major65 Δημοσ. Τρίτη στις 07:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:56 μμ όταν κάνεις ηλεκτρονικά τη μεταβίβαση, επιλέγεις και τη δνση συγκοινωνιών που σε βολεύει για να παραλάβεις τη νέα άδεια κυκλοφορίας 2
kostas_anes Δημοσ. Τρίτη στις 11:35 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:35 μμ 12 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε για την νέα άδεια ο αγοραστής πρέπει να πάει να την πάρει από τη διεύθυνση συγκοινωνιών που ανήκε το αμάξι. Την διεύθυνση συγκοινωνιών που *θα δηλώσει αυτός κατά την διαδικασία της μεταβίβασης. 4
ringboy Δημοσ. Τετάρτη στις 12:39 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:39 πμ (επεξεργασμένο) Στα πολυ νιατα μου ειχα κανει την ιδια μλκια. Με ανεθεσε ο πατερας μου να πουλησω το αυτοκίνητό του, και εγω λογω αγνοιας το πουλησα με υπευθυνη δηλωση. Αφου γλυτωσα με κατι μπινελικια απο τον πατερα μου ψαξαμε σε στυλ ντετεκτιβ και βρηκαμε το λαμογιο - τον αγοραστη ηθελα να πω. Ο συγχωρεμενος ο πατερας μου που ηταν 1.90 και πολυ αγριεμενος του ειπε -μεταξυ αλλων😈- οτι αν δεν παει να κανει την μεταβιβαση θα τον καταγγειλει. Την αλλη μερα το πρωι με εστειλε με το λαμογιο στις υπηρεσιες για να ειναι βεβαιος οτι εγινε η μεταβιβαση. Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:43 πμ από ringboy 4
alx301 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:42 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:42 πμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, ringboy said: Στα πολυ νιατα μου ειχα κανει την ιδια μλκια. Με ανεθεσε ο πατερας μου να πουλησω το αυτοκίνητό του, και εγω λογω αγνοιας το πουλησα με υπευθυνη δηλωση. Αφου γλυτωσα με κατι μπινελικια απο τον πατερα μου ψαξαμε σε στυλ ντετεκτιβ και βρηκαμε το λαμογιο - τον αγοραστη ηθελα να πω. Ο συγχωρεμενος ο πατερας μου που ηταν 1.90 και πολυ αγριεμενος του ειπε -μεταξυ αλλων😈- οτι αν δεν παει να κανει την μεταβιβαση θα τον καταγγειλει. Την αλλη μερα το πρωι με εστειλε με το λαμογιο στις υπηρεσιες για να ειναι βεβαιος οτι εγινε η μεταβιβαση. Λιγο off-topic, ναι μεν ''εκανες πατατα'', αλλα δεν εφταιγες καθολου εσυ. Οποιος σου ανεθεσε και τετοια δουλεια, θα επρεπε να σου εξηγήσει, να σου δείξει ή τελοςπαντων να σιγουρευτει οτι ξερεις. Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:44 πμ από alx301
Γιάννης Platano Δημοσ. Τετάρτη στις 08:25 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:25 πμ 8 ώρες πριν, kostas_anes είπε Την διεύθυνση συγκοινωνιών που *θα δηλώσει αυτός κατά την διαδικασία της μεταβίβασης. Μάλιστα Αρα στη δική μου περίπτωση ο αγοραστής έκανε λάθος. Ας ρώταγε εδώ...
kostasbm Δημοσ. Τετάρτη στις 08:39 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:39 πμ (επεξεργασμένο) κοίταζα σήμερα στο mykteoservises από περιέργεια να δω αν ενημερώθηκε επειδή πέρασα χτες το ωραίο είναι ότι φαίνονται όλα τα ΚΤΕΟ με ημερομηνίες που έχει περάσει το αυτοκινητο οπότε ας μπει o TS να δει σε πρωτη φάση αν έχει περάσει κτεο το αυτοκίνητο Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:14 μμ από kostasbm 1
dtk-386 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:09 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:09 πμ 29 λεπτά πριν, kostasbm είπε κοίταζα σήμερα στο mykteoservises από περιέργεια να δω αν ενημερώθηκε επειδή πέρασα χτες το ωραίο είναι ότι φαίνονται όλα τα ΚΤΕΟ με ημερομηνίες που έχει περάσει το αυτοκινητο οπότε ας μπει o TS να δει σε πρβ=ωτη φάση αν έχει περάσει κτεο το αυτοκίνητο not secure κρατικό site?
great Δημοσ. Τετάρτη στις 11:27 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:27 πμ 2 hours ago, dtk-386 said: not secure κρατικό site? SSL είναι κανονικά απλα έχει λύξει το .cer, encrypted ειναι τα δεδομένα σου. καποιος το ξεχασε να το κανει renew 🤣 3
stel106 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:01 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:01 μμ ΕΠΕΙΔΗ ειμαι της δουλεις πολλα ατομα θα σου πω οτι τα παιρνουν ετσι με ΥΔ κατεβαζουν τα χιλιομετρα το περνανε κτεο με την αδεια στο ονομα σου και το πουλανε μετα πιο ακριβα και αν γινει κατι λενε δεν ξερω εγω ετσι το αγορασα και οντως τα στοιχεια της αδειας και του κτεο ειναι στο ονομα σου..... καλο ειναι να βλεπεις λιγο πανω κατω τι ειναι ο αγοραστης. αν δεν μπορεις να τον διαβασεις το πουλας μονο με On line μεταβιβαση και κτεο αν πηγε να το περασει δλδ και ηταν χαρχαλι το αμαξι και κοπηκε σκεψου ποτε θα το φτιαξει και ποτε θα παει να το κανει μεταβιβαση... γενικα θελει μια προσοχη αυτα γινοντουσαν παλιοτερα που υπηρχε αγνοια 5
Γιάννης Platano Δημοσ. Τετάρτη στις 12:43 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:43 μμ 39 λεπτά πριν, stel106 είπε ΕΠΕΙΔΗ ειμαι της δουλεις πολλα ατομα θα σου πω οτι τα παιρνουν ετσι με ΥΔ κατεβαζουν τα χιλιομετρα το περνανε κτεο με την αδεια στο ονομα σου και το πουλανε μετα πιο ακριβα και αν γινει κατι λενε δεν ξερω εγω ετσι το αγορασα και οντως τα στοιχεια της αδειας και του κτεο ειναι στο ονομα σου..... καλο ειναι να βλεπεις λιγο πανω κατω τι ειναι ο αγοραστης. αν δεν μπορεις να τον διαβασεις το πουλας μονο με On line μεταβιβαση και κτεο αν πηγε να το περασει δλδ και ηταν χαρχαλι το αμαξι και κοπηκε σκεψου ποτε θα το φτιαξει και ποτε θα παει να το κανει μεταβιβαση... γενικα θελει μια προσοχη αυτα γινοντουσαν παλιοτερα που υπηρχε αγνοια Μάλιστα.... Κάτι τέτοιο μάλλον είχε κάνει αυτός ο έμπορος στην Ελευσίνα που αγόρασε αμάξι με εξουσιοδοτηση να το πουλήσει και έκανε κάπου 3 μήνες Μου έκανε εντύπωση όμως πως στην αγγελία που είχε στη σελίδα του είχαμε δει με τον φίλο μου ότι στο παρμπρίζ είχε κολλήσει ένα χαρτάκι που έλεγε "Ελληνικό" ενώ όταν το είχε πάρει ο φίλος μου μεταχειρισμένο ήξερε ότι είναι εισαγωγής.
dtk-386 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:52 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:52 μμ Για να γλυτώσει το κόστος του ΚΤΕΟ - ένα 50ρικο δηλαδή - ο πωλητής μπήκε σε μπελάδες. Τρέχατε ποδαράκια μου τώρα. 2
Ukforthemoment Δημοσ. Τετάρτη στις 01:03 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:03 μμ (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μάλιστα.... Κάτι τέτοιο μάλλον είχε κάνει αυτός ο έμπορος στην Ελευσίνα που αγόρασε αμάξι με εξουσιοδοτηση να το πουλήσει και έκανε κάπου 3 μήνες Μου έκανε εντύπωση όμως πως στην αγγελία που είχε στη σελίδα του είχαμε δει με τον φίλο μου ότι στο παρμπρίζ είχε κολλήσει ένα χαρτάκι που έλεγε "Ελληνικό" ενώ όταν το είχε πάρει ο φίλος μου μεταχειρισμένο ήξερε ότι είναι εισαγωγής. Μαντράς που είπε ψέμματα;Δεν το πιστευω!!!! Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:03 μμ από Ukforthemoment 5
magictoboggan Δημοσ. Τετάρτη στις 01:04 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:04 μμ λολ δηλαδή κάνεις μια εξουσιοδότησή του δίνεις του άλλου το αμάξι και yolo. Εντωμεταξύ απ'όσο γνωρίζω η εξουσιοδότηση είναι έγκυρη για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Εγώ που χρειάστηκε να πουλήσω το αμάξι σε έναν από τη Θεσσαλονίκη (μένω Αθήνα) του έστειλα τα χαρτιά μαζί με εξουσιοδότηση για να κάνει τη μεταβίβαση και μόλις μου έστειλε φωτογραφίες από την καινούργια άδεια που ήταν στο όνομα του και είδα ότι έχει γίνει και η μεταβίβαση στο gov τότε του έστειλα το αμάξι. Επίσης, γνωρίζω έναν τύπο που είχε πάρει μηχανάκι με εξουσιοδότηση δεν πήγε να το μεταβιβάσει άμεσα και μετά από κάποιους μήνες ο ιδιοκτήτης του οχήματος πέθανε και το μηχανάκι έμεινε στον "αέρα".
cpc464 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:15 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:15 μμ Μήπως το αγόρασε ο Μπισμπίκης;,όχι τιποτα άλλο θα πάρει πάλι σβάρνα τιποτα παρκαρισμένα και θα ψαχνουν εσένα. 10
Morosana Δημοσ. Τετάρτη στις 02:19 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:19 μμ 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Μάλιστα.... Κάτι τέτοιο μάλλον είχε κάνει αυτός ο έμπορος στην Ελευσίνα που αγόρασε αμάξι με εξουσιοδοτηση να το πουλήσει και έκανε κάπου 3 μήνες Μου έκανε εντύπωση όμως πως στην αγγελία που είχε στη σελίδα του είχαμε δει με τον φίλο μου ότι στο παρμπρίζ είχε κολλήσει ένα χαρτάκι που έλεγε "Ελληνικό" ενώ όταν το είχε πάρει ο φίλος μου μεταχειρισμένο ήξερε ότι είναι εισαγωγής. Ο μαντράς μπορεί να το καθυστερησε για πολλούς λόγους. Το ιδανικό του είναι να μην περάσει στο όνομα του αλλά κατευθείαν στον πελάτη ώστε να έχει αποποίηση ευθυνών με τη δικαιολογία ότι ήταν στημένο από πελάτη και όχι αμάξι του στοκ του, να μπορέσει να πάρει μετρητά, να μη φορτωθεί σημα στο τέλος της χρονιάς, να κάνει επισκευές ώστε να βγει έτοιμο στην αγορά, να το βάλει σε μια ανταλλαγή για κάτι άλλο που τον ενδιαφέρει, να είναι παραγγελία από πελάτη του κτλ κτλ κτλ. Τουλάχιστον σε έναν μαντρά σε σχέση με έναν τυχαίο πειρατή μαντρά ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με εταιρεία και που βρίσκεται το αμάξι και όταν θα χρειαστεί να βγει θα είναι με ΔΟΚ και όχι με τις δικές σου πινακίδες 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα