Spyros7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 23 minutes ago, ckom26 said: Ο ιατροδικαστής στην δίκη του Chauvin κατέθεσε ότι ο θάνατος επήλθε από ασφυξία (asphyxiation). Η οποία είναι το κύριο σύμπτωμα υπερβολικής δόσης φεντανύλ. Δεν είπε "choking". Εκτός κι αν είσαι στο antifa cult universe βέβαια, εκεί η αλήθεια είναι υποκειμενική και μπορείς να τη φτιάξεις όπως θέλεις. Όπως με το να στήσεις έναν όχλο από αριστερίζοντες λεχρίτες έξω από το δικαστήριο εκφοβίζοντας δικαστές, συνηγόρους και ενόρκους. Θα σε στεναχωρήσω μωρε πάλι αλλά έτσι γινεται συνήθως όταν δειχνεις την πραγματικότητα στο maga cult. Περαστικά. Quote Chauvin was found guilty on all three counts,[114][115][116] becoming the first white Minnesota police officer to be convicted of murdering a black person. https://en.wikipedia.org/wiki/Trial_of_Derek_Chauvin 23 minutes ago, ckom26 said: Η ετυμηγορία ήταν «ένοχος», είναι φυλακή. Ποιο ήταν το αδίκημα ρε συ? Traffic violation? 1
kata_tixi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, mimits είπε Φίλε μου, δεν δηλώνω αριστερός, πόσω μάλλον κομμουνιστής. Δηλώνω όμως προοδευτικός, χωρίς να θέλω να ορίσω τη ζωή κανενός(δεν ειμαι φασίστας🤷). Το εγραψα αυτό για να δειξω οτι αν δεν εισαι με την alt Right "κουλτούρα", είσαι αριστερός-κομμουνιστής κλπ Αυτή τη τακτική χρησιμοποιούν για να φέρουν το αποδεκτό "παράθυρο διαλόγου" τέρμα δεξιά. Φωνάζουν για ελευθερία εκφρασης αυτοί που θέλουν να με/σε φιμώσουν. "Είσαι ελεύθερος δηλαδή να κανεις και να λες οτι θέλουμε εμείς" Αυτό είναι φασισμός. Τωρα για την αριστερά τι να πω, και για τις 50 αποχρωσεις της? Μια μεγάλη προοδευτική παραταξη που ειναι ρεαλιστική, ναι μπορει να κανει κατι καλυτερο απο τον άκρατο νεοφιλελευθερισμό. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ . ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΝΑΡΧΑΣ ΕΙΣΑΙ 2
st2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 29 λεπτά πριν, ckom26 είπε Ο ιατροδικαστής στην δίκη του Chauvin κατέθεσε ότι ο θάνατος επήλθε από ασφυξία (asphyxiation). Η οποία είναι το κύριο σύμπτωμα υπερβολικής δόσης φεντανύλ. Δεν είπε "choking". asphyxiation μπορεί να προέλθει από chocking που δημιουργεί ένα γόνατο αστυνομικού στο λαιμό ενός ανθρώπου . Επίσης σε κανένα αστυνομικό εγχειρίδιο δεν λέει ότι είναι επιτρεπτό να βάζει κάποιος αστυνομικός το γόνατο του στον λαιμό ενός πολίτη Επιπλέον επειδή δεν το βρήκα σε ένα απλό Google search από που προκύπτει ότι υπάρχει φεντανυλ κάπου στην υπόθεση αυτή
Lucifer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, st2 είπε Επιπλέον επειδή δεν το βρήκα σε ένα απλό Google search από που προκύπτει ότι υπάρχει φεντανυλ κάπου στην υπόθεση αυτή αφυο ειταν μαβροσ 1 3
Mhlogiatros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Απο τη γουγλε που πλερωσε καταληξαμε σε τι ακριβως ;
cpc464 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 43 minutes ago, Mhlogiatros said: Απο τη γουγλε που πλερωσε καταληξαμε σε τι ακριβως ; Στο ότι άμα δεν αγαπάς τον Τραμπ μυρίζεις αριστερίλα. 2
ckom26 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 4 hours ago, AtiX said: Δεν φανταζόμουνα ότι μια λέξη όπως το κληροδότημα θα σε δυσκόλευε τόσο πολύ… μάλλον ήρθε η ώρα να μάθεις ελληνικά και ποια η διαφορά του κληροδοτήματος από την κληρονομιά… Το κληροδοτώ συντάσσεται με «σε». Το κληρονομώ με «από». Κληροδοτώ (δίνω κλήρο) σε σένα, κληρονομείς (νέμεσαι κλήρο) από εμένα. Εσύ έγραψες «κληροδότησες από». Μάθε μου κι άλλα ελληνικά, συγκεκριμένα πότε «δίνεις από». 3 hours ago, Spyros7 said: Θα σε στεναχωρήσω μωρε πάλι αλλά έτσι γινεται συνήθως όταν δειχνεις την πραγματικότητα στο maga cult. Δεν στενοχωριέμαι, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου προς την πραγματικότητα. 3 hours ago, st2 said: σε κανένα αστυνομικό εγχειρίδιο δεν λέει ότι είναι επιτρεπτό να βάζει κάποιος αστυνομικός το γόνατο του στον λαιμό ενός πολίτη Επιπλέον επειδή δεν το βρήκα σε ένα απλό Google search από που προκύπτει ότι υπάρχει φεντανυλ κάπου στην υπόθεση αυτή Το λέει: https://www.businessinsider.com/minneapolis-police-trained-to-use-neck-restraint-george-floyd-2020-7 «In the Minneapolis Police Department training manual the maneuver is said to be used on suspects that are resisting arrest. The manual details the department's authorized use of force techniques and the differences between neck restraints and chokeholds.» Η έκθεση αυτοψίας έδειξε fentanyl, COVID19 και καρδιακά νοσήματα (υπέρταση και αρτηριοσκλήρωση). Το γόνατο στον λαιμό δεν σκοτώνει από μόνο του. Baker listed in his autopsy that Floyd's death was the result of a “cardiopulmonary arrest complicating law enforcement subdual, restraint, and neck compression.” Other significant conditions were listed as “arteriosclerotic and hypertensive heart disease; fentanyl intoxication; recent methamphetamine use.” 2 1
AtiX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, ckom26 είπε Το κληροδοτώ συντάσσεται με «σε». Το κληρονομώ με «από». Κληροδοτώ (δίνω κλήρο) σε σένα, κληρονομείς (νέμεσαι κλήρο) από εμένα. Εσύ έγραψες «κληροδότησες από». Μάθε μου κι άλλα ελληνικά, συγκεκριμένα πότε «δίνεις από». Ντροπή, μας διαβάζουν και παιδιά που πάνε γυμνάσιο… 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις