Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, magictoboggan είπε

λολ δηλαδή κάνεις μια εξουσιοδότησή του δίνεις του άλλου το αμάξι και yolo. Εντωμεταξύ απ'όσο γνωρίζω η εξουσιοδότηση είναι έγκυρη για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. 

Όχι δεν ισχύει αυτό 

Έχω εξουσιοδότησή πριν 2 χρονιά που μου έκαναν και τελικά δεν χρειάστηκε από gov 

Την σκανιαρα και φαίνεται οκ. 

Μάλιστα δεν ξέρω αν ο εκδότης μπορεί να κάνει άρση εξουσιοδότησης. 

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι και ο αγοραστής δεν σηκώνει το τηλέφωνο. εγώ πριν πολλά χρόνια είχα αγοράσει ένα μηχανάκι απο έναν τύπο που βαριόταν να πάει να ολοκληρώσει την μεταβίβαση, ευτυχώς ο πατέρας ενος φίλου μου ήταν αστυνομικός, τον πήρε και του είπε ότι το μηχανάκι έχει εμπλοκή σε ένα ατύχημα και πήγε πετώντας να κάνει την διαδικασία, σε αυτή την περίπτωση όμως είσαι ο πωλητής, δεν ξέρω πώς θα το έκανες να δουλέψει.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Morosana είπε

Τουλάχιστον σε έναν μαντρά σε σχέση με έναν τυχαίο πειρατή μαντρά ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με εταιρεία και που βρίσκεται το αμάξι και όταν θα χρειαστεί να βγει θα είναι με ΔΟΚ και όχι με τις δικές σου πινακίδες 

Ναι από ότι θυμάμαι επειδή είχα πάει μαζί με τον φίλο μου για να τον γυρίσω ηταν... κανονικός μαντρας. Του το πλήρωσε με τραπεζική μεταφορά. 

Απορώ πως το χαρακτήρισε... Ελληνικό 

Στα εισαγωγής τουλάχιστον τότε κάπου 10 χρόνια πριν, οι άδειες κυκλοφορίας εκεί που λέει πρώτη κυκλοφορία στα μεταχειρισμένα εισαγωγής έγραφαν 00/00/00 και στο διπλανό κουτάκι την ημερομηνία που πήρε ελληνικές πινακίδες 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ναι από ότι θυμάμαι επειδή είχα πάει μαζί με τον φίλο μου για να τον γυρίσω ηταν... κανονικός μαντρας. Του το πλήρωσε με τραπεζική μεταφορά. 

Απορώ πως το χαρακτήρισε... Ελληνικό 

Στα εισαγωγής τουλάχιστον τότε κάπου 10 χρόνια πριν, οι άδειες κυκλοφορίας εκεί που λέει πρώτη κυκλοφορία στα μεταχειρισμένα εισαγωγής έγραφαν 00/00/00 και στο διπλανό κουτάκι την ημερομηνία που πήρε ελληνικές πινακίδες 

Θα πει το κλασσικό παραμύθι ότι είχε ένα ίδιο ελληνικό και το μπέρδεψε, έβαλε κατά λάθος ο υπάλληλος τη ταμπέλα κτλ 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/10/2025 στις 1:52 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Σε αυτό τον τρόπο πρέπει να θέλουν και οι δύο και να έχουν ότι χρειάζεται όπως κωδικούς taxis δυνατότητα για email κλπ. 

Σίγουρα είναι πιο σίγουρος απλά απαιτεί όπως έγραψα ο αγοραστής να πάει να πάρει τη νέα άδεια κυκλοφορίας από τη διεύθυνση συγκοινωνιών που ανήκει το αυτοκίνητο άσχετα που μένει. 

Ο αγοραστης παραλαμβανει την νεα αδεια απο την τοπικη διευθυνση συγκοινωνιων που δηλωνει στο gov (σου δινει γεωγραφικη λιστα επιλογων). Δεν εχει να κανει με το που ειναι δηλωμενο το αυτοκινητο. 

Edit: Τωρα ειδα οτι το εχουν επισημανει αρκετοι πριν απο μενα 😂. Ignore

Επεξ/σία από GGal
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Morosana είπε

Θα πει το κλασσικό παραμύθι ότι είχε ένα ίδιο ελληνικό και το μπέρδεψε, έβαλε κατά λάθος ο υπάλληλος τη ταμπέλα κτλ 

Έτσι... Λίγοι δυστυχώς ξέρουν από την άδεια κυκλοφορίας να καταλάβουν αν ένα αμάξι είναι εισαγωγής ή όχι 

Νομίζω χωρίς να ξέρω ακριβώς ότι κάτι έχει αλλάξει τελευταία με αυτές τις άδειες κυκλοφορίας σε αυτοκίνητα εισαγωγής. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Έτσι... Λίγοι δυστυχώς ξέρουν από την άδεια κυκλοφορίας να καταλάβουν αν ένα αμάξι είναι εισαγωγής ή όχι 

Νομίζω χωρίς να ξέρω ακριβώς ότι κάτι έχει αλλάξει τελευταία με αυτές τις άδειες κυκλοφορίας σε αυτοκίνητα εισαγωγής. 

Αν όμως έτρωγαν για κάθε παραπλανητική πληροφορια ένα πρόστιμο 100 200 σε κάθε κάθε αυτοκίνητο θα τριπλοτσέκαραν τις περιγραφέςτους 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Morosana είπε

Αν όμως έτρωγαν για κάθε παραπλανητική πληροφορια ένα πρόστιμο 100 200 σε κάθε κάθε αυτοκίνητο θα τριπλοτσέκαραν τις περιγραφέςτους 

Μίλησα πριν λίγο με το φίλο που είχαμε πάει μαζί τότε. Είμαστε πολλά χρόνια φίλοι. 

Ο πρώτος μαντρας που του είχε πουλήσει το αυτοκίνητο του είχε πει ότι είναι εισαγωγής. 

Μάλιστα κάτι ακόμα που δεν θυμάται  καλά του είχε πει ότι είχαν πειράξει τα χλμ για να πληρώσουν πιο λίγο τελωνείο ή κάτι τέτοιο. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Μάλιστα 

Αρα στη δική μου περίπτωση ο αγοραστής έκανε λάθος. 

Ας ρώταγε εδώ... 

Ναιπ. Το έκανα τον περασμένο Δεκέμβριο που πήρα ένα αμάξι για εμένα, από Λάρισα και πριν κάνα 2βδόμαδο που ανεβήκαμε μαζί με έναν φίλο Θεσσαλονική να πάρει αμάξι και την διαδικασία της μεταβίβασης την ανέλαβα εγώ (μιας και το είχα ξανακάνει). 

Και στις 2 περιπτώσεις από το Μεταφορών της Πάτρας τις πήραμε τις άδειες, εφόσον αυτό είχαμε δηλώσει. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Ναιπ. Το έκανα τον περασμένο Δεκέμβριο που πήρα ένα αμάξι για εμένα, από Λάρισα και πριν κάνα 2βδόμαδο που ανεβήκαμε μαζί με έναν φίλο Θεσσαλονική να πάρει αμάξι και την διαδικασία της μεταβίβασης την ανέλαβα εγώ (μιας και το είχα ξανακάνει). 

Και στις 2 περιπτώσεις από το Μεταφορών της Πάτρας τις πήραμε τις άδειες, εφόσον αυτό είχαμε δηλώσει. 

Ίσως δεν κατάλαβα καλά 

Μπορούμε να δηλώσουμε ότι θα πάρουμε τη νέα άδεια κυκλοφορίας από όπου θέλουμε; 

Με μπέρδεψε το... π στο Ναιπ... 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ίσως δεν κατάλαβα καλά 

Μπορούμε να δηλώσουμε ότι θα πάρουμε τη νέα άδεια κυκλοφορίας από όπου θέλουμε; 

Με μπέρδεψε το... π στο Ναιπ... 

την αδεια μπορείς να την πάρεις από όπου θέλεις. 

το έχω κάνει και εγώ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/10/2025 στις 1:42 ΠΜ, alx301 είπε

Λιγο off-topic, ναι μεν ''εκανες πατατα'', αλλα δεν εφταιγες καθολου εσυ. Οποιος σου ανεθεσε και τετοια δουλεια, θα  επρεπε να σου εξηγήσει, να σου δείξει ή τελοςπαντων να σιγουρευτει οτι ξερεις.

Ετσι ειναι.  Λιγο αδικα ακουσα τα μπινελικια απο τον συγχωρεμενο το 1985.
(Ναι παιδια, περασαν 40 χρονια)
Αν θυμαμαι καλα ουτε εκεινος σκαμπαζε οτι εγινε πατατα αλλα του το σφυριξε ενας θειος μου.
H αληθεια ειναι οτι αν κανεις πρωτη φορα  μεταβιβαση οχηματος  και δεν ρωτησεις,
ευκολα την πατας.

Λεπτομερεια: Το λαμογιο το ξετρυπωσαμε  στο τοτε υπαιθριο παζαρι της Θεσσαλονικης.
Για πωλητη ειχε βαλει ενα παπου 100 χρονων να λεει  οτι ηταν δικο του και προσεγμενο.
Μεσα σε μια μερα προλαβε και το εβαψε (τροπος του λεγειν, το πασαλειψε να φαινεται βαμενο)
Φοβερη  λαμογιοργανωση, απατεωνες ολκης και φοροφυγαδες

Επεξ/σία από ringboy
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

7 σελίδας και ο TS δεν μας είπε τι έγινε τελικά 

Δεν προλαβαίνει γιατί δίνει εξηγήσεις στην δίωξη πως το όχημα του βρέθηκε στο συνοριακό σταθμό του Μαυρομματίου  φορτωμένο με κάτι τσουβαλια καναβουρι 😂

Ίσως σύντομα ανοίξει καινούργιο θέμα για το πόση βία μπορεί να ασκηθεί κατά την ανάκριση στον 13ο όροφο της ΓΑΔΑ 🤣

Επεξ/σία από Morosana
  • Haha 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...