Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Δεν είμαι σίγουρος αν καταλαβαίνω τι εννοείς; 

'Ότι οι σεξουαλικές σου προτιμήσεις είναι δική σου επιλογή, όχι του άλλου.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Το πρόβλημα ξεκινάει στο «ξερεις είναι πολύ ωραίο να το δοκιμάσεις και εσυ» και στο «αν δεν μου κάτσεις είσαι ομοφοβικός».

Η αλήθεια είναι ότι αυτό έχει εξελιχθεί σε μάστιγα, δε μπορώ να πάω για τσιγάρα χωρίς να έχω μαζί τη σπάτουλα να τους ξεκολλάω από πάνω μου. Είναι μη με δει γκέυ, με έχει πάρει στο κυνήγι όπως η σφήκα το μπυροκούτι.

• Like 1
  • Haha 9
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Lucifer είπε

Η αλήθεια είναι ότι αυτό έχει εξελιχθεί σε μάστιγα, δε μπορώ να πάω για τσιγάρα χωρίς να έχω μαζί τη σπάτουλα να τους ξεκολλάω από πάνω μου. Είναι μη με δει γκέυ, με έχει πάρει στο κυνήγι όπως η σφήκα το μπυροκούτι.

Και όμως... και όμως. Προχθες μου την έπεσε ένας στο Ινστα, ο 3ος τα τελευταία 6 χρόνια. Δεν ξέρω αν πρέπει να κολακευτώ ή να προσβληθώ.

Και να πεις γυναικωτός... Οχι, 85 κιλά γυμνασμένος, με γυναίκα και παιδί, και τρίχες και στις πατούσες.

19 λεπτά πριν, AtiX είπε

Βρε κοίτα κάτι κατά φαντασίαν προβλήματα που έχει ο κόσμος…

Ξέρω ξέρω σε έναν φίλο σου συνέβη…

Δημοσ.
7 ώρες πριν, SeaLion είπε

Λες να είναι ο "φασισμός της... πολιτικής ορθότητας"; 😂

Πολύ πιο απλό αυτό που λέω: αφού το Νετφλιξ δεν είναι υπηρεσία κοινής ωφέλειας άρα κανείς δεν το "σπρώχνει κάτω στον λαιμό σας", μην αγοράζετε ρε παιδιά. ΔΕΝ είναι ανάγκη.

Με αυτό ακριβώς κάνει. Δεν ζήτησε να κλείσει το νετφλιξ, καλεί τον κόσμο να σταματήσει να τους πληρώνει για αυτόν τον συγκεκριμένο λόγο. 

Στο δια ταύτα όμως έχω σοβαρό θέμα με τον τρόπο. Επίσης δεν έχει αναφερθεί πουθενά αν υπάρχει οριοθέτηση στο πόσο διαφορετικό μιλάμε; Ή μήπως όλα είναι αποδεκτά; 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Disney κλασικά να βλέπει. Τότε ήταν για παιδιά. Το πολύ πολύ να περιμένει τον πρίγκηπα στο άλογο. Σιγα το πράγμα.

Και εγώ δυο ετών έχω και την μεγαλώνω με παιδικά 30ετιας.

Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση! 

Δημοσ.
19 minutes ago, AtiX said:

Σου έχω καλύτερη λύση…

να λύσουμε το πρόβλημα της βλακείας και μετά θα δεις πως λύνονται όλα τα άλλα προβλήματα…

Το έχει πει ο Gervais (ο οποίος δεν γουστάρει και πολύ τ@ς τρανς), να βγάλουμε τη σήμανση κινδύνου από τη χλωρίνη για 2-3 χρόνια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Το έχει πει ο Gervais (ο οποίος δεν γουστάρει και πολύ τ@ς τρανς), να βγάλουμε τη σήμανση κινδύνου από τη χλωρίνη για 2-3 χρόνια.

Καλό θα ήταν κάτι τέτοιο… ξέρεις από πόσες βλακείες θα γλυτώναμε…

Χρωσταω like…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, AtiX said:

Το να είσαι αρνητής το καταλαβαίνω, το να αποκαλείς όμως transformers νομίζοντας ότι με φτηνή σάτιρα επιπέδου Σεφερλή θα καταφέρεις να περιορίσεις τα δικαιώματα αρκετών συνανθρώπων μας στο να αυτοπροσδιορίζονται είναι και αντικοινωνικό και δείχνει βαθύτερα προβλήματα κοινωνικοποίησης…

Εσύ είσαι αρνητής της πραγματικότητας. Όταν ένα παιδί γενιέται είτε είναι αγόρι είτε είναι κορίτσι... όσες εγχειρήσεις να κάνεις και όσες ορμόνες να πάρεις.

Επεξ/σία από PrettyNose
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, PrettyNose είπε

Εσύ είσαι αρνητής της πραγματικότητας. Όταν ένα παιδί γενιέται είτε είναι αγόρι είτε είναι κορίτσι... όσες εγχειρήσεις να κάνεις και όσες ορμόνες να πάρεις.

Καλό θα ήταν να ανοίγουμε που και που και κανένα βιβλίο, site κλπ που να ασχολείται με το θέμα που θέλουμε να συμμετέχουμε…

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, PrettyNose είπε

αδιαβαστος ήρθες ε;

• Like 1
Δημοσ.
41 minutes ago, PrettyNose said:

Χαμπαρι δεν πηραμε απο οτι λεμε εδω? Διαβαζουμε και λιγο επιστημη μπας και κουνηθει το ατιμο το αχυρο μεσα στο κεφαλι μας....

Δημοσ.
2 minutes ago, Alex Adams said:

Χαμπαρι δεν πηραμε απο οτι λεμε εδω? Διαβαζουμε και λιγο επιστημη μπας και κουνηθει το ατιμο το αχυρο μεσα στο κεφαλι μας....

Αν θες να πιστεύεις ότι υπάρχουν 72 φύλα είναι δικιά σου φαντασία και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να πάρει μέρος.

694.png

Δημοσ.
3 ώρες πριν, billdanos είπε

Δεν χρειάζεται φαντάζομαι να διευκρινήσω πως δεν αναφέρομαι σε μικρά παιδιά που η έκθεση τους γενικότερα σε πορνό μπορεί επηρεάσει την ψυχοσύνθεση τους. 

Το πορνό επορεαζει την ψυχοσύνθεση του.. Να βλέπει το αντρικό αλογάκι με το άλλο αντρικό αλογάκι δεν το επιρεάζει.. Άλλη μια φορά 2 μέτρα 12 σταθμά. Κατά το δοκούν.. Όμορφα 

. ( οποιοδήποτε σεξουαλικο περιεχόμενο ή αναφορά σε σεξουαλικοτητα σε μικρά παιδιά ισοδυναμεί με ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΊΑ γιατι σε έχω ικανό να κάνεις το μαύρο άσπρο... 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, PrettyNose είπε

Αν θες να πιστεύεις ότι υπάρχουν 72 φύλα είναι δικιά σου φαντασία και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να πάρει μέρος.

694.png

Μα για διάβασε μέχρι το τέλος να δω κάτι. 

1 λεπτό πριν, Mythoplastis1981 είπε

Το πορνό επορεαζει την ψυχοσύνθεση του.. Να βλέπει το αντρικό αλογάκι με το άλλο αντρικό αλογάκι δεν το επιρεάζει.. Άλλη μια φορά 2 μέτρα 12 σταθμά. Κατά το δοκούν.. Όμορφα 

. ( οποιοδήποτε σεξουαλικο περιεχόμενο ή αναφορά σε σεξουαλικοτητα σε μικρά παιδιά ισοδυναμεί με ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΊΑ γιατι σε έχω ικανό να κάνεις το μαύρο άσπρο... 

Το πορνό κατά βάση αποτελεί βίαιο περιεχόμενο και δημιουργεί ψευδή στερεότυπα. Το πέος πρέπει να είναι έτσι, το στήθος έτσι, τα χείλη έτσι, η γυναίκα πρέπει να φωνάζει έτσι, θέλει και ξύλο αλλιώς δεν έρχεται σε οργασμό. Ίσα ίσα δεν έχει κανένα στοιχείο αγάπης και ίσα ίσα το καταδικάζει το διαφορετικό.

• Haha 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...