k_w_t Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 4 λεπτά πριν, uniquegr είπε Ναι, μιλάς τώρα για εντεταλμένους του κράτους, το οποίο κράτος συνδέει την Ip με το ΑΦΜ και φορολογεί εν έτει 2025 με τεκμήρια. Καλή τύχη σε αυτό φίλε. Δηλαδη δεν εχει ευθυνη ο πωλητης επειδη το κρατος θελει να ριξει σε εσενα προστιμο ? Εαν θελει να κανει ελεγχο σε ολα αυτα το κλειδαδικα η MS,το ΣΔΟΕ κτλ. Να δει απο που τα βρηκαν ,πως τα αγορασαν και με τι παραστατικο?
Odyss3us Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, uniquegr said: Κι εγώ κατανοώ τους επαγγελματίες που αγοράζουν mac, αν και αδυνατώ να καταλάβω όσους αγοράζουν iPhone ( αν και έχουν πολύ καλή κάμερα, τους το αναγνωρίζω αυτό ). Αν όμως υπάρχει κάτι μαγικό στο linux, αυτό είναι το γεγονός ότι μπορείς να το φέρεις στα μέτρα σου, να λειτουργήσει σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου, τα γούστα σου. Και αν δεν μπορείς να το κάνεις ο ίδιος, μπορείς να επιλέξεις μια distro που έρχεται κοντά στα γούστα σου. Ε, δεν θα δεχτώ την άποψη του πικραμένου αποχωρήσαντα., σόρι. 12 minutes ago, uniquegr said: Μιλάς και ξαναμιλάς για Ιεχωβάδες, σε μια προσπάθεια να μας υποτιμήσεις. Ρε φίλε, έχεις καταλάβει ότι μιλάς σαν Ταλιμπάν; Δογματικά; Και κουνάς το δάχτυλο σ'εμάς που είχαμε την ανοιχτοσύνη του μυαλού να βγούμε απο τα γνωστά λημέρια των Windows και να δοκιμάσουμε κάτι άλλο; Άλλαξε κασέτα, αυτή έχει παλιώσει. διαβασε την παραπανω παραγραφο απο το ιδιο ποστ, ουτε ο Ψινακης σε κριτικη επιτροπη δεν μιλαει ετσι, ποιος εισαι ρε φιλε; κοψε λιγο το καλαμι εσυ θα ησουν ιδανικος για να κανεις hardware reviews τον μαλλια του nexus θα τον εκανες σκονη 😂 Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από Odyss3us 2
Thessgr Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Συγνώμη ρε παιδιά αλλά αυτό το θέμα με τα κλειδιά έχει συζητηθεί πολλές φορές. Τα κλειδιά αυτά δεν είναι για επαγγελματικό περιβάλλον. Είναι μόνο για προσωπική χρήση. Δεν τη βγάζεις καθαρή αν έρθει έλεγχος. Αν καταφέρει κάποιος να πάρει τιμολόγιο για τέτοια κλειδιά τότε το πιθανότερο είναι ότι ο πωλητής θα το έχει κλείσει το μαγαζί όταν θα τον χρειαστείς για να σου δικαιολογήσει την "εξυπνάδα" που έκανες. Λίγη λογική να έχουμε. Δεν είναι χαζοί όσοι πληρώνουν πολλαπλάσια ποσά για να είναι νόμιμοι.
uniquegr Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, k_w_t είπε Δηλαδη δεν εχει ευθυνη ο πωλητης επειδη το κρατος θελει να ριξει σε εσενα προστιμο ? Εαν θελει να κανει ελεγχο σε ολα αυτα το κλειδαδικα η MS,το ΣΔΟΕ κτλ. Να δει απο που τα βρηκαν ,πως τα αγορασαν και με τι παραστατικο? Αρχικά, αυτά τα κλειδιά δεν είναι σύμφωνα με τους όρους χρήσης της Microsoft. Είναι κλειδιά που αγοράζουν μαζικά εταιρίες για δική τους χρήση και μεταπωλούν. Όσο για το τιμολόγιο, αυτό δεν λέει τίποτα απολύτως. Μπορώ να κόψω τιμολόγιο ακόμα και για παιδικές πάνες και να γλυτώσω τον ΦΠΑ, ενώ θα έχω και φοροαπαλλαγή. Αν όμως μου γίνει έλεγχος, τον ήπια. Το ότι αγοράζω κάτι με τιμολόγιο, δεν σημαίνει αυτόματα και ότι καλύπτομαι φορολογικά και νομικά με αυτή μου την αγορά. 3 ώρες πριν, Odyss3us είπε διαβασε την παραπανω παραγραφο απο το ιδιο ποστ σου, ουτε ο Ψινακης σε κριτικη επιτροπη δεν μιλαει ετσι, ποιος εισαι ρε φιλε; κοψε λιγο το καλαμι Συγνώμη αν σε δυσκολεύουν τα ελληνικά μου. Αυτά έχω διδαχθεί όμως. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από uniquegr 1
kinhthra Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 4 ώρες πριν, MikeKata είπε Και για να απαντήσω στην ερώτηση σου, ναι, ξέρω. Μια χαρά χρησιμοποιείς το κινητο χωρίς να πέσεις στα γόνατα της Google. Aurora Store σε anonymous mode και F-Droid και βάζεις το email σου όπου θες, όχι όπου θέλει η MS. Είσαι τόσο αφελής ή κάνεις πλάκα; Και στο iPhone αν δεν βάζετε λογαριασμό μπορείτε να εγκαταστήσετε καμία εφαρμογή; 2
uniquegr Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 3 ώρες πριν, Thessgr είπε Συγνώμη ρε παιδιά αλλά αυτό το θέμα με τα κλειδιά έχει συζητηθεί πολλές φορές. Τα κλειδιά αυτά δεν είναι για επαγγελματικό περιβάλλον. Είναι μόνο για προσωπική χρήση. Δεν τη βγάζεις καθαρή αν έρθει έλεγχος. Αν καταφέρει κάποιος να πάρει τιμολόγιο για τέτοια κλειδιά τότε το πιθανότερο είναι ότι ο πωλητής θα το έχει κλείσει το μαγαζί όταν θα τον χρειαστείς για να σου δικαιολογήσει την "εξυπνάδα" που έκανες. Λίγη λογική να έχουμε. Δεν είναι χαζοί όσοι πληρώνουν πολλαπλάσια ποσά για να είναι νόμιμοι. Εν ολίγοις, είναι απλά για να μη σου σπάει η MS τα @@ και για να έχεις με πιο legit τρόπο διαθέσιμα όλα τα features της έκδοσης που έχεις επιλέξει. Για επαγγελματική χρήση όμως, πρέπει να τα σκάσεις χοντρά. Αν και δεν γνωρίζω τί ισχύει για μηχανήματα που έχουν προεγκατεστημένα τα Windows.
Odyss3us Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, kinhthra said: Είσαι τόσο αφελής ή κάνεις πλάκα; Και στο iPhone αν δεν βάζετε λογαριασμό μπορείτε να εγκαταστήσετε καμία εφαρμογή; αστα φιλε ο τυπος το τερματισε σημερα Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από Odyss3us 2
mariosnik_ Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 53 λεπτά πριν, CyanBlue είπε Δεν αναφέρθηκα σε αυτό. Αναφέρθηκα στο πως λίγοι είναι αυτοί που θα ζοριστούν για να κάνουν ότι χρειαστεί για να περάσουν 11άρια στο (ίσως όχι και πολύ) παλιό τους PC. Η πλειοψηφία θα το παροπλίσει, πετάξει, χαρίσει και θα αγοράσει καινούργιο με 11άρια out of the box. Αυτός είναι και ο στόχος της Microsoft. Κατάλαβα τι είπες. Και λέω ότι δεν θα ζοριστούν, γιατί δεν υπάρχει λόγος να το κάνουν αυτό. Το μηχάνημα θα παροπλιστει όταν πλέον δεν θα σε καλύπτουν τα specs του για την δουλειά που κάνεις η όταν αυτό χαλάσει. Τοτε θα πάρεις νέο.
MikeKata Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 6 minutes ago, kinhthra said: Είσαι τόσο αφελής ή κάνεις πλάκα; Και στο iPhone αν δεν βάζετε λογαριασμό μπορείτε να εγκαταστήσετε καμία εφαρμογή; Έκανες quote σχόλιο μου όπου εξηγώ ΑΚΡΙΒΩΣ πώς χρησιμοποιείς Android χωρίς να βάλεις Google account και με ρωτάς "ναι αλλά για το iPhone δε λέτε"; Whatabaoutism στα καλύτερα του 😂 Και με λες και αφελή κι από πάνω; 6 minutes ago, Odyss3us said: αστα φιλε ο τυπος το τερματισε σημερα Να κάνετε μπάντα "Απλήρωτοι Γεχωβαδες της MS", ακλαφτοι θα πάτε (όπως πήγαν και τα σχόλια σου σε όλο το post). Απαντήσεις στις 2 ερωτήσεις εσύ, μην ξεθαρρεύεις πολυ 😂 1
kinhthra Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 7 λεπτά πριν, MikeKata είπε Έκανες quote σχόλιο μου όπου εξηγώ ΑΚΡΙΒΩΣ πώς χρησιμοποιείς Android χωρίς να βάλεις Google account και με ρωτάς "ναι αλλά για το iPhone δε λέτε"; Whatabaoutism στα καλύτερα του 😂 Και με λες και αφελή κι από πάνω; Να κάνετε μπάντα "Απλήρωτοι Γεχωβαδες της MS", ακλαφτοι θα πάτε (όπως πήγαν και τα σχόλια σου σε όλο το post). Απαντήσεις στις 2 ερωτήσεις εσύ, μην ξεθαρρεύεις πολυ 😂 Ναι σας έκανα quote, αλλά δεν μου απάντησατε στην πρώτη ερώτηση. Η δεύτερη ερώτηση είναι για όλους. Και κάτι άλλο που κολλάει Γεχωβαδες;
Odyss3us Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, MikeKata said: Έκανες quote σχόλιο μου όπου εξηγώ ΑΚΡΙΒΩΣ πώς χρησιμοποιείς Android χωρίς να βάλεις Google account και με ρωτάς "ναι αλλά για το iPhone δε λέτε"; Whatabaoutism στα καλύτερα του 😂 Και με λες και αφελή κι από πάνω; Να κάνετε μπάντα "Απλήρωτοι Γεχωβαδες της MS", ακλαφτοι θα πάτε (όπως πήγαν και τα σχόλια σου σε όλο το post). Απαντήσεις στις 2 ερωτήσεις εσύ, μην ξεθαρρεύεις πολυ 😂 οσοι μαγκες χρησιμοποιουσαν rufus ως τωρα για να κανουν bypass το local account, το ιδιο θα συνεχισουν να κανουν με διαφορα σκριπτακια που θα κοψουν τα διαφορα services μεσα απτο λειτουργικο.. ξερω ξερω, εσεις τα εχετε ολα αουτ οφ δε μποξ.. μεγαλη πονοψυχια σας επιασε παλι που η MS κλειδωσε το local που ηταν απτο παραθυρακι.. τα κακομοιρα τα δεδομενα μας τι εχουν να τραβηξουνε παλι.. τα πονανε αυτοι οι ιαχωβαδες πολυ.. 😂 η Εμιλυ που εχει 10 φορες το IQ ολονων σας της πηρε 10 χρονια για να καταλαβει το απλουστατο... εσεις εχετε πολλα ψωμια να φατε ακομη 😂 Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από Odyss3us
MikeKata Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 21 minutes ago, kinhthra said: Είσαι τόσο αφελής ή κάνεις πλάκα; Ούτε είμαι αφελής ούτε κάνω πλάκα. Αυτή ήταν η πρώτη σου ερώτηση. Έχεις κάποια αντίρρηση για τη χρήση F-Droid και Aurora Store; Τώρα που πήρες την απάντηση ευχαριστήθηκες; Just now, Odyss3us said: οσοι μαγκες χρησιμοποιουσαν rufus ως τωρα για να κανουν bypass το local account, το ιδιο θα συνεχισουν να κανουν με διαφορα σκριπτακια που θα κοψουν τα διαφορα services μεσα απτο λειτουργικο.. ξερω ξερω, εσεις τα εχετε ολα αουτ οφ δε μποξ.. μεγαλη πονοψυχια σας επιασε παλι που η MS κλειδωσε το local που ηταν απτο παραθυρακι.. τα κακομοιρα τα δεδομενα μας τι εχουν να τραβηξουνε παλι.. 12 minutes ago, MikeKata said: Απαντήσεις στις 2 ερωτήσεις εσύ, μην ξεθαρρεύεις πολυ 😂
uniquegr Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 3 ώρες πριν, Odyss3us είπε τα πονανε αυτοι οι ιαχωβαδες πολυ.. Ναι, βρε ταλιμπανάκο, τα πονάμε. 1
Akisvicky Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 6 ώρες πριν, Odyss3us είπε μεσα σε μια ωρα 2 σελιδες γκρινια για κατι που μεχρι τωρα γινοταν παρανομα! και ουσιαστικα ειναι ανευ ουσιας, το κινητα σας -οι κινητοι ρουφιανοι- δεν ειναι συνδεδεμενα σε ενα λογαριασμο με email account? εκει φυσικα δε σας πειραζει ετσι; σφυρατε αδιαφορα.. 😙 πρωτη φορα θα μπειτε στη διαδικασια να βαλετε το email σας σε ενα prompt! αλλα ξεχασα αφου μαλλον δεν εχετε καν email! 🤭 ετσι, συνεχιστε να δινετε πονο τσαμπα μαγκες! 😄 Φίλε κινητό με κουμπάκια ξέρεις τι πάει να πει η είσαι καμία ai και μιλάς 😉😁
kinhthra Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 6 λεπτά πριν, MikeKata είπε Ούτε είμαι αφελής ούτε κάνω πλάκα. Αυτή ήταν η πρώτη σου ερώτηση. Έχεις κάποια αντίρρηση για τη χρήση F-Droid και Aurora Store; Τώρα που πήρες την απάντηση ευχαριστήθηκες; 7 λεπτά πριν, Odyss3us είπε Μπορείς να μου δείξεις με στοιχεία από πού είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν παίρνουν δεδομένα από τους χρήστες; Ή απλώς νομίζεις ότι επειδή είναι open secure είναι εντάξει; Αν είναι το δεύτερο, καληνύχτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα