Προς το περιεχόμενο

Logitech MX Master 4 Review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά μόνο εμένα μ φαίνεται ακραία η τιμή?!?!? Αν είσαι επαγγελματίας που το "χρειάζεσαι" οκ αλλά για όλους τους υπόλοιπους είναι too much νομίζω!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δυστυχώς δεν το έβγαλαν πιο ελαφρύ. Είχα πάρει το mx 3 και το έδωσα σε 5 ημέρες. Είναι φανταστικό ποντίκι αλλά πάρα πολυ βαρύ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tablet είπε

αξίζει η μετάβαση απο ΜΧ3 σε ΜΧ4 δηλαδη;

Όχι

1 ώρα πριν, C(r)y είπε

δυστυχώς δεν το έβγαλαν πιο ελαφρύ. Είχα πάρει το mx 3 και το έδωσα σε 5 ημέρες. Είναι φανταστικό ποντίκι αλλά πάρα πολυ βαρύ

Με τι ποντίκι το συγκρίνεις και λες ότι είναι βαρύ; Είναι φανταστικό ποντίκι, και καθόλου κουραστικό 

2 ώρες πριν, zahos147 είπε

Ρε παιδιά μόνο εμένα μ φαίνεται ακραία η τιμή?!?!? Αν είσαι επαγγελματίας που το "χρειάζεσαι" οκ αλλά για όλους τους υπόλοιπους είναι too much νομίζω!

Γενικά είναι τσιμπημένη η τιμή του. Εγώ θα σου πρότεινα το 3s το οποίο παίζει σε προσφορές στα 75-80€ από amazon κυρίως. Τώρα εάν θέλεις το 4αρι, περιμένεις λίγο και θα πέσει και αυτό σε καμιά προσφορά 89,99 τύπου, πότε δεν ξέρω. 

• Like 2
Δημοσ.
12 hours ago, CMOS_Z said:

Παίζει πάντως και σε άλλους χρωματικούς σχεδιασμούς. Μάλλον θα βγουν στο μέλλον. 

Φαίνονται σε ένα βίντεο που ανέβασε κάποιος στο reddit

https://www.reddit.com/r/logitech/s/Yjjzmh6N5h

Νομίζω πως προς το παρόν επίσημα κυκλοφορούν 4 χρώματα, 2 (Pale Grey, Graphite) για την κανονική version και 2 (Space Black, White Silver) για την "for Mac".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, ADHD είπε

Kαι εγω αυτα χρησιμοποιώ εδω και χρονια, απο το πρωτο βασικα. Το πηρα το 4 ηδη αλλα δεν εχεις αδικο γενικα για το βαρος, αν και το εχω συνηθίσει πλεον θα επρεπε να ειναι ~120g που ειναι οκ για productivity. Για gaming το ξεχνας ετσι και αλλιως. 

Τώρα το χρησιμοποιώ για software development, επεξεργασία κειμένου και βασικό graphic design.
Όταν παλαιότερα το χρησιμοποιούσα για AutoCAD και περισσότερο graphic design ένιωθα το πρόβλημα του βάρους. 
Αν ήταν κοντά στα 100gr θα ήταν πολύ καλύτερο και για αυτό το εύρος εργασιών.

Επεξ/σία από redmedusa
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 hours ago, zahos147 said:

Όχι δεν είσαι ο μόνος, από την άλλη όμως δεν μου φαίνονται too much για mechanical keyboard, ενώ σε άλλους φαίνονται.

Δημοσ.
7 minutes ago, Thresh said:

Όχι δεν είσαι ο μόνος, από την άλλη όμως δεν μου φαίνονται too much για mechanical keyboard, ενώ σε άλλους φαίνονται.

Στο keyboard να το καταλάβω περισσότερο. Το keychron που έχω έχει κάπου εκεί στην τιμή. Το να δώσω το ίδιο ποσό για ποντίκι μ φαίνεται πολύ...αλλά περι ορεξεως...

• Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, zahos147 said:

αλλά περι ορεξεως...

Αυτό.

Φιλαράκι μου ξοδεύει 200+ ευρώ το μήνα για τσιγάρα, αλλά το keyboard ή το mouse ή whatever θα του φανεί υπερβολικό. 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάλι θα το τιμήσω. Το MX 3 (for Mac) που έχω έχει γίνει σίσκατο στα λάστιχα, οπότε ήρθε η ώρα για σύνταξη. Και - επίσης - ναι, η σειρά MX είναι ακριβή, αλλά δε συγκρίνεται με τίποτα. Δε πρέπει να υπάρχει κάτι καλύτερο για τη δουλειά που προορίζεται.

Spoiler

Η συλλογή στο σπίτι αποτελείται από δύο Keys, δύο Master και ένα Anywhere! :D

Επεξ/σία από Haldol
Δημοσ.
4 ώρες πριν, redmedusa είπε

Τώρα το χρησιμοποιώ για software development, επεξεργασία κειμένου και βασικό graphic design.
Όταν παλαιότερα το χρησιμοποιούσα για AutoCAD και περισσότερο graphic design ένιωθα το πρόβλημα του βάρους. 
Αν ήταν κοντά στα 100gr θα ήταν πολύ καλύτερο και για αυτό το εύρος εργασιών.

Σιγουρα θα ηταν καλυτερο, να σου πω και κατι που παρατήρησα στο 4, το βαρος του το νιωθω καπως ανισα κατανεμημένο ενω το 3S ηταν αρκετα πιο uniform οποτε μου φαινεται και ελαφρύτερο. Μπορει να ειναι και η ιδεα μου, παντως και τα haptics μου αρεσουν και τα clicks μεχρι στιγμης. 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Όχι

Με τι ποντίκι το συγκρίνεις και λες ότι είναι βαρύ; Είναι φανταστικό ποντίκι, και καθόλου κουραστικό 

Γενικά είναι τσιμπημένη η τιμή του. Εγώ θα σου πρότεινα το 3s το οποίο παίζει σε προσφορές στα 75-80€ από amazon κυρίως. Τώρα εάν θέλεις το 4αρι, περιμένεις λίγο και θα πέσει και αυτό σε καμιά προσφορά 89,99 τύπου, πότε δεν ξέρω. 

Το συγκρίνω με άλλα που δεν με κουράζουν, όπως κάποια logitec gaming mouses.

Δημοσ.
4 hours ago, dimlevi said:

H εκδοση for mac τι διαφορα εχει απο το σκετο mx 4?

Η έκδοση for Mac δεν περιλαμβάνει το receiver, θεωρώντας ότι θα το δουλεύεις με BT. Επίσης έχει άλλο χρώμα, πιο ταιριαστό με το space gray της Apple. Κατά τ' άλλα (λειτουργίες, κ.λπ) είναι ολόιδια. 

Υπ' όψιν ότι δουλεύουν αρκετά καλύτερα καλύτερα με το Unifying / Bolt dongle, παρά με BT, οπότε αν δεν έχεις ήδη κάποιο receiver, η έκδοση for Mac ίσως να μην είναι καλή περίπτωση (εκτός κι αν καίγεσαι για το χρώμα :P).

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Haldol είπε

Η έκδοση for Mac δεν περιλαμβάνει το receiver, θεωρώντας ότι θα το δουλεύεις με BT. Επίσης έχει άλλο χρώμα, πιο ταιριαστό με το space gray της Apple. Κατά τ' άλλα (λειτουργίες, κ.λπ) είναι ολόιδια. 

Υπ' όψιν ότι δουλεύουν αρκετά καλύτερα καλύτερα με το Unifying / Bolt dongle, παρά με BT, οπότε αν δεν έχεις ήδη κάποιο receiver, η έκδοση for Mac ίσως να μην είναι καλή περίπτωση (εκτός κι αν καίγεσαι για το χρώμα :P).

lol νομιζα οτι σου δινανε bolt dongle me usb c με το mac edition.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...