Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω συνδρομή από το 2017.Ε όχι 300+ ευρώ το χρόνο.Καπου το ξεφτίλισαν.Το 9.90 εγινε 30 Σε λίγα χρόνια.

Με 30 ευρώ το μήνα τη βγάζω την άκρη μου από steam και κλειδαδικα.

Σιγουρα cancel.

• Like 3
Δημοσ.

Βάλτε ένα 50ρικο τη συνδρομή ρε πλεμπαιοι ! 

Τι μας περάσατε για τη Μαρία της γειτονιάς που δεν έχει να βάλει βρακί.

Τέτοια να βλέπω και μαζί με τις αυξήσεις στο hardware 5ετιας παρακαλώ και θα τσιμπήσω μια κάρτα γραφικών και θα πάει ο θείος Σαμ σε άλλο τόπο ! 

• Haha 3
Δημοσ.

Και το καλύτερο είναι πως αν περπατήσει σε κάνα χρόνο θα πάνε την ουλτι στα 40€

Δημοσ.

Παμε στα θετικα.

Εξτρα παιχνιδια,Ubisoft Classic που σημαινει και εκει day one και οχι τις απλες εκδοσεις

Fortnite Crew για οσους παιζουν.

Συν και αλλα skins σε αλλα παιχνιδια(φημη League of Legends)

Συν το Rewards που μπορεις να επωφεληθεις.

Αρνητικα.

Τεραστια διαφορα στην αυξηση μπορουσαν να το πηγαιναν στα 20 και ας το ξανα ανεβαζαν σε 2 χρονια.

Προσωπικα παιρνω τις συνδρομες πιο φθηνα και την μοιραζομαι με τον αδελφο μου.Εγω PC και αυτος κονσολα.Και ειμαστε σε διαφορετικα σπιτια.

Δημοσ.
5 minutes ago, darkwolf8 said:

Παμε στα θετικα.

Εξτρα παιχνιδια,Ubisoft Classic που σημαινει και εκει day one και οχι τις απλες εκδοσεις

Αρνητικα.

Τεραστια διαφορα στην αυξηση μπορουσαν να το πηγαιναν στα 20 και ας το ξανα ανεβαζαν σε 2 χρονια.

Προσωπικα παιρνω τις συνδρομες πιο φθηνα και την μοιραζομαι με τον αδελφο μου.Εγω PC και αυτος κονσολα.Και ειμαστε σε διαφορετικα σπιτια.

Θετικα;Πόσα παιχνιδια παίζεις τον μήνα για να δεις αυτα τα "θετικα";

Δημοσ.
Μόλις τώρα, auron12 είπε

Θετικα;Πόσα παιχνιδια παίζεις τον μήνα για να δεις αυτα τα "θετικα";

Δεν ειναι ποσα παιζω αναλογως και τον χρονο μου αλλα τι παιζω.Αν βγει το νεο Cod 7 ναι θα το παιξω,αν βγει το Ac Black Flag Remake επισης.Παντως μοιραζομαι την συνδρομη εγω οπως ειπα και δεν μου φαινεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, darkwolf8 είπε

Παμε στα θετικα.

Αρνητικα.

Μπερδεύεις το Ubisoft+ Classics με το Ubisoft+ Premium. Στο classics παίζεις κάποια από τα παλιά παιχνίδια της Ubisoft, και μάλιστα στην Standard έκδοση, και όχι Day 1. Η Premium είναι αυτή που σου έχει τα καινούργια στις Ultimate εκδόσεις.

Επεξ/σία από dim21
  • Like 2
Δημοσ.

Αν και εχω ΧΒΟΧ και Windows PC, οφειλω να ομολογησω οτι μπροστα στον βωμο (απληστια) του κερδους η MS κανει οτι μπορει για να γυρισει τον εναπομειναντα κοσμο εναντιον της (οσο εχει μεινει με αυτα που κανει)... Γνωριζουμε οτι δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα αυτοι οι γιγαντες, αλλα ελπιζαμε στο γεγονος οτι στον τομεα του console gaming θα φαιρονταν ως underdog, ωστε να γινει λιγο πιο συμπαθεις (οπως και εκανε τα πρωτα χρονια του ΧΒΟΧ) - Το τυρακι με τους πρωτους μηνες τσαμπα game pass (η με 1Ε) πριν μερικα χρονια, που μετα εγιναν 8,9,10 Ε περασαν ανεπιστρεπτει. Εβαλαν τον κοσμο στην λογικη της συνδρομης χωρις να εχουν κατοχη σε τιποτα, και την 'ευκολια/τεμπελια' του να εχεις πολλα παιχνιδια εδω και τωρα, αμεσα, ευκολα και γρηγορα, σαν το Νετφλιξ με τις ταινιες... και τωρα θεριζουν οτι εσπειραν!

Πιστευω οτι αν πραγματικα δεν παιζεις καμποσες ωρες την ημερα για να κανεις αποσβεση τα ποσα αυτα (που ολο και πλεον θα αυξανονται λογικα), ολα αυτα ειναι τσαμπα βερεσε, μιας και δεν θα εχει κανενας προλαβει να παιξει ουτε το 1/10 αυτων που σου προσφερουν. Αν δεν καιγεσαι για το online καποιων παιχνιδιων, σου αρεσουν τα single player experience οπως εμενα, εγω θα προτεινα να αγοραζει ο κοσμος φτηνα κλειδια απο τριτομαγαζα, μετα απο μια ερευνα για reviews συγκεκριμενων επερχομενων παιχνιδιων (youtube). Οχι οτι αγοραζεις κατι χειροπιαστο (παλι αερα κοπανιστο παιρνουμε - μια αδεια χρησης που ανακαλειται οτι ωρα κρινει ο developer πλεον οτι δεν ειναι διατηρητεο)

Ο κοσμος δεν παιζει μεσα σε ενα μηνα 50/200/400 παιχνιδια ρεαλιστικα κιολας μιλοντας (αρα το κριτηριο της ποσοτητας ειναι αστειο) και η ποιοτητα πολλων παιχνιδιων πλεον εχει πεσει τοσο πολυ πλεον, που για το 1 η 2 πραγματικα καλα παιχνιδια το εξαμηνο,  δεν αξιζει να δωσεις ποσα που αντιστοιχουν σε ολοκληρους μηνες. Το Value for money πλεον αρχιζει να μειωνεται σημαντικα και το σημειο τομης στην καμπυλη προσφορας/ζητησης στην αγορα το εχει φτασει πιστευω (αν δεν το εχει ξεπερασει κιολας). Και ας φαινεται τωρα οτι στην αγορα της Sony ο μεγαλυτερος διανομεας πλεον ειναι η MS! Αυτο ειναι αναμενομενο διοτι εχει αγορασει πολλα στουντιο και επισης οι χρηστες PlayStation δοκιμαζουν κατι που δεν ειχαν μεχρι τωρα την δυνατοτητα, χωρις να χρειαστει να παρουν νεο εξοπλισμο.

Δεν ξερω, μπορει να ακουγονται λιγο πεσιμιστικα αυτα, αλλα η κατασταση στην βιομηχανια των παιχνιδιων τα τελευταια χρονια, και ποσο δε στην κυκλοφορια και διανομη τους, δεν φαινεται να πηγαινει και πολυ καλα! 

• Like 1
Δημοσ.

Κάποτε λέγανε για ένα family πακέτο σαν αυτό που έχει η Nintendo και θα πήγαινε ο μήνας κάνα 5ευρω στον καθένα.Μαλλον φήμη ήταν και όχι κάτι χειροπιαστό.Εννοειται μόλις λήξει η τρίμηνη που έβαλα, ακυρώνω τη συνδρομή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...