Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, micos000 είπε

Το σωστό είναι να πας σε ένα κατάστημα ορθοπεδικών και να κάνεις ένα πελματογράφημα. Μετά θα σου κάνουν τους σωστούς πάτους για το πόδι σου τους οποίους θα βάζεις στα παπούτσια σου.

Όσον αφορά τα παπούτσια, εγώ την έχω καταβρεί με τα sκechers.

Θα πάω να δω οπωσδήποτε αλλά δεν θέλω να πάρω κάτι σε τύπου σπορτεξ που είναι τα περισσότερα ! 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, micos000 είπε

Το σωστό είναι να πας σε ένα κατάστημα ορθοπεδικών και να κάνεις ένα πελματογράφημα

Ακομα πιο καλα σε ενα ποδιατρο-ποδολογο 

• Like 1
Δημοσ.

η' φυσιοθεραπευτη η' αθλητιατρο πραγματικο που να εχει σπουδασει την αθλητιατρικη ,οχι σαν καποιους που απλα ειναι υπευθυνοι ομαδων.

18 ώρες πριν, phanispal είπε

Ναι αλλά κάθε παπούτσι έχει άλλη φόρμα, πώς θα εφαρμόσουν ακριβώς;

νομιζω οτι ειναι περισοτερο για αθλητικα.σαυτα εφαρμοζουν ,ειναι σχεδιασμενα γιαυτα.εχει μεγεθη.π.χ 42-45, 46-48 ,καπως ετσι παει.θα ρωτησεις τα παιδια εκει.εχουν και αλλα καταστηματα τετοια,το κοσμος σπορ και το ζακρετ σπορ ,εχουν ολα .

αν εχεις καποιο θεμα στηριξης η' κατι αλλο πρεπει να πας σε καποιον απο τους ειδικους αυτους.αυτοι ομως φτιαχνουν πατους που ειναι λιγο σκληροι και στην αρχη ,ωσπου να προσαρμοστεις θα σε ενοχλουν λιγο.καποιοι χρεωνουν τα ιδια με τα ετοιμα,καποιοι χρεωνουν μεχρι και 100 ευρω για τους πατους.

εαν δεν εχεις θεμα δοκιμαζεις με αυτους.εμενα μετα απο τραυματισμο στο μπασκετ ηθελα στηριξη στην καμαρα.οι μισοι ειδικοι μου λεγανε κανε πατους οι αλλοι μην κανεις και παρε παπουτσια με στηριξη.στο μπασκετ εχουν στηριξη ετσι κιαλλιως,στην καθημερινοτητα,αθλητικα βολτας, δυσκολα βρισκεις κατι με στηριξη και οπως το θες,οχι πολυ εντονα χρωματα,οποτε εκει θελεις πατους.εγω προτιμησα τους ετοιμους για τον λογο που σου ειπα,την σκληροτητα των αλλων.

αν θελεις απλα να ειναι πιο μαλακο ,αυτο ειναι ευκολο,αγοραζεις με τζελ.απλα γινεται συνηθως πιο βαρυ το παπουτσι αποτι με τον δικο του πατο.σε μερικους αρεσει αυτο.πρεπει να δοκιμασεις για να βρεις αυτο που θες,να ξοδεψεις.

Δημοσ.

Καλά, εγώ απλά αναρωτήθηκα πώς εφαρμόζουν, γιατί αν είναι μικρότεροι περιμετρικά μπορεί να το αισθάνεσαι ή/και να μετακινούνται, αν είναι μεγαλύτεροι πάλι το πόδι σου κάπου θα βρίσκει.

Εκτός αν δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, phanispal είπε

Αυτοί κόβονται εύκολα για να μπουν στο κάθε παπούτσι;

Αυτοί https://www.footlocker.gr/el/ola-ta-andrika/papoutsia/shoe-care/forcefield-forcefield-airr-select_1200575/#gallery-2 εχουν μπροστά γραμμές για να τους κόψεις απο ότι βλέπω. Αλλά και τα μεγέθη ειναι ανα δύο οπότε θα πάρεις το νουμερο που θες.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...