cpavlidi Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δηλαδη ενα στικακι που εκανα προχτες πριν τις αλλαγες και δουλευει και παρακαμπτει τα παντα εχει ανωτέρα αξια; Χαχαχα
kr0m Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Odyss3us είπε η λυση ειναι μια: κοψτε το ιντερνετ απο παντου! μπορειτε μαγκες μου; αν μπορειτε καλως! αν δε μπορειτε τουλαχιστον κοψτε τη κλαψα αφηνοντας ανοιχτο το ενδεχομενο να εισαι μεγαλομετοχος στην microsoft, θελω να πιστευω οτι απλα εισαι ενας τυπικος ασχετος χρηστης και γραφεις αυτα που γραφεις. γιατι μονο ετσι δικαιολογουνται. οπως σου τονισαν παραπανω, εχει διαφορα η επιλογη με τον εξαναγκασμο, και δεν καταλαβαινω τι σου ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβεις. η κλαψα ειναι ολη δικη σου, και μαλιστα αδικαιολογητη. εμεις τουλαχιστον για τωρα εχουμε επιλογες περαν του drive, των windows 11 χωρις λογαριασμο microsoft κ.α., εσυ εψαξες ποτε αν υπαρχουν εναλλακτικες ή workarounds για καποιον σκοπο ή υπηρεσια που χρειαζεσαι; ή κατευθειαν στην βολικοτερη λυση χωρις να ψαχτεις και πολυ; Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από kr0m 2 1
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, kinhthra είπε Φρέσκο φρέσκο https://www.youtube.com/watch?v=h8zwQRD-swI&t=9m0s Πανε σχεδον 3 χρονια που το κανω αυτο και αν φτιαξεις usb stick με το rufus εχει την επιλογη να μην σου ζηταει microsoft account 21 λεπτά πριν, mike299 είπε Αυτό λέει το άρθρο ότι καταργείται, το oobe\bypassnro. Πριν μερικες μερες εβαλα σε ενα ThinkPad L15 τα 25H2 26200.6725 και δουλεψε κανονικα η εντολη. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από LLLEFTERIS
Odyss3us Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 1 hour ago, MikeKata said: Τσάμπα δε σου το δίνει. Έχεις πληρώσει τα Windows μέσα στην τιμή του προϊόντος (laptop, desktop κλπ). Έχεις, επίσης, "πληρώσει" με το data collection σου από το ίδιο το λειτουργικό. - Μα μπορώ να έχω την ίδια άδεια Windows από το laptop μου πριν 4 χρόνια στο καινούριο μου PC. - Την οποία πλήρωσες στην τιμή εκείνου του προϊόντος, τότε, δε σου δόθηκε τσάμπα. Και για να την περάσεις στο καινούριο PC, χρειάζεται να κάνεις unregister το παλιό hardware, πρώτα, από το λογαριασμό σου Microsoft. - Μα, είναι δωρεάν η αναβάθμιση, είχα πληρώσει για τα Windows 7 και τώρα έχω 11άρια. - Πράγμα που δεν έκανε για την ψυχή της μάνας της η MS, αλλά για να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο οι πελάτες να μεταβούν στα 11άρια και να μην έχει το βάρος της υποστήριξης της παλιάς έκδοσης Windows και το fragmentation. Τίποτα δεν είναι "τζάμπα". Όλα υπολογισμένα είναι. ουσιαστικα τζαμπα ειναι τα keys αλλα ναχουμε να λεμε..: https://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-10-professional-cd-key-compare-prices/ τα 7ρια κυκλοφορησαν το 2009.. και σημερα εχουμε 2025.. γιατι ακριβως κλαιγεσαι? οτι δεν εχεις ουτε 1 ευρω να παρεις ενα cd key; αν σου πω οτι για να το αγορασεις online θα πρεπει να βαλεις καπου το email σου θα τρομοκρατηθεις πολυ; 😄 για ποιο λογο να υποστηριζει καποιος λειτουργικα 15ετιας; εντοπισες το target group σου και αλιευεις σαδομαζοχιστες; 😄 12 minutes ago, kr0m said: αφηνοντας ανοιχτο το ενδεχομενο να εισαι μεγαλομετοχος στην microsoft, θελω να πιστευω οτι απλα εισαι ενας τυπικος ασχετος χρηστης και γραφεις αυτα που γραφεις. γιατι μονο ετσι δικαιολογουνται. οπως σου τονισαν παραπανω, εχει διαφορα η επιλογη με τον εξαναγκασμο, και δεν καταλαβαινω τι σου ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβεις. η κλαψα ειναι ολη δικη σου, και μαλιστα αδικαιολογητη. εμεις τουλαχιστον για τωρα εχουμε επιλογες περαν του drive, των windows 11 χωρις λογαριασμο microsoft κ.α., εσυ εψαξες ποτε αν υπαρχουν εναλλακτικες ή workarounds για καποιον σκοπο ή υπηρεσια που χρειαζεσαι; ή κατευθειαν στην βολικοτερη λυση χωρις να ψαχτεις και πολυ; εχω στησει pc και offline και με λογαριασμο δεν εχω δει καμια απολυτως διαφορα, οτι θελω να απενεργοποιησω μπορω να το κανω εξισου και στις δυο επιλογες αργοτερα μεσα απο το λειτουργικο, οποτε για ποιο λογο η ολη φασαρια; μπορεις να μου εξηγησεις; εχεις εντοπισει εσυ κατι απειλητικο στον λογαριασμο μεσω email σε σχεση με το offline? διαφωτισε μας Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από Odyss3us 2
MikeKata Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 minute ago, Odyss3us said: ουσιαστικα τζαμπα ειναι τα keys αλλα ναχουμε να λεμε..: https://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-10-professional-cd-key-compare-prices/ Βάλε τα συγκεκριμένα κλειδιά σε επαγγελματικό PC και ποσταρε μας τη λυπητερή όταν έρθει ο έλεγχος. Είσαι τόσο απελπισμένος που μας μιλάς για κλειδαδικα; 2 minutes ago, Odyss3us said: τα 7ρια κυκλοφορησαν το 2009.. και σημερα εχουμε 2025.. γιατι ακριβως κλαιγεσαι? οτι δεν εχεις ουτε 1 ευρω να παρεις ενα cd key; αν σου πω οτι για να το αγορασεις online θα πρεπει να βαλεις καπου το email σου θα τρομοκρατηθεις πολυ; 😄 για ποιο λογο να υποστηριζει καποιος λειτουργικα 15ετιας; εντοπισες το target group σου και αλιευεις σαδομαζοχιστες; 😄 Χμμμμ... Μιας και αναφέρεις για "σαδομαζοχιστές", ένας είναι αυτός που παλεύει να πείσει ολους τους υπόλοιπους σε κάθε άρθρο (όπως το προηγούμενο για τα Windows 7) για το πόσο αγία ειναι MS, οπότε νομίζω ότι μπέρδεψες τον αποδέκτη στο χαρακτηρισμό σου. Πες την αλήθεια, σου αρέσει να το παίζεις υπερασπιστής του Νουτέλα. Ένας εναντίων όλων. Δινει λίγο νόημα στην καθημερινότητά σου; 😂 Αλλά μη νομίζεις ότι γλύτωσες επειδή επέλεξες (ξανά) να μην απαντήσεις επί του θέματος. Είναι το ίδιο να έχεις ΕΠΙΛΟΓΗ να χρησιμοποιήσεις του λειτουργικό χωρίς λογαριασμό (iOS, MacOS, Android) με το να ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ να εισάγεις/φτιάξεις λογαριασμό σε συγκεκριμένη εταιρεία; Για να δούμε, θα το αποφύγεις πάλι;
ilos Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δυστυχώς και τα 10 αν δεν είναι LTSC, απαιτούν online account για να συνεχίσουν να παίρνουν updates 1 χρόνο. Η μόνη λύση φαίνεται να είναι linux στον ορίζοντα.
Odyss3us Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, MikeKata said: Βάλε τα συγκεκριμένα κλειδιά σε επαγγελματικό PC και ποσταρε μας τη λυπητερή όταν έρθει ο έλεγχος. Είσαι τόσο απελπισμένος που μας μιλάς για κλειδαδικα; Χμμμμ... Μιας και αναφέρεις για "σαδομαζοχιστές", ένας είναι αυτός που παλεύει να πείσει ολους τους υπόλοιπους σε κάθε άρθρο (όπως το προηγούμενο για τα Windows 7) για το πόσο αγία ειναι MS, οπότε νομίζω ότι μπέρδεψες τον αποδέκτη στο χαρακτηρισμό σου. Πες την αλήθεια, σου αρέσει να το παίζεις υπερασπιστής του Νουτέλα. Ένας εναντίων όλων. Δινει λίγο νόημα στην καθημερινότητά σου; 😂 Αλλά μη νομίζεις ότι γλύτωσες επειδή επέλεξες (ξανά) να μην απαντήσεις επί του θέματος. Είναι το ίδιο να έχεις ΕΠΙΛΟΓΗ να χρησιμοποιήσεις του λειτουργικό χωρίς λογαριασμό (iOS, MacOS, Android) με το να ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ να εισάγεις/φτιάξεις λογαριασμό σε συγκεκριμένη εταιρεία; Για να δούμε, θα το αποφύγεις πάλι; το τιμημα ποιο ειναι μπορεις να μου πεις; μη μου πεις μονο οτι χωρις λογαριασμο εισαι αορατος 😄 γιατι εχοντας account μπορεις να βρεις τη συσκευη ή να την απενεργοποιησεις αν σου την κλεψουν, ή να μεταφερεις προγραμματα και ρυθμισεις απο ενα pc στο αλλο το προβλημα με σενα ειναι οτι δεν μπορεις να αποδεχθεις τη διαφορετικοτητα και την απλοικοτητα του μεσου χρηστη και θες να επιβαλλεις τη δικη σου αποψη η Emily ο συμπαθητικος χοντρουλης τεχνικος-ιδιοφυια του Linus που αποχωρησε πριν ενα χρονο, σε ενα video εφ ολης της υλης παραδεχθηκε οτι του πηρε 10 χρονια για να καταλαβει το λαθος του που σνομπαρε και χλευαζε τους Mac users (ο Linus εξακολουθει να το κανει ακομα) καποια στιγμη καταλαβε οτι πολλοι χρηστες δεν θελουν παραμετροποιηση και προτιμουν καποιος αλλος να τους εχει ετοιμες τις ρυθμισεις για τις γραμματοσειρες, το background κοκ. και μαλιστα πολλοι απο αυτους ειναι διατεθιμενοι να πληρωνουν κι απο πανω για να τα εχουν ολα ετοιμα.. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από Odyss3us
MikeKata Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Just now, Odyss3us said: το τιμημα ποιο ειναι μπορεις να μου πεις; μη μου πεις μονο οτι χωρις λογαριασμο εισαι αορατος 😄 γιατι εχοντας account μπορεις να βρεις τη συσκευη ή να την απενεργοποιησεις αν σου την κλεψουν Σοβαρα, παλεύεις τόσο απελπισμένα να ξεγλιστρησεις, που απαντάς στην ερώτηση, με ερώτηση; 😂 Είναι το ίδιο πράγμα να επιλέξεις να βάλεις το email σου σε μια συσκευή που ενεργοποιείς, με το να υποχρεωθείς να βάλεις το email σου, ναι, ή όχι; Πού εδώ δε μιλάμε για περίπτωση όπου "βάζεις το email σου", απλά. Αλλά για περίπτωση όπου είσαι υποχρεωμένος να φτιάξεις λογαριασμό, αν δεν έχεις, σε συγκεκριμένη εταιρεία για να χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν που μπορεί να το ήθελες και για offline. Για να δούμε τι άλλη "λύση" θα βρεις για να αποφύγεις την απάντηση.
tsofras Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Well το σημαντικότερπο πρόβλημα που δεν έχει αναφερθεί είναι το να μην έχεις καλώδιο ethernet εκεί που έχεις το μηχάνημα. Χρησιμοποίησα την συγκεκριμένη εντολή σε μηχάνημα που έστησα πέρσι με onboard wifi , προφανώς τα windows δεν αναγνώρισαν το wifi και ήθελαν τους drivers. Οκ έφτιαξα τοπικό κωδικό , κατέβασα τους drivers στο κινητό και τους πέρασα. Με την νέα λογική θα έπρεπε να πάρω παραμάσχαλα το γουρούνι PC , καλώδιο , πληκτρολόγιο , ποντίκι και οθόνη για να πάω κοντά στο router ..... Πολύ έξυπνη η microsoft για άλλη μία φορά Εύγε 1
Odyss3us Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 5 minutes ago, tsofras said: Well το σημαντικότερπο πρόβλημα που δεν έχει αναφερθεί είναι το να μην έχεις καλώδιο ethernet εκεί που έχεις το μηχάνημα. Χρησιμοποίησα την συγκεκριμένη εντολή σε μηχάνημα που έστησα πέρσι με onboard wifi , προφανώς τα windows δεν αναγνώρισαν το wifi και ήθελαν τους drivers. Οκ έφτιαξα τοπικό κωδικό , κατέβασα τους drivers στο κινητό και τους πέρασα. Με την νέα λογική θα έπρεπε να πάρω παραμάσχαλα το γουρούνι PC , καλώδιο , πληκτρολόγιο , ποντίκι και οθόνη για να πάω κοντά στο router ..... Πολύ έξυπνη η microsoft για άλλη μία φορά Εύγε απο το κινητο δε μπορεις να φτιαξεις ενα hotspot?
kr0m Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Odyss3us είπε εχω στησει pc και offline και με λογαριασμο δεν εχω δει καμια απολυτως διαφορα, οτι θελω να απενεργοποιησω μπορω να το κανω εξισου και στις δυο επιλογες αργοτερα μεσα απο το λειτουργικο, οποτε για ποιο λογο η ολη φασαρια; μπορεις να μου εξηγησεις; εχεις εντοπισει εσυ κατι απειλητικο στον λογαριασμο μεσω email σε σχεση με το offline? διαφωτισε μας οπως ηδη σου εχουμε γραψει 3 φορες τουλαχιστον πιο πανω, η φασαρια γινεται γιατι γινεται δυσκολοτερο (δεν ξερω αν ειναι αδυνατο, θα υποθεσω οτι υπαρχουν ακομα workarounds) για καποιον που θελει να χρησιμοποιει τον υπολογιστη του ΧΩΡΙΣ microsoft account. στις ποσες φορες που θα δεις το ιδιο πραγμα γραμμενο θα το κατανοησεις; να υπαρχει η ΕΠΙΛΟΓΗ δεκτο. αλλα να υπαρχει τοσο κυνηγι και ειδικα με τοσο χαζες δικαιολογιες οπως το OOBE δεν μου αρεσει. δεν αναφερθηκε τιποτε περι απειλων. δεν πρεπει ο χρηστης να εξαναγκαζεται να φτιαχνει λογαριασμο για κατι τοσο ανοητο οσο το να θες να φτιαξεις ενα user! ειναι παρα πολυ απλο το θεμα. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από kr0m
Odyss3us Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, MikeKata said: Σοβαρα, παλεύεις τόσο απελπισμένα να ξεγλιστρησεις, που απαντάς στην ερώτηση, με ερώτηση; 😂 Είναι το ίδιο πράγμα να επιλέξεις να βάλεις το email σου σε μια συσκευή που ενεργοποιείς, με το να υποχρεωθείς να βάλεις το email σου, ναι, ή όχι; Πού εδώ δε μιλάμε για περίπτωση όπου "βάζεις το email σου", απλά. Αλλά για περίπτωση όπου είσαι υποχρεωμένος να φτιάξεις λογαριασμό, αν δεν έχεις, σε συγκεκριμένη εταιρεία για να χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν που μπορεί να το ήθελες και για offline. Για να δούμε τι άλλη "λύση" θα βρεις για να αποφύγεις την απάντηση. περιμενω να με διαφωτισεις ποιο ειναι το "κοστος" υπαρξης του account σε σχεση με το offline αν υπαρχει απαντηση και με πεισεις θα σε παραδεχθω Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από Odyss3us
MikeKata Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 10 minutes ago, Odyss3us said: το προβλημα με σενα ειναι οτι δεν μπορεις να αποδεχθεις τη διαφορετικοτητα και την απλοικοτητα του μεσου χρηστη και θες να επιβαλλεις τη δικια σου αποψη Η διαφορά μας είναι ότι εγώ μιλάω για "επιλογή", δηλαδή και να μπορεί ο μέσος χρήστης να προσθέσει το email του αν θέλει και να μπορεί ο advanced χρήστης να μην προσθέσει το email του αν δε θέλει, ενώ εσύ υπερασπίζεσαι τον καταναγκασμό σε μια συγκεκριμένη μέθοδο setup. Όσο και να χτυπιέσαι να παλεύεις να το υπερασπιστείς την MS εδώ, ακόμα κι εσύ ο ίδιος ξέρεις ότι είναι γελοιοτητα. 13 minutes ago, Odyss3us said: η Emily ο συμπαθητικος χοντρουλης τεχνικος-ιδιοφυια του Linus που αποχωρησε πριν ενα χρονο, σε ενα video εφ ολης της υλης παραδεχθηκε οτι του πηρε 10 χρονια για να καταλαβει το λαθος του που σνομπαρε και χλευαζε τους Mac users (ο Linus εξακολουθει να το κανει ακομα) καποια στιγμη καταλαβε οτι πολλοι χρηστες δεν θελουν παραμετροποιηση και προτιμουν καποιος αλλος να τους εχει ετοιμες τις ρυθμισεις για τις γραμματοσειρες, το background κοκ. και μαλιστα πολλοι απο αυτους ειναι διατεθιμενοι να πληρωνουν κι απο πανω για να τα εχουν ολα ετοιμα.. Τώρα που έβγαλες το άχτι σου να πεις κάτι εντελώς άσχετο, κάτσε και δικαιολόγησε πώς, αυτό που είπες έρχεται σε αντίθεση με το να αφήσει τη default συμπεριφορά όπου ζητάει email, αλλά να εχει ένα SKIP button κάτω αριστερά, όπως π.χ έχει η Apple, αντί να σε υποχρεώνει να φτιάξεις λογαριασμό MS. Είμαι περίεργος να δω πώς θα το δικαιολογήσεις. Μήπως προσπαθείς να μας πεις ότι τα Windows έχουν γίνει πιο "απλά" και dumbed down από το MacOS. Ωραίο θα είναι αυτό.
Odyss3us Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 5 minutes ago, kr0m said: οπως ηδη σου εχουμε γραψει 3 φορες τουλαχιστον πιο πανω, η φασαρια γινεται γιατι γινεται δυσκολοτερο (δεν ξερω αν ειναι αδυνατο, θα υποθεσω οτι υπαρχουν ακομα workarounds) για καποιον που θελει να χρησιμοποιει τον υπολογιστη του ΧΩΡΙΣ microsoft account. στις ποσες φορες που θα δεις το ιδιο πραγμα γραμμενο θα το κατανοησεις; να υπαρχει η ΕΠΙΛΟΓΗ δεκτο. αλλα να υπαρχει τοσο κυνηγι και ειδικα με τοσο χαζες δικαιολογιες οπως το OOBE δεν μου αρεσει. δεν αναφερθηκε τιποτε περι απειλων. δεν πρεπει ο χρηστης να εξαναγκαζεται να φτιαχνει λογαριασμο για κατι τοσο ανοητο οσο το να θες να φτιαξεις ενα user! ειναι παρα πολυ απλο το θεμα. το pc ειναι σα το κινητο πλεον, μεσω account θα εχεις live newsfeed, αυτοματο συγχρονισμο κλπ σε ολες τις συσκευες ποιο ειναι ακριβως το προβλημα μπορεις να μου πεις; δλδ θα βαλεςι ενα λειτουργικο σε μηχανημα το 2025 και θα ειναι offline? για ποιο λογο; αν υπαρχει καποιος ανωμαλος λογος ε τοτε απλουστατα μη τα βαλεις!
MikeKata Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, Odyss3us said: περιμενω να με διαφωτισεις ποιο ειναι το "κοστος" υπαρξης του account σε σχεση με το offline αν υπαρχει απαντηση και με πεισεις θα σε παραδεχθω Η ύπαρξη των προσωπικών σου δεδομένων στους servers εταιρείας της οποιας δεν επέλεξες. Μήπως θες να κάτσω να σου εξηγήσω τι σημαίνει privacy, telemetry, ή να σου δείξω τι φεύγει σε παρόχους από τη στιγμή που κανείς το πρώτο boot Windows 11 ή θα πιάσεις την άλλη ατάκα "ε, καλά, δεν έχω τίποτα να κρύψω"; Φυσικά και ο λόγος που κανεις τη συγκεκριμένη ερώτηση είναι για να πάει αλλού η κουβέντα, να βγάλεις όσους δε θέλουν τον αλόγιστο διαμοιρασμό των στοιχείων τους "ανθρώπους των σπηλαίων" και, γενικά, να δημιουργηθεί λόγος θόρυβος ώστε να αποφύγεις να απαντήσεις. Πάμε πάλι, λοιπόν.Αν, ξανά, επιλέξεις να μην απαντήσεις, νομίζω το λύσαμε, απλά δεν έχεις τίποτα να πεις για το θέμα και πετάς αστειοτητες. 29 minutes ago, MikeKata said: Είναι το ίδιο να έχεις ΕΠΙΛΟΓΗ να χρησιμοποιήσεις του λειτουργικό χωρίς λογαριασμό (iOS, MacOS, Android) με το να ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ να εισάγεις/φτιάξεις λογαριασμό σε συγκεκριμένη εταιρεία; Για να δούμε, θα το αποφύγεις πάλι; Αναμένω... 12 minutes ago, Odyss3us said: αν υπαρχει απαντηση και με πεισεις θα σε παραδεχθω Σκοπός μου δεν είναι να σε πείσω. Αυτό δε γίνεται, διότι οι παρωπιδες σου έχουν δημιουργηθεί από το γεγονός πως δε γνωρίζεις τίποτα για το πώς λειτουργούν τα λειτουργικά συστήματα και τα services πέρα απο το day to day σύστημα σου και τις πολυεθνικές. Είσαι στο μικρόκοσμο σου. Μείνε εκεί. Όσο, όμως πετάς αστειοτητες σε τεχνολογικό forum, θα παίρνεις την απάντηση. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από MikeKata
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα