Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 minutes ago, Odyss3us said:

το κινητα σας δεν ειναι συνδεδεμενα σε ενα λογαριασμο με email account?

Άλλη μια φορά που Ιεχωβάς της MS δεν κατανοεί τη διαφορά της "επιλογής" από τον "καταναγκασμό". Δεν ξέρω αν σου τα είπαν, κατά το set up, έχεις ΕΠΙΛΟΓΗ να μη συνδεθείς με Google Account/AppleID σε Android, iOS, MacOS όταν το κάνεις set up. Αλλά, ψιλά γράμματα τώρα, έχει δώσει άλλη υπερασπιστική γραμμή ο Νουτέλας, αυτήν ακολουθούμε.

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, MikeKata said:

Άλλη μια φορά που Ιεχωβάς της MS δεν κατανοεί τη διαφορά της "επιλογής" από τον "καταναγκασμό". Δεν ξέρω αν σου τα είπαν, κατά το set up, έχεις ΕΠΙΛΟΓΗ να μη συνδεθείς με Google Account/AppleID σε Android, iOS, MacOS όταν το κάνεις set up. Αλλά, ψιλά γράμματα τώρα, έχει δώσει άλλη υπερασπιστική γραμμή ο Νουτέλας, αυτήν ακολουθούμε.

καλως τον μυστη, για πες μεγαλε ιεροφαντη ξερεις (εκτος απο εσενα) καποιον που δεν φτιαχνει λογαριασμo στο κινητο του;
και πως μετα θα παρει backup, πως θα συγχρονιζει τα data ή θα κανει μεταφορα λογαριασμου απο κινητο σε κινητο; ουτε καν μπαταρια δε θα μπορει να αλλαξει με το Gdpr😄

Επεξ/σία από Odyss3us
  • Like 2
Δημοσ.

Η Apple πάντως μια χαρά σου επιτρέπει να στήσεις ένα μηχάνημα χωρίς iCloud. 
Δεν θυμάμαι σίγουρα αλλά νομίζω ότι παλιά ήθελε λογαριασμό. Αλλα το κατάργησαν. 

Προφανώς οι νεκροθάφτες της Microsoft αποφάσισαν μετά από Νοκια, Skype κλπ να θάψουν και τα windows. 

Όσοι δεν ασχολούνται θα φτιάξουν ένα μέιλ εντάξει. Όσοι ασχολούνται θα βρουν άλλους τρόπους.

Ότι πιο ανόητο έχω διαβάσει εδώ και χρόνια. Μου αρέσει που το ανακοίνωσαν κιόλας. Αντί να το καταργήσουν το κάνανε πιο δύσκολο. 

Πιο τενεκές πεθαίνεις. 

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Odyss3us said:

καλως τον μυστη, για πες μεγαλε ιεροφαντη ξερεις καποιον που δεν φτιαχνει λογαριασμo στο κινητο του; και πως μετα θα παρει backup, θα συγχρονιζει τα data ή θα κανει μεταφορα λογαριασμου απο κινητο σε κινητο; 

Τελικά, δε μας είπες, καταλαβαίνεις τη διαφορά του "αφήνω επιλογή" με του "δεν αφήνω επιλογή" ή το πάμε στο "αλλά λόγια να αγαπιόμαστε"; Αν το κάνει αυτό, καλομελέτα κι έρχεται από την ΕΕ, θα κλαίνε πάλι τα fanboys ότι δεν αφήνουνε το ιννοβέησο της καημενης της MS.

Και για να απαντήσω στην ερώτηση σου, ναι, ξέρω. Μια χαρά χρησιμοποιείς το κινητο χωρίς να πέσεις στα γόνατα της Google. Aurora Store σε anonymous mode και F-Droid και βάζεις το email σου όπου θες, όχι όπου θέλει η MS.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Έτσι. Κάντε ότι μπορείτε για να απομακρυνθουν οι χρήστες από τα προϊόντα σας. Πολύ καλά το πάτε το πράγμα. Ξέρετε πως γίνονται οι δουλειές. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, ioannitis said:

Η Apple πάντως μια χαρά σου επιτρέπει να στήσεις ένα μηχάνημα χωρίς iCloud. 
Δεν θυμάμαι σίγουρα αλλά νομίζω ότι παλιά ήθελε λογαριασμό. Αλλα το κατάργησαν. 

Προφανώς οι νεκροθάφτες της Microsoft αποφάσισαν μετά από Νοκια, Skype κλπ να θάψουν και τα windows. 

Όσοι δεν ασχολούνται θα φτιάξουν ένα μέιλ εντάξει. Όσοι ασχολούνται θα βρουν άλλους τρόπους.

Ότι πιο ανόητο έχω διαβάσει εδώ και χρόνια. Μου αρέσει που το ανακοίνωσαν κιόλας. Αντί να το καταργήσουν το κάνανε πιο δύσκολο. 

Πιο τενεκές πεθαίνεις. 

φαντασου ολους αυτους που αγοραζουν τοσα χρονια laptops, tablets, prebuilt pc ακομα και μεταχειρισμενα να ειναι γυρισμενα στις εργοστασιακες ρυθμισεις εδω απο τις αγγελιες του insomnia, βαζουν το email τους κατα την εγκατασταση.. ποσο κοροιδαρες ειναι ε;

ευτυχως που υπαρχουν και μερικοι guru και μας ανοιγουν τα ματια..! 😄

Επεξ/σία από Odyss3us
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Marcos_Aurilius είπε

Δεν θα μπορούσαν να προσθέσουν αυτές τις "κρίσιμες επιλογές" στην διαδικασία δημιουργίας τοπικού χρήστη? Φυσικά θα μπορούσαν - απλά δεν θέλουν.

Windows 10 είναι μια χαρά μέχρι να σβήσει ο ήλιος, και μετά βλέπουμε.

Μα τι λέτε τώρα.... Μένετε έξω από τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας. Είστε και εσείς ένας τεμπέλης που βαριέται να μάθει κάτι καινούργιο, να αλλάξει και να δυσκολέψει την ζωη του με το νέο λειτουργικό της Microsoft. (Κάτι τέτοια μας λένε στο άλλο thread... ). 

Επεξ/σία από mariosnik_
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 minutes ago, MikeKata said:

Τελικά, δε μας είπες, καταλαβαίνεις τη διαφορά του "αφήνω επιλογή" με του "δεν αφήνω επιλογή" ή το πάμε στο "αλλά λόγια να αγαπιόμαστε"; Αν το κάνει αυτό, καλομελέτα κι έρχεται από την ΕΕ, θα κλαίνε πάλι τα fanboys ότι δεν αφήνουνε το ιννοβέησο της καημενης της MS.

Και για να απαντήσω στην ερώτηση σου, ναι, ξέρω. Μια χαρά χρησιμοποιείς το κινητο χωρίς να πέσεις στα γόνατα της Google. Aurora Store σε anonymous mode και F-Droid και βάζεις το email σου όπου θες, όχι όπου θέλει η MS.

ενταξει! γελασαμε και σημερα 😄

• Like 1
Δημοσ.

Βάλτε firewall σε interactive mode , να δείτε τι στελνει και πότε το λειτουργικο μας.

Και τα 10αρια το εκαναν βεβαια , αλλα σε μικροτερο βαθμο  ..

Δημοσ.
1 minute ago, Odyss3us said:

ενταξει! γελασαμε και σημερα 😄

Τι έγινε, πήραμε χαμπάρι ότι δεν έχουμε την παραμικρή γραμμή υποστήριξης στην MS στο συγκεκριμένο θέμα και το ρίξαμε στην πλακιτσα;

Μεχρι κανένα αποτυχημένο τρολλαρισμα στα Linux μπορείς, όχι παραπάνω.

• Like 3
Δημοσ.

η λυση ειναι μια: κοψτε το ιντερνετ απο παντου! μπορειτε μαγκες μου; 
αν μπορειτε καλως!
αν δε μπορειτε τουλαχιστον κοψτε τη κλαψα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε περίπτωση που δεν βλέπει την κάρτα δικτύου λόγο έλλειψης embedded driver, άρα δεν έχει σύνδεση στο ίντερνετ, πως θα προχωράει η εγκατάσταση για να βάλεις τον driver οεο???

31 minutes ago, kinhthra said:

Αυτό λέει το άρθρο ότι καταργείται, το oobe\bypassnro.

Επεξ/σία από mike299
  • Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Odyss3us είπε

του insomnia, βαζουν το email τους κατα την εγκατασταση

Δεν κατεβαίνω τι εννοείς. 

Αλλα μην μου εξηγήσεις. Δεν χρειάζεται στιχομυθία σε κάτι τόσο στοιχειώδες. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...