Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 minutes ago, kinhthra said:

Μπορείς να μου δείξεις με στοιχεία από πού είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν παίρνουν δεδομένα από τους χρήστες; Ή απλώς νομίζεις ότι επειδή είναι open secure είναι εντάξει;
Αν είναι το δεύτερο, καληνύχτα. 

Λάθος. Αυτό λέγεται unfalsifiable. Δε σου δείχνουν κάτι που δεν υπάρχει, εξ'ορισμου (η απουσία δεδομένων).

Αν ισχυρίζεσαι ότι παίρνουν δεδομένα από τους χρήστες, είναι δική σου δουλειά να δείξεις πώς παίρνουν τα δεδομένα. Άλλωστε, ο κώδικας ανοιχτός είναι, θα σου ήταν ευκολο. Υπέδειξε το σημείο που κάνει leak τα δεδομένα. Και μην ξεχνάς. Μιλάμε για συγκεκριμένα δεδομένα, ε; Email κλπ.

Αναμένω στο ακουστικό μου.

• Like 1
  • Haha 1
  • Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, MikeKata είπε

Λάθος. Αυτό λέγεται unfalsifiable. Δε σου δείχνουν κάτι που δεν υπάρχει, εξ'ορισμου (η απουσία δεδομένων).

Αν ισχυρίζεσαι ότι παίρνουν δεδομένα από τους χρήστες, είναι δική σου δουλειά να δείξεις πώς παίρνουν τα δεδομένα. Άλλωστε, ο κώδικας ανοιχτός είναι, θα σου ήταν ευκολο. Υπέδειξε το σημείο που κάνει leak τα δεδομένα. Και μην ξεχνάς. Μιλάμε για συγκεκριμένα δεδομένα, ε; Email κλπ.

Αναμένω στο ακουστικό μου.

Περνάμε από ένα θέμα σε άλλο. Αυτό που πρέπει να καταλάβεις εσύ και κάθε άλλος, είναι ότι από τη στιγμή που έχετε ένα smartphone και πρόσβαση στο δίκτυο, δεν υπάρχει πλέον ανωνυμία, είτε χρησιμοποιείτε είτε όχι μια διεύθυνση email.
Όσον αφορά το θέμα, παρόλο που δεν συμφωνώ με τους νέους κανόνες της Microsoft, είναι δικαίωμά της να θέτει κανόνες. Εγώ, εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος που δεν θέλει να τους ακολουθήσει, μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα άλλο σύστημα — εναλλακτικές υπάρχουν πολλές, γιατί το τραβάτε άλλο;

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ που τα λέμε πήγα να κάνω update μιας ενημέρωσης και κράσαρε η κάρτα γραφικών στο φορητών ενώ τα σημεία επαναφοράς είχαν λάθη και αστόχησαν τα windows. Οπότε ας βελτιώσουμε το λειτουργικό και μετά βλέπουμε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...