komhs Δημοσ. Σάββατο στις 01:20 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:20 μμ Εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα, από την ώρα που βγήκε η έκδοση 6 αρχίσαν τα προβλήματα. Πολλές φορές δεν μου αναγνωρίζει την γραμματοσειρά , είναι ίδια και στο srt, αλλά και στο setup του προγράμματος, αλλά και πολλές φορές παγώνει. Σας έχει συμβεί κάτι ανάλογο; Και υπάρχει άλλο δωρεάν πρόγραμμα που να μπορείς να αλλάξεις τον χρονισμό στους υπότιτλους; Ευχαριστώ. Windows 10 64bit ,16gb ram,fx-8320, rx570 (ο υπολογιστής)
infin1tyGR Δημοσ. Σάββατο στις 01:26 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:26 μμ 6 minutes ago, komhs said: Και υπάρχει άλλο δωρεάν πρόγραμμα που να μπορείς να αλλάξεις τον χρονισμό στους υπότιτλους; Δοκίμασε το Subtitle Edit. Το χρησιμοποιώ χρόνια για edit, μικροδιορθώσεις, resync κλπ. σε υπότιτλους. Έχει πολλά βοηθητικά εργαλεία. Αν θέλεις κάτι για πολύ ακριβή συγχρονισμό με βάση βίντεο και audio waveform, τότε δες το VisualSubSync Enhanced. 1
micos000 Δημοσ. Σάββατο στις 01:32 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:32 μμ (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, komhs είπε Πολλές φορές δεν μου αναγνωρίζει την γραμματοσειρά , Πάτα WINDOWS+R ή άνοιξε Εκτέλεση και δώσε intl.cpl Πήγαινε στην καρτέλα Διαχείριση και έλεγξε ότι η επιλογή για τα μη Unicode προγράμματα είναι "Ελληνικά (Ελλάδας)" Υ.Γ. To Screenshot είναι από τα 7άρια μέσω του πίνακα ελέγχου αλλά είναι το ίδιο και στα 10/11 Επεξ/σία Σάββατο στις 01:33 μμ από micos000
micos000 Δημοσ. Σάββατο στις 01:43 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:43 μμ Το δοκίμασα μόλις τώρα και είδα ότι συμβαίνει στους υπότιτλους που είναι αποθηκευμένοι σε UTF-8 code page. Άνοιξε έναν προβληματικό υπότιτλο στο σημειωματάριο, πάτα όπως είναι "Αποθήκευση ως" και δες τι γράφει κάτω στην κωδικοποίηση. Αν είναι UTF-8 άλλαξε το σε ANSI και άλλαξε και το "Αποθήκευση ως..." από *.txt σε "Όλα τα αρχεία *.*" γιατί αλλιώς θα στο σώσει με κατάληξη txt. Ξαναδοκίμασε και μάλλον τώρα θα στον ανοίξει κανονικά. 1
komhs Δημοσ. Σάββατο στις 01:56 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 01:56 μμ (επεξεργασμένο) Άψογος, αυτό ήταν το πρόβλημα. Ευχαριστώ!!! Επεξ/σία Σάββατο στις 01:58 μμ από komhs
accipio Δημοσ. Σάββατο στις 01:57 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:57 μμ Προτείνω το Subtitle Edit που αναφέρθηκε πριν, πολύ καλό πρόγραμμα. Κι εγώ χρησιμοποιούσα το Subtitle Workshop μέχρι που βρήκα το Subtitle Edit. 1
komhs Δημοσ. Σάββατο στις 02:00 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 02:00 μμ Πως τσεκάρω ότι το θέμα απαντήθηκε;
micos000 Δημοσ. Σάββατο στις 02:05 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:05 μμ (επεξεργασμένο) Πας στο μήνυμα που σου έδωσε την απάντηση και πατάς Επισήμανση ως λύση. EDIT: Έλεγξε όμως και το Subtitle Edit που προτείνει ο accipio γιατί όντως το workshop έχει να ενημερωθεί από το 2013. Επεξ/σία Σάββατο στις 02:07 μμ από micos000
komhs Δημοσ. Σάββατο στις 06:08 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 06:08 μμ Έτσι το θυμάμαι και εγώ, αλλά δεν μου την έχει πουθενά αυτή την επιλογή
micos000 Δημοσ. Σάββατο στις 10:12 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:12 μμ Τι να πω. Σε δικό μου θέμα που βλέπω το έχει κα ονικα.
infin1tyGR Δημοσ. Σάββατο στις 10:46 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:46 μμ Δεν υπάρχει σε όλες τις κατηγορίες αυτή η λειτουργία.
micos000 Δημοσ. Σάββατο στις 10:52 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:52 μμ (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Δεν υπάρχει σε όλες τις κατηγορίες αυτή η λειτουργία. Μάλλον αυτο θα είναι. Το μόνο που μένει είναι η αντίδραση με το κύπελο. Επεξ/σία Σάββατο στις 10:54 μμ από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα