evark Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Αν και δεν είμαι χρήστης της υπηρεσίας, απλά τη "πληρώνω" για τα παιδιά που παίζουν στο xbox, νομίζω ότι το έχει χάσει τελείως η microsoft. Αρχικά όταν πήρα τη κονσόλα είχε ξεχωριστό pass για xbox και ξεχωριστό για xbox+pc, μετά έκανε την αύξηση και τα ενοποίησε, τώρα προχωράει σε εξωφρενική αύξηση και δημιουργεί και μια ενδιάμεση κατηγορία..... τοσες αλλαγές σε 2 χρόνια δείχνουν αν μη τι άλλο ότι κάτι δεν πάει καλά..... 3
Mr.Calavera Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Ακύρωσα κι εγώ. Άντε γεια και άμα βάλετε μυαλό μπορεί και να τα ξαναπούμε... 2
rallistas Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μολις το γυρισα σε Premium και το κραταω μονο και μονο λογω του μικρου με το Fortnite-Roblox. Bye Bye Ultimate.
cpc464 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 'Ετσι να αρχισει ο κόσμος να ψηφίζει με το πορτοφόλι, Disney plus, X box και όποιος άλλος νομίζει οτι δεν ζούμε χωρίς αυτόν, άντε γειά!!!. 5
Tetrabitos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Τα ίδια στο Disney plus και στο Netflix (βέβαια για άλλους λόγους χιχιχι).
lucanis Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Εγώ μιας και από πριν δεν ήμουν ευχαριστημένος με αυτά που έδινε και δεν έπαιξα σχεδόν ποτέ κανένα day 1 βρίσκω ευκαιρία να πάω στο essential pack.
msqueez Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 hour ago, MontzOlee said: σε αυτους που είχαν κανει stack 2-3 χρόνια το ultimate ας πουμε, θα υπαρχει καποια αναπροσαρμογή ή την γλύτωσαν? Θα είσαι κομπλέ! Αν πας ένα ταξιδάκι κάπου στην Ινδία η κάπου στην Αίγυπτο, τσέκαρε το. 😂
Exodia The Forbidden One Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Να στε καλά που μου το θημισατε μόλις ακύρωσα 😂 Για να είμαι ειλικρινής 12 ευρώ για PC δεν το θεωρώ ακριβά ειδικά αν παίζεις αρκετά όπως εγώ απλά κάποια παιχνίδια που θέλω δεν τα έχει και προς το παρόν το ακύρωσα. Εννοείται από Νοέμβριο που θα βγει και το Football Mananger θα την ενεργοποιήσω ξανά.
lnwolfgr Δημοσ. πριν από 50 λεπτά Δημοσ. πριν από 50 λεπτά Εγώ πάντως δεν θα ακυρώσω, γιατί πολύ απλά δεν είχα ποτέ συνδρομή, και δεν έχω σε καμία πλατφόρμα. γιατί πολύ απλά, δεν θέλω να πληρώνω, αέρα κοπανιστό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα