Marduk1 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δν μπορω να καταλαβω τι βρισκετε στα win 10.....Σαν τα 7 ultimate πουθενα!! 1
kinitos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 minutes ago, gregory22 said: Από τότε που κυκλοφορούσαν τα 7 έχω να ασχοληθώ με Windows. Πρόσφατα που προσπάθησα να κάνω μια εργασία με τα 11άρια μου φάνηκε κόλαση η λειτουργικότητα. Ειλικρινά τι διάολο προσπαθούν να αποδείξουν, οτι το κάνεις μια ενέργεια απλή θέλεις 5-8 κλικ παραπάνω και το θεωρούν πρόοδο? Κρίμα γιατί κατά την άποψή μου μέχρι και τα 7άρια τα Windows ήταν πιο απλά και εύχρηστα ενώ τώρα πιο δύσκολα στη χρήση....αλλά τον λόγο δεν μπορώ να καταλάβω! Το μόνο που μου έρχεται σαν λογική στο μυαλό ειναι νεοι σε ηλικία και έχοντας ως πρώτη επαφή τα τηλέφωνα και οχι υπολογιστές κάνουν τα Windows like phone Και ενα παραδειγμα απο κινητά πολλές ρυθμίσεις σε s3 s4 samsung ειναινευκολοτερες η γρηγορότερες απο s23 s24 και λοιπα . Και εγώ την ιδια απορια εχω τι κάνουν...
gregory22 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) Μήπως λέω τώρα....η Apple έχει το πιο σωστό μοντέλο αναβάθμισης λειτουργικού? Αναβαθμίσεις λειτουργικού και δυνατοτήτων κάθε χρόνο πέραν των ενημερώσεων, ότι προτιμούν οι χρήστες το κρατάει και προσθέτει νέες λειτουργίες. Σε αντίθεση με την MS που βγάζει νέο λειτουργικό κάθε 6-7 έτη με αρκετές ριζικές αλλαγές χωρίς την παραμικρή σκέψη αν αυτό θα επηρρεάσει τους χρήστες αλλά και παγκοσμίως μεγάλες εταιρείες κλπ ? Σταδιακή αλλαγή vs απότομης Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από gregory22 1
Odyss3us Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 25 minutes ago, kinitos said: Το μόνο που μου έρχεται σαν λογική στο μυαλό ειναι νεοι σε ηλικία και έχοντας ως πρώτη επαφή τα τηλέφωνα και οχι υπολογιστές κάνουν τα Windows like phone Και ενα παραδειγμα απο κινητά πολλές ρυθμίσεις σε s3 s4 samsung ειναινευκολοτερες η γρηγορότερες απο s23 s24 και λοιπα . Και εγώ την ιδια απορια εχω τι κάνουν... ενα συγχρονο λειτουργικο εξελισσεται και προσαρμοζεται αναλογα με το hardware και την τεχνολογια αιχμης της καθε εποχης, το input/output, σημερα υπαρχουν touchscreens, 4k/6k οθονες, δεν γινονται ολα σε ενα μικρο παραθυρακι οπως 15 χρονια πριν, αυτο δεν εχετε καταλαβει 15 minutes ago, gregory22 said: Μήπως λέω τώρα....η Apple έχει το πιο σωστό μοντέλο αναβάθμισης λειτουργικού? Αναβαθμίσεις λειτουργικού και δυνατοτήτων κάθε χρόνο πέραν των ενημερώσεων, ότι προτιμούν οι χρήστες το κρατάει και προσθέτει νέες λειτουργίες. Σε αντίθεση με την MS που βγάζει νέο λειτουργικό κάθε 6-7 έτη με αρκετές ριζικές αλλαγές χωρίς την παραμικρή σκέψη αν αυτό θα επηρρεάσει τους χρήστες αλλά και παγκοσμίως μεγάλες εταιρείες κλπ ? Σταδιακή αλλαγή vs απότομης μονο που η Αpple βγαζει λειτουργικο αποκλειστικα για 2 συσκευες ενα desktop κι ενα λαπτοπ σε 3 μεγεθη τα οποια επισης αυτη κατασκευαζει, το Mac Os δεν προοριζεται για καθε πιθανο και απιθανο συνδυασμο hardware σε ολο τον πλανητη, συγκρινεις εντελως ανομοια πραγματα, παρολαυτα και η Microsoft εκει το παει τα licences ειναι σχεδον τζαμπα και οι αναβαθμισεις τα τελευταια χρονια ειναι μικρες και σταδιακες, αυτοι που προτιμουν να βλεπουν τους αριθμους των εκδοσεων ειναι οι κολλημενοι και παντα θα κολλανε σε οτιδηποτε οντας ανικανοι να προσαρμοστουν στην παραμικρη αλλαγη Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Odyss3us 2
kabamaru80 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Το πιο αγαπημένο μου περιβάλλον τα 7αρια απο πολλές απόψεις και το κράτησα όσο μπορούσα μέχρι και μετά την έλευση των 10. Ωστόσο πλέον είναι παρωχημένα και ειδικά για corporate περιβάλλον με δίκτυο που θέλουν ασφάλεια.
kinitos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 50 minutes ago, Odyss3us said: ενα συγχρονο λειτουργικο εξελισσεται και προσαρμοζεται αναλογα με το hardware και την τεχνολογια αιχμης της καθε εποχης, το input/output, σημερα υπαρχουν touchscreens, 4k/6k οθονες, δεν γινονται ολα σε ενα μικρο παραθυρακι οπως 15 χρονια πριν, αυτο δεν εχετε καταλαβει Έχω 4κ οθόνη λογικα κατι ξέρω ίσως και να ασχολούμαι επαγγελματικά με τα πισια αλλα τες πα . Εξήγησε μου μόνο ενα πραγμα γιατί πρέπει να καταργηθεί το control panel και να μπει το settings που κάθε ενα πραγμα που θες πρέπει να ψάχνεις Α και ακόμα 2 γιατί το δεξι κλικ μενου να ειναι χαλια και μέρα απο χρόνια να Ν στρώνει ελάχιστα Και τέλος γιατί να πατάς ήχο δίκτυο και λοιπα με ενα κλικ και να ψάχνεις γενικα οτιδήποτε. Αυτό αν ειναι εξέλιξη τοτε καλύτερα να μένουμε σε μερικά πράγματα πισω . Οκ μάλλον μεγάλωσα 1
hsa Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Με το να κόβεται το support στα 10, όσα μηχανήματα παίρνουν 11, αναβαθμίζονται σε 11, τα υπόλοιπα δεν έχουν όφελος να παραμείνουν στα 10 οπότε πέφτουν σε 7 που είναι ένα κλικ ελαφρύτερα (μιλάμε για τα 10years+) 1
Odyss3us Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, kinitos said: Έχω 4κ οθόνη λογικα κατι ξέρω ίσως και να ασχολούμαι επαγγελματικά με τα πισια αλλα τες πα . Εξήγησε μου μόνο ενα πραγμα γιατί πρέπει να καταργηθεί το control panel και να μπει το settings που κάθε ενα πραγμα που θες πρέπει να ψάχνεις Α και ακόμα 2 γιατί το δεξι κλικ μενου να ειναι χαλια και μέρα απο χρόνια να Ν στρώνει ελάχιστα Και τέλος γιατί να πατάς ήχο δίκτυο και λοιπα με ενα κλικ και να ψάχνεις γενικα οτιδήποτε. Αυτό αν ειναι εξέλιξη τοτε καλύτερα να μένουμε σε μερικά πράγματα πισω . Οκ μάλλον μεγάλωσα το εχω αναφερει και αλλου, το start menu ΕΙΝΑΙ πλεον το καινουριο control panel, μπορεις εκει να φερεις και να γκρουπαρεις οσα shortcuts και εφαρμογες θελεις και να τα ανοιγεις με ενα κλικ αντι να πατας 10 φορες μεχρι να φτασεις μεσα στο παραδοσιακο cpanel, η ειρωνια ειναι οτι οι νοσταλγοι του παραδοσιακου control panel που για να πας εκει χρειαζονται 10 clicks αντιτιθενται στο νεο start menu που ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα μονο που ειναι ευκολοτερα προσβασιμο και fully customizable! απο ενα σημειο και μετα ειναι και θεμα αντιληψης... για το δεξι κλικ σωστα κανανε και το προσαρμοσαν ετσι γιατι μεχρι χθες καθε 3rd party app που εγκαθιστουσες (antivirus, photoviewer, videoplayer κλπ) εβαζε το δικο του shortcut εκει περα και κατεληγε να δημιουργειται ενα ατελειωτο μακρυναρι που στο 99% των περιπτωσεων ανοιγε μπροστα στη μουρη σου ενω το μονο που ηθελες να κανεις ηταν ενα απλο copy/paste..., ετσι γλιτωνεις και την πιθανοτητα να γινει καποιο accidental click με ολο αυτον τον χαμο απο πανω μεχρι κατω να βγαινει συνεχως φατσα-φορα ολα τα εικονιδια ανοιγουν το αντιστοιχο μενου τους με δεξι κλικ, ενω με μονο βγαινει το quick menu, ποιο ειναι το προβλημα; οτι δε γινεται με double click? Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Odyss3us
kinitos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Κοιτα δεν μπορω να πείσω εσένα οτι δεν ειναι λειτουργικά οπως δεν μπορεσα κανεναν να πείσω οτι τα Vista και τα 8αρια και τα μιλενιουμ ηταν προβληματικά . βέβαια οταν έβγαιναν τα επόμενα λειτουργικά ολοι χαίρονται που απαλαχθηκαν απο το προβληματικό λειτουργικό. Οπως γουστάρει ο καθένας. Εσύ ας πούμε γουσταρεις να κανεις συντομεύσεις σε κάτι που υπήρχε σε ενα σημείο ολα μαζί διότι δεν ειναι εύκολο να το βρεις . Οντως θεμα αντίληψης ειναι
Odyss3us Δημοσ. πριν από 56 λεπτά Δημοσ. πριν από 56 λεπτά (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, kinitos said: Κοιτα δεν μπορω να πείσω εσένα οτι δεν ειναι λειτουργικά οπως δεν μπορεσα κανεναν να πείσω οτι τα Vista και τα 8αρια και τα μιλενιουμ ηταν προβληματικά . βέβαια οταν έβγαιναν τα επόμενα λειτουργικά ολοι χαίρονται που απαλαχθηκαν απο το προβληματικό λειτουργικό. Οπως γουστάρει ο καθένας. Εσύ ας πούμε γουσταρεις να κανεις συντομεύσεις σε κάτι που υπήρχε σε ενα σημείο ολα μαζί διότι δεν ειναι εύκολο να το βρεις . Οντως θεμα αντίληψης ειναι σε 4k oθονη ανω των 34 ιντσων ειναι βολικοτερο να ανοιγει το μενου κατω αριστερα ή στη μεση; (παροτι υπαρχει δυνατοτητα και για τα δυο) υπηρχαν πολλες 4Κ οθονες στις 34 ιντσες την εποχη των W7/Vista? σε touchscreen περιβαλλον τι ειναι βολικοτερο να πατας εικονιδια ή γραμμη κειμενου; το start menu να ειναι με εικονιδια οπως το "πολυαγαπημενο" control panel ή με μακρυναρια κειμενου; οπως βλεπεις αυτα που αναφερεις αυτοαναιρουνται... αν καποιος εχει την ιδια οθονη επι 10 χρονια και δεν καταλαβαινει τι γινεται γυρω του και για ποιο λογο γινονται οι αλλαγες ειναι δικο του προβλημα και ειναι καθαρα θεμα αντιληψης αφου δεν μπορει να δει περα απο τη μυτη του.. Επεξ/σία πριν από 28 λεπτά από Odyss3us
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα