alexandrosser Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες τι μπορώ να κανω ?γιατι ειμαι ασχετος τελειως με τετοια θεματα 1 1
phanispal Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μπορείς να γίνεις πιο σαφής; Τι πλήρωσε ακριβώς;
Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Πως το αγόρασε χωρίς να έχει περάσει ΚΤΕΟ; Δεν γίνεται Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Γιάννης Platano 1
alexandrosser Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες καλημερα.μου πληρωσε την αξια του αυτοκινητου.του εκανα εξουσιοδοτηση να το βαλει στο ονομα του.εφυγε με τη συμφωνια οτι θα το περασει και κτεο το οποιο δεν ειχα πληρωσει 1 1
Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, alexandrosser είπε καλημερα.μου πληρωσε την αξια του αυτοκινητου.του εκανα εξουσιοδοτηση να το βαλει στο ονομα του.εφυγε με τη συμφωνια οτι θα το περασει και κτεο το οποιο δεν ειχα πληρωσει Πως ξέρεις ότι δεν το πέρασε κτεο και δεν έκανε την μεταβίβαση; Υπεύθυνες δηλώσεις για την αγορά και πώληση ανταλλάξτε; Στο my car σε ποιο όνομα εμφανίζεται το αμάξι; Διακοπή ασφάλισης έκανες; Τέλη κυκλοφορίας είναι πληρωμένα; Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Γιάννης Platano 1
alexandrosser Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες το οτι δεν σηκωνει τηλεφωνα για να συννενοηθω μαζι του.το οτι δεν ξερω ακομα αν ειναι στο ονομα μου και οτι δεν ξερω καθολου τι γινεται. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 λεπτά πριν, alexandrosser είπε το οτι δεν σηκωνει τηλεφωνα για να συννενοηθω μαζι του.το οτι δεν ξερω ακομα αν ειναι στο ονομα μου και οτι δεν ξερω καθολου τι γινεται. Σε λίγες μέρες μπορείς να δεις στο https://www.gov.gr/upourgeia/upourgeio-psephiakes-diakuberneses/psephiakes-diakuberneses/myauto
alexandrosser Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Πως ξέρεις ότι δεν το πέρασε κτεο και δεν έκανε την μεταβίβαση; Υπεύθυνες δηλώσεις για την αγορά κάνατε; Στο my car σε ποιο όνομα εμφανίζεται το αμάξι; Διακοπή ασφάλισης έκανες; δεν το ξερω το υπολογιζω.αλλιως γιατι να εξαφανιστει.εξουσιοδοτηση του εκανα στα κεπ για να το περασει στο ονομα του.στο my car το βγαζει στο ονομα μου.η ασφαλεια ετσι κι αλλιως εληξε.ειναι επειγον το ζητημα. 1
Morosana Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μήπως ήταν μελαχρινός; Αν ναι μπορεί να διαβάζει για τις εισαγωγικές της αστυνομίας και να μην έχει χρόνο 🤣 Που πάτε και μπλέκετε... 1 4
alexandrosser Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 λεπτά πριν, Morosana είπε Μήπως ήταν μελαχρινός; Αν ναι μπορεί να διαβάζει για τις εισαγωγικές της αστυνομίας και να μην έχει χρόνο 🤣 Που πάτε και μπλέκετε... πολυ εξυπνο 1
Morosana Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Όντως το να εμπιστευτείς την καλή πίστη ενος αγνώστου για κάτι που σου ανήκει φορολογικά και μπορεί να σε μπλέξει από το πουθενά είναι όντως πολύ έξυπνο. Στειλτου ένα μήνυμα ότι θα δηλώσεις κλοπή αν δεν μεταβιβαστεί μεχρι Πέμπτη Παρασκευή με την ελπίδα ότι δεν θα βρεις το αμάξι μπλεγμένο σε περίεργα νταλαβερια 3
Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Μια φορά πούλησα πριν πολλά χρόνια αυτοκίνητο σε άγνωστο που ήρθε Αθήνα και το πηρε από Θήβα αλλά πήγαμε στην αστυνομία του έκανα υπεύθυνη δήλωση να το μεταβιβάσει στο όνομα του αλλά και ανταλλάξαμε υπεύθυνες δηλώσεις για την αγορά και πώληση. Είχε όμως κανονικά ΚΤΕΟ και ασφάλιση που διέκοψα την επόμενη μέρα. Όλες με θεώρηση από αστυνομικό τμήμα Δεν υπήρχε τότε το gov Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Γιάννης Platano 1
vagos789 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 7 ώρες πριν, alexandrosser είπε τι μπορώ να κανω ?γιατι ειμαι ασχετος τελειως με τετοια θεματα να ρωτησεις την αστυνομια γιατι μπορει να το εχει παρει και να μεταφερει λαθρομεταναστες οποτε οσο γρηγοτερα τοσο το καλυτερο...μην χανεις χρονο εδω 4 1
tutuyo Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) δεν μπορω να καταλαβω πως με μια τοσο απλοποιημενη διαδικασια αγορας/πωλησης μπορεις και τα μπλεκεις τοσο, προκειται για μεγαλη επιτυχια Δλδ οκ ασχετος οπως λες, αλλα ουτε ενα βασικο ψαξιμο?Τοσο στα παπακια σου? εχεις υπερπροσφορα πηγων ενημερωσης, ενα απλο γκουγκλαρισμα, chatgtp, ακομη και εδω να ρωτησει υπαρχουν 500 θεματα αγορας/πωλησης Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από tutuyo 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα