Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΕ COSMOTE TV , ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ. ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΡΙΘΜΟ ΧΡΗΣΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ . ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ . ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ  MOTO GP . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ . 

Δημοσ.

Από την επίσημη πηγή:

Αναφορά σε κείμενο

Ο αριθμός των συσκευών που μπορείς να παρακολουθείς ταυτόχρονα περιεχόμενο εξαρτάται από τον τύπο της συνδρομής σου και από το αν διαθέτεις το πακέτο extra συσκευών. 

Σημειώνεται ότι το πακέτο extra συσκευών παρέχεται : 

δωρεάν στα πακέτα συμβολαίου
    δωρεάν στα ευέλικτα πακέτα Monthly Pack 
    ενώ παρέχεται με χρέωση, κατόπιν αιτήματος του συνδρομητή, στους πελάτες μέσω Δορυφόρου με ενεργή την συμπληρωματική υπηρεσία COSMOTE TV Streaming. 
    Το πακέτο extra συσκευών δεν παρέχεται στο Team Pass και στο Sports Daily Pass.

Πιο συγκεκριμένα:

Εάν είσαι συνδρομητής συμβολαίου (COSMOTE TV ή DP+TV) ή COSMOTE TV Monthly Pack μπορείς να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα για θέαση περιεχομένου έως 3 συσκευές από τις οποίες 2 για κανάλια αθλητικού περιεχομένου.
    Εάν είσαι συνδρομητής Μέσω Δορυφόρου (με ενεργή την πρόσθετη υπηρεσία COSMOTE TV Streaming) μπορείς να χρησιμοποιείς για θέαση περιεχομένου μόνο 1 συσκευή κάθε φορά.
    Εάν ενεργοποιήσεις και τo πακέτο extra συσκευών μπορείς να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα για θέαση περιεχομένου έως 3 συσκευές από τις οποίες 2 για κανάλια αθλητικού περιεχομένου.
    Εάν έχει ενεργοποιήσει ένα από τα πακέτα Super League Pass ή Daily Pass μπορείς να χρησιμοποιείς για θέαση περιεχομένου μόνο 1 συσκευή κάθε φορά.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, BLUE2OOO είπε

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΕ COSMOTE TV , ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ. ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΡΙΘΜΟ ΧΡΗΣΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ . ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ . ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ  MOTO GP . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ . 

https://www.cosmotetv.gr/portal/oikiaka-paketa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...