john_the_tiger Δημοσ. Δευτέρα στις 05:37 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:37 μμ (επεξεργασμένο) καλησπερα εχω το παρα κατω συστημα: gigabyte B450 AORUS PRO-CF με το τελευταιο bios https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450-AORUS-PRO-rev-10 gpu msi GTX1650 cpu AMD Ryzen 7 2700X Eight-Core Processor, 3700 Mhz ssd: m2 Samsung 970 Evo Plus SSD 500GB M.2 NVMe PCI Express 3.0 Adata XPG Gammix S11 Pro SSD 512GB M.2 NVMe PCI Express 3.0 εχω δοκιμασει καθε τροπο να βαλω τα windows 11 και δεν γινεται.. μολις απενεργοποιησω στο bios το CSM ωστε να ενεργοποιηθει το uefi εξαφανιζονται και οι 2 ssd!!! τους εκανα και τους 2 gpt format και ενω παει να κανει εγκατασταση μου πεταει μπλε παραθυρο!!! σας παρακαλώ βοηθηστε!!! Επεξ/σία Δευτέρα στις 05:39 μμ από john_the_tiger
micos000 Δημοσ. χθες στις 02:35 πμ Δημοσ. χθες στις 02:35 πμ Με csm δεν μπαίνουν 11άρια σε m2 οπότε καλά έκανες και το απενεργοποίησες. Λογικά θέλεις να βάλεις τα 11 στο adata, σωστά; Οπότε αποσύνδεσε το sata δίσκο για αρχή και ξαναδοκίμασε. ΤΙ σφάλμα σου βγάζει στην μπλε οθόνη;
john_the_tiger Δημοσ. χθες στις 07:31 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 07:31 πμ (επεξεργασμένο) καλημερα σ ευχαριστω για την απαντηση και οι 2 ssd εινα m.2 αλλα δεν βλεπει κανεναν κι οταν τος εκανα gpt format προχωραει για λιγο και βγαζει αυτο δοκιμασα κι εναν εναν παλι τα ιδια Επεξ/σία χθες στις 07:34 πμ από john_the_tiger συμπληρωση απαντησης
micos000 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, john_the_tiger είπε και οι 2 ssd εινα m.2 Ναι, σόρυ, δεν το είχα διαβάσει καλά. Οπότε, όταν απενεργοποιείς το csm στο bios και κάνεις επανεκκίνηση και ξαναμπείς στο bios τους βλέπεις τους δίσκους; Αυτό το μήνυμα λέει ότι αποσυνδέεται κάποιος δίσκος. Μήπως έχει πρόβλημα το στικάκι ή η θύρες usb; Αν συνδέεις το στικ μπροστά δοκίμασε και στις θύρες από πίσω ή και με άλλο στικ. Και για τους m2, άσε μόνο αυτόν που θέλεις να έχει πάνω το λειτουργικό. Επίσης, η μητρική σου έχει ενημερωμένο bios; Βλέπω ότι το τελευταίο bios είναι το F66i https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450-AORUS-PRO-rev-10/support#dl Θέλει όμως πρώτα κάποια διαδικασία αν είσαι σε bios κάτω από το F32 Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από micos000
john_the_tiger Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) Όταν εκάνα επανεκκίνηση τους έχανε τους ssd τώρα βλέπει μόνο το στικάκι κ τον ssd που έχω κάνει gpt . Bios εχει το f66i. Το στικάκι το έχω βάλει σε όλες τις θέσεις και έχω βάλει κ διαφορα στικάκια Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από john_the_tiger
micos000 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Πως τον έκανες gpt; Όταν μπουτάρεις από το στικάκι και φτάσεις στην επιλογή δίσκου, δοκίμασες να διαγράψεις τελείως τον δίσκο από την επιλογή για προχωρημένους; Το secure boot το ενεργοποίησες από το bios;
john_the_tiger Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 18 ώρες 1 τον εκανα μεσα απο τα windows https://learn.microsoft.com/en-us/windows-server/storage/disk-management/change-disk-partition-scheme?tabs=disk-management 2 δεν φτανει ποτε στην επιλογή δίσκου κατευθειαν βγαζει αυτην την οθονη 3 ναι μεσα στο bios
micos000 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Διέγραψε τον τελείως από cmd σαν διαχειριστής δίνοντας diskpart και μετά με τη σειρά list disk (δες ποιο νούμερο έχει ο δίσκος) sel disk 0 (ή 1, 2, 3 κτλ ανάλογα το νούμερο του δίσκου) clean exit
john_the_tiger Δημοσ. πριν από 14 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 14 ώρες παλι την ιδια μπλε οθονη εβγαλε..σκεφτομαι να αλλαξω μητρικη μπας και γλιτωσω τα υπολοιπα βρηκα μια MSI B450 Tomahawk Max
micos000 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Γιατί δεν κάνεις μερικές δοκιμές με τις μνήμες και την καρυα γραφικων που είναι και πιο φθηνές να αλλάξουν; Επισης αν είναι μνήμες ή vga δεν θα κερδίσεις κάτι και να αλλάξεις μητρική.
Xristaras12 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες άλλο στικάκι για δοκιμή υπάρχει; μην αποκλείουμε να είναι και προβληματικό αυτό που έχεις πχ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα