Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Filip Katund είπε

Το προβλημα ειναι οτι το Νετφλιξ βαζει τρανς ιδεολογια σε παιδικα σχεδεια. Εσυ νομιζεις οτι το παιδι βλεπει νετφλιξ νορμαλ πραγματα αλλα στη πραγματικοτητα βλεπει τρανς να λενε οτι ειναι γυναικες ενω ειναι αντρες. 

Να υποπτευθώ ότι κάπου μπερδεύεις τις drag queen με τα τρανς άτομα…

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mythoplastis1981 είπε

Δικά ΜΟΥ παιδιά. ΔΙΚΌ μου θέμα. Εγώ ορίζω πως θα μεγάλωσω τα παιδιά μου. 

Δεν είναι απόλυτο αυτό όμως. Αν τα κακοποιείς και είμαι γείτονάς σου και το αντιληφθώ, θα σε καταγγείλω.

Όλα απλουστευτικά και απόλυτα.

Μόνο που δεν είναι έτσι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mythoplastis1981 είπε

Μπορώ.. Η δημοκρατικά μου το απαγορεύουν; 

Τα παιδιά δεν είναι ιδιοκτησία κανενός!!!

• Like 3
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SeaLion είπε

Δεν είναι απόλυτο αυτό όμως. Αν τα κακοποιείς και είμαι γείτονάς σου και το αντιληφθώ, θα σε καταγγείλω.

Όλα απλουστευτικά και απόλυτα.

Μόνο που δεν είναι έτσι.

Και άμα βρέχει.. Και άμα κάνει κάνα τυφώνα.. Και άμα.. Για συγκεκριμένο θέμα μιλάμε. Όχι για τις 7 πλυγες του Φαραώ. Καλό βράδυ φίλε.. Αλήθεια.. Καλό βράδυ 

1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Τα παιδιά δεν είναι ιδιοκτησία κανενός!!!

Άρα δημοκρατικά δεν έχω.. Άρε δημοκρατες.. Καλό βράδυ και σε ευχαριστώ. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mythoplastis1981 είπε

Και άμα βρέχει.. Και άμα κάνει κάνα τυφώνα.. Και άμα.. Για συγκεκριμένο θέμα μιλάμε. Όχι για τις 7 πλυγες του Φαραώ. Καλό βράδυ φίλε.. Αλήθεια.. Καλό βράδυ 

Νύχτωσε κιόλας;Ή το σκότος βρίσκεται αλλού;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, Mythoplastis1981 said:

Μπορώ.. Η δημοκρατικά μου το απαγορεύουν; 

Δεν είναι ιδιοκτησία σου τα παιδιά σου.

Και εδώ είσαι λάθος.

Ο σεξουαλικός τους προσδιορισμός δεν πρόκειται να καθοριστεί από εσένα. Ότι και να κάνεις.

Απλά αν είσαι έτσι, και το παιδί σου τύχει να είναι διαφορετικό, μάλλον δεν θα το μάθεις, θα ζείς στο ψέμα και θα έχεις ένα δυστυχισμένο παιδί.

Από την άλλη, η αποδοχή της διαφορετικότητας, η κατάρριψη των στερεοτύπων των φύλων διδάσκονται εδώ και χρόνια στο δημοτικό.

Kahlil Gibran : Τα παιδιά μας δεν είναι δικά μας παιδιά.. 

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, magictoboggan είπε

Γιατί έχει βιώσει την κατάσταση το να κάνει το παιδί του αλλαγή φύλου που σημαίνει ότι μπορεί να τοποθετηθεί στο παρόν θέμα με βάση την εμπειρία του και όχι τις θεωρίες του καθενός.

Χαρακτηριστική παραμόρφωση των πραγμάτων.

Η τρανς κόρη του, τον έχει χαρακτηρίσει απαίσιο γονιό, από το ότι δεν ήταν παρών γενικά, μέχρι το bullying που δεχόταν επειδή ήταν θυληπρεπής, και τον έχει αποκυρήξει πλήρως και σαν όνομα και σαν κληρονομιά.

Προτιμώ να ακούω την εμπειρία της παρά τα παραληρήματα ενός συστηματικού ψεύτη.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, panther_512 είπε

Δεν είναι ιδιοκτησία σου τα παιδιά σου.

Και εδώ είσαι λάθος.

Ο σεξουαλικός τους προσδιορισμός δεν πρόκειται να καθοριστεί από εσένα. Ότι και να κάνεις.

Απλά αν είσαι έτσι, και το παιδί σου τύχει να είναι διαφορετικό, μάλλον δεν θα το μάθεις, θα ζείς στο ψέμα και θα έχεις ένα δυστυχισμένο παιδί.

Από την άλλη, η αποδοχή της διαφορετικότητας, η κατάρριψη των στερεοτύπων των φύλων διδάσκονται εδώ και χρόνια στο δημοτικό.

Α δεν είναι δουλειά μου να τα μεγάλωσω σωστά? Τώρα δεν παίρνουν παιδεία από το σπίτι? Τώρα δεν τα μεγαλώνουμε σωστά? Τωρα δεν τα μαθαίνουμε τρόπους? Τωρα δλδ δεν είμαστε υποχρεωμένοι σαν γονείς να προσφέρουμε μια σωστή ανατροφή. Διαβίωση, Και εκπαίδευση? Γιατί αν είναι έτσι να τα αμολήσω στον δρόμο. Να τα μεγαλώσει η κοινωνία καλέ. 

3 μέτρα 3 σταθμά.. Με λένε ρυζο και όπως θελ τα γυρίζω. 

Δημοσ.
2 minutes ago, SeaLion said:

Προτιμώ να ακούω την εμπειρία της παρά τα παραληρήματα ενός συστηματικού ψεύτη.

ότι σε κάνει να κοιμάσαι ήσυχος

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Mythoplastis1981 είπε

Από που και ως που η ιδιοκτησία ανθρώπων, ακόμα και αν αυτά είναι βιολογικά παιδιά, είναι μέσα στις αρχές της δημοκρατίας???

πραγματικά διαβάζετε τι γράφετε?

Μόλις τώρα, magictoboggan είπε

ότι σε κάνει να κοιμάσαι ήσυχος

Πες μου τώρα ότι θεωρείς woke τον Ελον να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι εδώ μέσα…

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, Mythoplastis1981 said:

Α δεν είναι δουλειά μου να τα μεγάλωσω σωστά? Τώρα δεν παίρνουν παιδεία από το σπίτι? Τώρα δεν τα μεγαλώνουμε σωστά? Τωρα δεν τα μαθαίνουμε τρόπους? Τωρα δλδ δεν είμαστε υποχρεωμένοι σαν γονείς να προσφέρουμε μια σωστή ανατροφή. Διαβίωση, Και εκπαίδευση? Γιατί αν είναι έτσι να τα αμολήσω στον δρόμο. Να τα μεγαλώσει η κοινωνία καλέ. 

3 μέτρα 3 σταθμά.. Με λένε ρυζο και όπως θελ τα γυρίζω. 

Από την Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του παιδιού:

«Από την άλλη, οι γονείς έχουν βεβαίως κάθε δικαίωμα να μεταφέρουν τις απόψεις τους στα παιδιά τους. Αυτό που δεν έχουν δικαίωμα είναι να τα υποχρεώσουν να υιοθετήσουν και τις εν λόγω απόψεις».

Η κυρία Μιχαηλίδου πρόσθεσε ότι κάθε άνθρωπος θα αναπτύξει αυτόνομα την προσωπικότητά του. «Δεν μπορεί το παιδί να είναι το φερέφωνο του γονέα του».

Σε γενικές γραμμές είσαι πάρα πολύ λάθος, και έχεις τεράστιο δρόμο μπροστά σου.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 6
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 minutes ago, AtiX said:

Πες μου τώρα ότι θεωρείς woke τον Ελον να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι εδώ μέσα…

Ο Έλον είναι ένας νάρκισσος καπιταλιστής που το μόνο που κοιτάει είναι η τσέπη του και η δημοσιότητα. Ούτε "woke" είναι ούτε "φασίστας". Απλά προσπαθεί να τους triggerάρει όλους για να ασχολούνται μαζί του.

• Thanks 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, panther_512 είπε

Από την Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του παιδιού:

«Από την άλλη, οι γονείς έχουν βεβαίως κάθε δικαίωμα να μεταφέρουν τις απόψεις τους στα παιδιά τους. Αυτό που δεν έχουν δικαίωμα είναι να τα υποχρεώσουν να υιοθετήσουν και τις εν λόγω απόψεις».

Η κυρία Μιχαηλίδου πρόσθεσε ότι κάθε άνθρωπος θα αναπτύξει αυτόνομα την προσωπικότητά του. «Δεν μπορεί το παιδί να είναι το φερέφωνο του γονέα του».

Κατάλαβα.Ούτε απόψεις μεταφέρω ούτε τα κάνω φερέφωνο μου. Αυτα είναι δικά σου συμπεράσματα που έβγαλες εντελώς αυθαίρετα.Είναι που γνωριζόμαστε χρόνια, και με ξέρεις. 

Δημοσ.

ινσομνια, καφενείον καταντήσαμε ... κάποιοι θα πουν "κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν"...

και θα έχουν δίκιο. 🤔

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, magictoboggan είπε

Ο Έλον είναι ένας νάρκισσος καπιταλιστής που το μόνο που κοιτάει είναι η τσέπη του και η δημοσιότητα. Ούτε "woke" είναι ούτε "φασίστας". Απλά προσπαθεί να τους triggerάρει όλους για να ασχολούνται μαζί του.

Θεωρώ λάθος την ανάγνωση σου…

και μόνο που βάζει σε κίνδυνο, εις γνώση του, τις ζωές ανθρώπων μιας κοινωνίας και ολόκληρων κοινωνικών ομάδων, φεύγουμε από το “κοιτάει” την τσέπη του και πάμε σε καταστάσεις ψυχιατρικού περιεχομένου…

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...