Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και δεν είμαι χρήστης της υπηρεσίας, απλά τη "πληρώνω" για τα παιδιά που παίζουν στο xbox, νομίζω ότι το έχει χάσει τελείως η microsoft. Αρχικά όταν πήρα τη κονσόλα είχε ξεχωριστό pass για xbox και ξεχωριστό για xbox+pc, μετά έκανε την αύξηση και τα ενοποίησε, τώρα προχωράει σε εξωφρενική αύξηση και δημιουργεί και μια ενδιάμεση κατηγορία..... τοσες αλλαγές σε 2 χρόνια δείχνουν αν μη τι άλλο ότι κάτι δεν πάει καλά.....

• Like 3
Δημοσ.

'Ετσι να αρχισει ο κόσμος να ψηφίζει με το πορτοφόλι, Disney plus, X box και όποιος άλλος νομίζει οτι δεν ζούμε χωρίς αυτόν, άντε γειά!!!.

• Like 5
Δημοσ.

Εγώ μιας και από πριν δεν ήμουν ευχαριστημένος με αυτά που έδινε και δεν έπαιξα σχεδόν ποτέ κανένα day 1 βρίσκω ευκαιρία να πάω στο essential pack.

Δημοσ.
1 hour ago, MontzOlee said:

σε αυτους που είχαν κανει stack 2-3 χρόνια το ultimate ας πουμε, θα υπαρχει καποια αναπροσαρμογή ή την γλύτωσαν?

Θα είσαι κομπλέ! Αν πας ένα ταξιδάκι κάπου στην Ινδία η κάπου στην Αίγυπτο, τσέκαρε το. 😂

Δημοσ.

Να στε καλά που μου το θημισατε μόλις ακύρωσα 😂

Για να είμαι ειλικρινής 12 ευρώ για PC δεν το θεωρώ ακριβά ειδικά αν παίζεις αρκετά όπως εγώ απλά κάποια παιχνίδια που θέλω δεν τα έχει και προς το παρόν το ακύρωσα. 

Εννοείται από Νοέμβριο που θα βγει και το Football Mananger θα την ενεργοποιήσω ξανά. 

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν θα ακυρώσω, γιατί πολύ απλά δεν είχα ποτέ συνδρομή, και δεν έχω σε καμία πλατφόρμα. γιατί πολύ απλά, δεν θέλω να πληρώνω, αέρα κοπανιστό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...