dieccast Δημοσ. Τετάρτη στις 01:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:40 μμ Γεια χαρά ψάχνω να δω αν αξίζει να πάρω πατους τους οποίους θα μπορώ να τους βάζω σε διαφορά παπούτσια . Τύπου σιλικόνης ή κάτι άλλο δεν γνωρίζω . Πχ έχω ένα παπούτσι που σαν πάτημα είναι πολύ μέτριο και σκέφτομαι αν βάλω πάτο σε αυτό λογικά θα βελτιωθεί πολύ (ή όχι )
mike15 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:55 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:55 μμ θα βελτιωθει σιγουρα,απλα να ξερεις οτι καθε παπουτσι εχει μια γεωμετρια ,η οποια περιλαμβανει και τους πατους.αλλαζοντας τον πατο αλλαζεις και την γεωμετρια του πατηματος που σου δινει το παπουτσι σαν συνολο.εαν προκειται για μισο πατο σιλικονης,εχω βαλει στην φτερνα, δεν τιθεται θεμα.αλλα οταν περιλαμβανει και καμαρα,ολοκληρο πατο εκει θελει προσοχη. 2
micos000 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:23 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:23 πμ Το σωστό είναι να πας σε ένα κατάστημα ορθοπεδικών και να κάνεις ένα πελματογράφημα. Μετά θα σου κάνουν τους σωστούς πάτους για το πόδι σου τους οποίους θα βάζεις στα παπούτσια σου. Όσον αφορά τα παπούτσια, εγώ την έχω καταβρεί με τα sκechers. 2
phanispal Δημοσ. Πέμπτη στις 07:45 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:45 πμ Έχω την εντύπωση ότι ο πάτος θα βελτιώσει κυρίως την αίσθηση στο πέλμα, όχι την ανατομικότητα του παπουτσιού στο σύνολό του. Αν η μεσόσολα (midsole) είναι κακή, σκληρή κ.λπ., το παπούτσι θα παραμένει κούτσουρο. Όπως με τα άρβυλα του στρατού. Η αίσθηση βελτιώνεται με έναν πάτο, αλλά δε μετατρέπεται σε άνετο ανατομικό αθλητικό. 3
papoys1 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:20 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:20 πμ 18 ώρες πριν, dieccast είπε Γεια χαρά ψάχνω να δω αν αξίζει να πάρω πατους τους οποίους θα μπορώ να τους βάζω σε διαφορά παπούτσια . Τύπου σιλικόνης ή κάτι άλλο δεν γνωρίζω . Πχ έχω ένα παπούτσι που σαν πάτημα είναι πολύ μέτριο και σκέφτομαι αν βάλω πάτο σε αυτό λογικά θα βελτιωθεί πολύ (ή όχι ) Στα περισσότερα παπούτσια μου βάζω αλλά πάντα Scholl επώνυμους. Δεν αξίζει να πας σε κάτι φτηνο όταν πρόκειται για την υγεία των ποδιών 1
mike15 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:56 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:56 πμ και στα καταστηματα αθλητικων εχει τωρα πατους απο σοβαρες εταιρειες.εγω για το μπασκετ ειχα παραγγγειλει απο αμερικη .ηξερα ομως τι ζητουσα,τι ηθελα.
mountains1 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:37 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:37 πμ 19 ώρες πριν, dieccast είπε Γεια χαρά ψάχνω να δω αν αξίζει να πάρω πατους τους οποίους θα μπορώ να τους βάζω σε διαφορά παπούτσια . Τύπου σιλικόνης ή κάτι άλλο δεν γνωρίζω . Πχ έχω ένα παπούτσι που σαν πάτημα είναι πολύ μέτριο και σκέφτομαι αν βάλω πάτο σε αυτό λογικά θα βελτιωθεί πολύ (ή όχι ) Οταν για καποιο λογο, ενα παπουτσι ειναι καπως μη βολικο, ενας πατος σιγουρα βοηθαει. Ενα 'κακο' παπουτσι βεβαια, δεν θα το σωσει κανενας πατος. Αλλα αν ειναι ενα καλο ζευγαρι παπουτσια, απλα με οχι τοσο καλη αισθηση στο ποδι, τοτε ενας πατος μπορει να βοηθησει, εγω βαζω σχεδον σε ολα μου τα παπουτσια, αγοραζω πολλους πατους απο το shein, εχει απειρες επιλογες και σε τιμες τρομερες. Και μετα απο λιγο καιρο τους αλλαζεις, και γενικως το ποδι ειναι μια χαρα ετσι. 1
StamTheMan Δημοσ. Πέμπτη στις 11:03 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:03 πμ 1 ώρα πριν, mountains1 είπε αγοραζω πολλους πατους απο το shein Κανε μια χαρη στον εαυτο σου και πληρωσε εναν σοβαρο πατο. 1 1
Therempant Δημοσ. Πέμπτη στις 11:06 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:06 πμ 2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Κανε μια χαρη στον εαυτο σου και πληρωσε εναν σοβαρο πατο. Για προτεινετε μαγκεσ για να μαθουμε. Θα με ενδιεφερε και εμενα. Γλυκερινης;
mountains1 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:13 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:13 πμ 8 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Κανε μια χαρη στον εαυτο σου και πληρωσε εναν σοβαρο πατο. Ειχα παρει της schol και η αισθηση ΔΕΝ μου αρεσε. Δεν θα τους πω μεν 'αχρηστους', απλα εμενα δεν μου αρεσε η αισθηση στο ποδι. Ενω στο shein εχω βρει ΑΠΕΙΡΗ ποικιλια, καθε ειδους και φαντασιας.
mike15 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:12 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:12 μμ https://www.footlocker.gr/el/ola-ta-andrika/papoutsia/shoe-care/forcefield-forcefield-ultra-lite-gel_1200576/ https://www.footlocker.gr/el/ola-ta-andrika/papoutsia/shoe-care/forcefield-forcefield-airr-select_1200575/ εαν θελετε σοβαρους πατους που θα πανε χρονια ,πρεπει να τα χωσετε 1 1
phanispal Δημοσ. Πέμπτη στις 09:01 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:01 μμ Αυτοί κόβονται εύκολα για να μπουν στο κάθε παπούτσι;
Dante80 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:36 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:36 μμ 34 minutes ago, phanispal said: Αυτοί κόβονται εύκολα για να μπουν στο κάθε παπούτσι; Δεν φαίνεται να κόβονται, αλλά να έχουν νούμερα. 1
StamTheMan Δημοσ. Πέμπτη στις 09:49 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:49 μμ 10 ώρες πριν, mountains1 είπε Ενω στο shein εχω βρει ΑΠΕΙΡΗ ποικιλια, καθε ειδους και φαντασιας. Μακροχρονια,καλο ειναι να μην ακουμπας τιποτα απο εκει.
phanispal Δημοσ. Πέμπτη στις 10:03 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:03 μμ 26 λεπτά πριν, Dante80 είπε Δεν φαίνεται να κόβονται, αλλά να έχουν νούμερα. Ναι αλλά κάθε παπούτσι έχει άλλη φόρμα, πώς θα εφαρμόσουν ακριβώς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα