nchatz Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Χρόνο με τον χρόνο η Huawei ενισχύει τη θέση της ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στην κατηγορία των smartwatches, αποτελώντας μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο, με ολοένα και αυξανόμενο μερίδιο. Οι συσκευές της κινεζικής εταιρείας άλλωστε συνδυάζουν τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό με τις εντυπωσιακές λειτουργίες καταγραφής δραστηριοτήτων και παρακολούθησης υγείας, προσφέροντας ολοκληρωμένες εμπειρίες χρήσης σε όσους τις προτιμήσουν. Έτσι και φέτος λοιπόν, μετά το Watch 5, η Huawei ξαναχτυπά αυτή τη φορά με το Watch GT 6 το οποίο κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις – την απλή και την Pro. Στη διάθεσή μας βρέθηκε η δεύτερη και έπειτα από κάμποσες δοκιμές επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μας αφήνοντάς μας κατευχαριστημένους. Πάμε να δούμε γιατί. Το Watch GT 6 Pro υιοθετεί τον ίδιο οκταγωνικό σχεδιασμό με το περυσινό μοντέλο – επρόκειτο εξ άλλου για ένα πραγματικά καλοφτιαγμένο design που δεν υπήρχε λόγος να αλλάξει. Στα 46 χιλ. μόνο (αντίθετα με το απλό GT 6 το οποίο διατίθεται και σε έκδοση 41 χιλ.) μπορεί άνετα να πλαισιώσει αρκετά look – από αθλητικό και καθημερινό, μέχρι smart casual και business. Παρά τις διαστάσεις του πάντως δεν φαίνεται ογκώδες και αν μάλιστα επιλέξετε την ασημί ή την καφέ απόχρωσή του (αντί της μαύρης), τότε το Watch GT 6 Pro θα δείχνει ακόμα πιο κομψό και «ελαφρύ» στον καρπό σας. Η Huawei έχει χρησιμοποιήσει για το σώμα κράμα τιτανίου αεροδιαστημικού επιπέδου το οποίο εξασφαλίζει στο ρολόι μεγαλύτερη προστασία από τη διάβρωση δίχως να επηρεάζει το βάρος το οποίο εντοπίζεται στα 54,7 γραμμάρια χωρίς το λουράκι. Σχετικά με το τελευταίο, υπάρχουν επιλογές μεταλλικού μπρασελέ, πλεκτού λουρακίου ή λουρακίου από φθοριοελαστομερές υλικό. Τη δε οθόνη προστατεύει κρύσταλλο από ζαφείρι που με τη σειρά του προσφέρει πλήρη θωράκιση χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στην αφή. Το Watch GT 6 Pro, τέλος, διαθέτει προστασία από νερό και σκόνη βάσει πιστοποίησης IP69. Διαβάστε ολόκληρο το review
Tlykog Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Έχω το Fit 3. Τρομερή ακρίβεια και πολύ καλή ποιότητα, αλλά το software, σε δυνατότητες smartphone, πάσχει. Είναι για όσους θέλουν ρολόι για να μετρούν καρδιακούς παλμούς κτλ, για άθληση γενικότερα και όχι για όσους θέλουν κυρίως smartwatch. Εμένα με βόλεψε και είναι συμβατό με iphone. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Tlykog 1
nikoshiotaras Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Καλησπέρες στο team !! Πολύ ωραίο αρχικά review .. κάτοχος gt5 τρομερή οθόνη φωτεινή με τις μισές ειδοποιήσεις και βάλε ανοιχτές περίπου αυτονομία ένα 10 ήμερο .. καταγραφές σε μικρές αποστάσεις σε προπονήσεις τρεξίματος κλπ αψεγάδιαστο .. για τον Φαδερ είχα αγοράσει το gt2 ακόμα και σήμερα μετά από 4 χρόνια και βαλε κρατάει μια εβδομάδα απροβλημάτιστα … γενικά τα συγκεκριμένα ρολογια με σχέση ποιότητα τιμής από προσωπικής άποψης τουλάχιστον είναι τοπ 1
JcD Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Σκυλιά του πολέμου, δύο θέματα έχω, συνδεσιμοτητα ΑΝΤ+ που θα έπαιζαν σε άλλη κατηγορία και γιατί δεν μας δίνει πληροφορίες περί του επεξεργαστή η εταιρία ώστε να ξέρουμε αν αξίζει αναβάθμιση!
ovidius80 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Προσωπικά έχω ακόμη το GT-2E και η μπαταρία με always on για παρακολούθηση ύπνου, μετρηση βημάτων-άθληση, heart rate ακόμα κρατάει 9 - 10 μέρες μετά από 4+ χρόνια. Δεν το χρησιμοποιώ για κλήσεις, ειδοποιήσεις ή streaming μουσικής. Σε κάθε περίπτωση τρομερά ευχαριστημένος, οπότε όταν έρθει η ώρα για καινούριο πάλι σε GT - ? θα καταλήξω 2
Just_travel_everywhere Δημοσ. πριν από 55 λεπτά Δημοσ. πριν από 55 λεπτά Για να φανταστείς πόσο χάλια πάνε οι πωλήσεις τους ήδη ξεκινήσανε στη Γερμανία και κάνουνε προσφορές με χαμηλότερες τιμές !!!
Fotoalexandros Δημοσ. πριν από 51 λεπτά Δημοσ. πριν από 51 λεπτά 3 hours ago, Tlykog said: Έχω το Fit 3. Τρομερή ακρίβεια και πολύ καλή ποιότητα, αλλά το software, σε δυνατότητες smartphone, πάσχει. Είναι για όσους θέλουν ρολόι για να μετρούν καρδιακούς παλμούς κτλ, για άθληση γενικότερα και όχι για όσους θέλουν κυρίως smartwatch. Εμένα με βόλεψε και είναι συμβατό με iphone. Θα συμφωνήσω και με μια επιπλέον επισήμανση: εφόσον εξ ορισμού είναι προσανατολισμένα στην άθληση, ειδικά αν έχεις iphone όπου οι smartwach λειτουργίες είναι περιορισμένες, δεν βλέπω το λόγω να φοράω μια "γκουμούτσα" 55 γραμμαρίων στο χέρι από την σειρά gt. Έχω κι εγώ το fit 4 pro με iphone που με τα 35 γραμμάρια, τα 3000nits το κρύσταλο Ζαφειρίου και την καλή ακρίβεια μετρήσεων, αξίζει πράγματι ως αθλητικό ρολόι και ξεχνάς ότι το φοράς, πράγμα απαραίτητο για αθλητική συσκευή. 1
jodalar Δημοσ. πριν από 24 λεπτά Δημοσ. πριν από 24 λεπτά (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Για να φανταστείς πόσο χάλια πάνε οι πωλήσεις τους ήδη ξεκινήσανε στη Γερμανία και κάνουνε προσφορές με χαμηλότερες τιμές !!! ........ Επεξ/σία πριν από 23 λεπτά από jodalar
Tlykog Δημοσ. πριν από 19 λεπτά Δημοσ. πριν από 19 λεπτά 30 λεπτά πριν, Fotoalexandros είπε Θα συμφωνήσω και με μια επιπλέον επισήμανση: εφόσον εξ ορισμού είναι προσανατολισμένα στην άθληση, ειδικά αν έχεις iphone όπου οι smartwach λειτουργίες είναι περιορισμένες, δεν βλέπω το λόγω να φοράω μια "γκουμούτσα" 55 γραμμαρίων στο χέρι από την σειρά gt. Έχω κι εγώ το fit 4 pro με iphone που με τα 35 γραμμάρια, τα 3000nits το κρύσταλο Ζαφειρίου και την καλή ακρίβεια μετρήσεων, αξίζει πράγματι ως αθλητικό ρολόι και ξεχνάς ότι το φοράς, πράγμα απαραίτητο για αθλητική συσκευή. Οι smartwatch λειτουργίες είναι έτσι κι αλλιώς περιορισμένες στα ρολόγια της εταιρείας αυτής. Για τα υπόλοιπα συμφωνώ, αλλά να πω ότι είναι και θέμα γούστου. Το ρολόι ειδικά το παίρνεις για την εμφάνισή του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα