώστα Ξηραδάκη, CCO της Snappi 44:06 - Σχόλια 53:03 - UFBB και Cosmote 54:34 - Cosmote Telekom / Nova 55:41 - Box Now 58:52 - One Battle After Another Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλαπλές πλατφόρμες όπως Anchor και Apple Podcasts, ενώ μπορείτε να το παρακολουθήσετε με βίντεο στο YouTube Music και το Spotify! Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
dream21 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:15 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:15 μμ Mπορω να χρησιμοποιω την καρτα snappi στα UAE σε καθε συναλλαγη μου χωρις μετατροπη προμηθειας απο AED σε EUR οπως κανω με την revolut;
brx Δημοσ. Πέμπτη στις 09:52 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:52 πμ Επιτέλους ένα στέλεχος εταιρίας που δεν μιλάει σαν ρομπότ. Φοβερή συνέντευξη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. Πέμπτη στις 01:23 μμ Super Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 01:23 μμ Στην Cosmote δεν έγινε αναβάθμιση στην επόμενη ταχύτητα, όσοι ήταν σε FTTH 50/100/200/300 πριν τον Ιούλιο πήγαν στα 500, ενώ στη Nova πήγαν στην επόμενη ταχύτητα.
mants118 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:35 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:35 μμ Η συνέντευξη κατά τη γνώμη μου όπως την άκουσα στο podcast ήταν πολύ καλή, όντως ο καλεσμένος ένιωθε άνετα μαζί σας και δεν μιλούσε στημένα σαν δελτίο τύπου εταιρείας και πολύ βαρετά, αν και κάποιες στιγμές ακουγόταν σαν "ελληνοαμερικανάκι" με πολύ μιξ ελληνικών και αγγλικών λέξεων (όχι τεχνικών όρων που αναγκαστικά πρέπει να τα πεις στα Αγγλικά). (Δεν με κράτησε, άκουσα μέχρι το 16ο λεπτό από τα 45 λεπτά). Για τη τηλεοπτική σειρά dexter και για το νέο κύκλο, και έχοντας ήδη δει παλαιότερα όλες τις προηγούμενες σαιζόν, ήμουν επιφυλακτικός, μέχρι τα μισά που έχω δει αξίζει με το μόνo που δεν με άρεσε είναι ο περίπου κωμικός ρόλος του άλλου "ταξιτζή" που του ενοικιάζει και το σπίτι.. Θεωρώ βέβαια ότι αν δεν ήταν ο γιος του και ο συνάδελφος ταξιτζής αλλά και η έκπληξη στη πλοκή με τους άλλους δολοφόνους, δεν θα ήταν τόσο καλό. Το podcast (vidcast) όντως είναι καρφιτσωμένο στον πάτο ινσόμνια (θα ακουστεί λίγο παράξενο όπως το γράφω χεχεχε) αλλά εγώ όντως εννοώ το post του podcast, όχι το βίντεο!!! Καλή συνέχεια!
Strategos Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μου δώσανε και εμένα τώρα από την δουλειά ένα καινούργιο HP Elitebook 865 G11 με AMD κλειδωμένο να παίζει μόνο Teams, Outlook και Edge. Για ποιο λόγο αυτό τώρα να μην το δίνανε με Snapdragon Elite και Oled να κρατάει η μπαταρία 15 ώρες και να μην κάνει σαν αεροπλάνο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα