CMOS_Z Δημοσ. Παρασκευή στις 03:38 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:38 μμ 4 ώρες πριν, Haldol είπε Υπ' όψιν ότι δουλεύουν αρκετά καλύτερα καλύτερα με το Unifying / Bolt dongle, παρά με BT, οπότε αν δεν έχεις ήδη κάποιο receiver, η έκδοση for Mac ίσως να μην είναι καλή περίπτωση (εκτός κι αν καίγεσαι για το χρώμα ). Δεν είναι συμβάτο με Unifying. Το λέω για να μην πάρει κάποιος το mac version με το σκεπτικό πως έχει και ένα παλιό dongle unifying, δεν θα δουλέψει.
dimlevi Δημοσ. Παρασκευή στις 04:12 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:12 μμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Haldol είπε Η έκδοση for Mac δεν περιλαμβάνει το receiver, θεωρώντας ότι θα το δουλεύεις με BT. Επίσης έχει άλλο χρώμα, πιο ταιριαστό με το space gray της Apple. Κατά τ' άλλα (λειτουργίες, κ.λπ) είναι ολόιδια. Υπ' όψιν ότι δουλεύουν αρκετά καλύτερα καλύτερα με το Unifying / Bolt dongle, παρά με BT, οπότε αν δεν έχεις ήδη κάποιο receiver, η έκδοση for Mac ίσως να μην είναι καλή περίπτωση (εκτός κι αν καίγεσαι για το χρώμα ). lol νομιζα οτι σου δινανε bolt dongle me usb c εχω macbook air αλλα θελω να το εχω και για windows αμα χρειαστει ποτε. Επεξ/σία Παρασκευή στις 04:14 μμ από dimlevi
Haldol Δημοσ. Παρασκευή στις 06:03 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:03 μμ 2 hours ago, CMOS_Z said: Το λέω για να μην πάρει κάποιος το mac version με το σκεπτικό πως έχει και ένα παλιό dongle unifying, δεν θα δουλέψει. Good point. Μ' έσωσες απ' την ξενέρα, γιατί αυτό ακριβώς θα έκανα! Λέω έχω 5-6 σκόρπια Unifying, σιγά μη πάρω και Bolt.
CMOS_Z Δημοσ. Παρασκευή στις 06:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:08 μμ 1 λεπτό πριν, Haldol είπε Good point. Μ' έσωσες απ' την ξενέρα, γιατί αυτό ακριβώς θα έκανα! Λέω έχω 5-6 σκόρπια Unifying, σιγά μη πάρω και Bolt. Εάν θέλεις να πάρεις το mac μόνο για το χρώμα, παίζει και σκέτο το usb-c bolt με 12,5€ από ελληνικό κατάστημα αυτή τη στιγμή.
greek_pilot Δημοσ. Σάββατο στις 01:25 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:25 πμ Bolt όχι unifying. (usb only κιόλας) Τιμη χάος Λατρεύω τη logitech και περίμενα το mx 4 γιατί από το 2 & 3 έχουν λιώσει τα πλαστικά (οκ το άλλαξαν 3 φορές χωρίς κόστος αλλά πάντα γινόταν τσίχλα) αλλα αυτο δυστυχώς θα είναι ένα pass
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα