Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Από το μάρκετινγκ της Disney σε έστειλαν; Λογικό να ψάχνουν τώρα τους χαμένους συνδρομητές με κιάλι, γιατί τους δείχνουν τέτοιο σεβασμό. Καλή τύχη μ’ αυτό. :P

Από το marketing του οργανισμού Κοινής Λογικής έρχομαι, αλλά δεν έχω καμία ελπίδα μιας και η ανθρωπότητα έχει τσακωθεί μαζί της εδώ και χρόνια. 😛 

• Like 8
  • Confused 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, kekos123 είπε

Δηλαδη δεν επέστρεψε το Show του παρουσιαστή λιγες ημερες μετά ? Η κάνω λάθος ?

Διοτι αν επέστρεψε και υπάρχουν τόσες ακυρώσεις τότε μάλλον οι ακυρώσεις εγιναν ΟΧΙ γιατι εκοψαν το Show του αλλα διοτι το επανέφεραν !

Ξερει κάποιος τι ισχύει τελικά ?

Τα πράγματα είναι απλά:

Όταν τον έδιωξε δυσαρεστήθηκαν πολλοί συνδρομητές και ακύρωσαν τις συνδρομές.

Όταν τον ξαναπήρε για να μη φύγουν κι άλλοι, δυσαρεστήθηκαν οι υπόλοιποι που είχαν μείνει και που ήθελαν να τον διώξει η Disney. Οπότε ακύρωσαν και αυτοί τις συνδρομές. 

Με λίγα λόγια έφυγαν όλοι. Και αυτοί που τους άρεσε που τον έδιωξε και αυτοί που δεν τους άρεσε 😁

Επεξ/σία από Kyro
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, billdanos είπε

Από το marketing του οργανισμού Κοινής Λογικής έρχομαι, αλλά δεν έχω καμία ελπίδα μιας και η ανθρωπότητα έχει τσακωθεί μαζί της εδώ και χρόνια. 😛 

Περίεργο, γιατί στο ταμείο της Disney δεν φαίνεται καμία λογική πλέον… ;)

• Like 1
Δημοσ.

Ότι όλους τους ενδιαφέρουν τα πήγαινελα του Κίμμελ αλλά με την αύξηση της συνδρομής όλα καλά, είναι αλήθεια ότι δεν το περιμενα; 🤣🤣

• Like 2
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Περίεργο, γιατί στο ταμείο της Disney δεν φαίνεται καμία λογική πλέον… ;)

Δεν έχει θέμα μόνο η Disney. Ο ανταγωνισμός τους έκανε να εκτινάξουν τα κόστη με αποτέλεσμα αυτό να φτάνει και στους συνδρομητές που δεν μπορούν πλέον να καλύπτουν τόσα πάγια. Αυτός είναι ο λόγος που έφυγαν οι περισσότεροι συνδρομητές και όχι το show που κόπηκε και ξε κόπηκε! 

Γι αυτό ελάτε όλοι στο Apple TV να ηρεμήσετε! 😛 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή έχω δει σχεδόν κάθε επεισόδιο του Kimmel, αυτό που είπε απλά δεν άρεσε στον Trump.

Όταν μετά από ακριβώς μια εβδομάδα επέστρεψε live, ανακοινώθηκε η αύξηση συνδρομής 

μετά από 2 μέρες περίπου και εκεί έχασε τον κόσμο. Σιγά μην φεύγανε επειδή επέστρεψε ο άλλος.

Ταυτόχρονα, προσωπικά είχα με $2,99 hulu+disney+espn με διαφημίσεις και μου το κάνανε $10,99, οπότε το έκοψα, γιατί έληγε αυτό τον μήνα.

Προφανώς δεν ήμουν ο μόνος που είχε αυτό το πακέτο.

Βάλτα όλα μαζί, συν το μη ανανεωμένο υλικό (πραγματικά πάνω από 3 το μήνα είναι κοροϊδία πια.

Και όσο για το netflix? Με κουράζουν πολύ οι ισπανο/γαλλο/πολωνο και άλλα ταινίες του. 

Επεξ/σία από ezpap
  • Like 1
Δημοσ.

Γιατί πρέπει να πολιτικοποιείται τα πάντα;

Δε σας πέρασε απ'ο το μυαλό οτι οι συνδρομητές έφυγαν λόγω αύξησης της συνδρομής;

Και οτι ο Kimmel είναι απλά μια δικαιολογία για κουτσομπολιό που κι αυτό τη βολεύει τη Disney;;

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι γιατί οι 1.7εκ ακυρώσεις έγιναν από την Ελλάδα 😂 

Προφανώς και έπαιξε ρόλο η υπόθεση Κίμελ. Η Ελλάδα είναι απειροελάχιστο τμήμα της αγοράς.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Geralt_Haute_Bellegarde είπε

Γιατί πρέπει να πολιτικοποιείται τα πάντα;

Δε σας πέρασε απ'ο το μυαλό οτι οι συνδρομητές έφυγαν λόγω αύξησης της συνδρομής;

Και οτι ο Kimmel είναι απλά μια δικαιολογία για κουτσομπολιό που κι αυτό τη βολεύει τη Disney;;

Γιατί το ένα αποκλείει το άλλο;

Δημοσ.

Ποιος είναι ο κιμελ ρε παιδιά πρώτη φορά τον ακούω. Με ταινίες σειρές πρέπει να ασχολούμαστε αυτό προσφέρει η Disney ποιός νοιάζεται για πολιτικές αηδίες. 

• Like 4
Δημοσ.
5 minutes ago, Arkin said:

Ποιος είναι ο κιμελ ρε παιδιά πρώτη φορά τον ακούω. Με ταινίες σειρές πρέπει να ασχολούμαστε αυτό προσφέρει η Disney ποιός νοιάζεται για πολιτικές αηδίες. 

Από την στιγμή που έχει και κωμικές/πολιτικές εκπομπές, λογικό είναι να ασχολούνται

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειλικρινά για τον Κίμμελ χέστηκα είτε έχει εκπομπή είτε δεν έχει καθώς δεν με ενδιαφέρει η πολιτική σε χώρα απο την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Το πρωί δεν πάω να δουλέψω για να δίνω τις τρελές αυξήσεις που ζητάνε. Το πρώτο πακέτο μου ήταν 79 ευρώ για ένα χρόνο αν δεν κάνω λάθος και τώρα 132....οκ μιλάμε για μεγάλη πατάτα.

Επεξ/σία από gregory22

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...