nchatz Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Η Apple κυκλοφόρησε νέα διαφημιστική καμπάνια διάρκειας οκτώ λεπτών που ειρωνεύεται το περιστατικό με το CrowdStrike Blue Screen of Death που έπληξε εκατομμύρια υπολογιστές Windows. Η διαφημιστική καμπάνια διάρκειας οκτώ λεπτών ειρωνεύεται το περιστατικό με το CrowdStrike Blue Screen of Death (BSOD) που προκάλεσε προβλήματα σε εκατομμύρια υπολογιστές Windows πέρυσι. Η διαφήμιση ακολουθεί τους Underdogs, μια φανταστική εταιρεία που πρόκειται να παρευρεθεί σε μια εμπορική έκθεση, προτού ένα πρόβλημα σε PC προκαλέσει χάος και ένα Blue Screen of Death σταματήσει τις μηχανές στο συνέδριο. Για να γίνει σαφές ότι η Apple ειρωνευόταν το περιβόητο περιστατικό με το CrowdStrike, ένας ειδικός IT εμφανίζεται στη μέση της διαφήμισης και αρχίζει να συζητά τη λειτουργικότητα σε επίπεδο kernel, το βασικό μέρος ενός λειτουργικού συστήματος που έχει απεριόριστη πρόσβαση στη μνήμη συστήματος και το hardware. Το λογισμικό προστασίας Falcon της CrowdStrike λειτουργεί σε επίπεδο Kernel, και μια προβληματική ενημέρωση πέρυσι δημιούργησε προβλήματα BSOD που έπληξαν τράπεζες, αεροπορικές εταιρείες, τηλεοπτικούς σταθμούς και πολλά άλλα. "Το API ασφάλειας τερματικού χειρίζεται τη λειτουργικότητα σε επίπεδο kernel από προεπιλογή, δεν παρέχει πρόσβαση σε επίπεδο kernel", δηλώνει ο Sam, ο χαρακτήρας ειδικού ασφαλείας της Apple. "Τα πιο βαθιά μέρη ενός λειτουργικού συστήματος προστατεύονται από τροποποίηση από λογισμικό τρίτων ή κακόβουλο λογισμικό, που προφανώς είναι αυτό που συνέβη σε αυτούς τους υπολογιστές. Είναι πρόβλημα των PC, τα Mac σας είναι ασφαλή." Η λύση της Apple στη διαφήμισή της; Μετάβαση σε Mac, φυσικά. Η διαφήμιση δείχνει πώς οι Underdogs μπόρεσαν να συνεχίσουν να εργάζονται σε Mac και να πραγματοποιούν πωλήσεις, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος στο συνέδριο μετέβη σε Mac Mini. Η Apple έχει μακρά ιστορία στην ειρωνεία της ασφάλειας των Windows. Η αρχική τηλεοπτική καμπάνια "Get a Mac" ξεκίνησε σχεδόν πριν από 20 χρόνια και περιλάμβανε ένα σποτ 30 δευτερολέπτων με τον τύπο "I'm a PC" να φτερνίζεται αφού έπιασε ιό. Ο τύπος "I'm a Mac" της Apple, ο ηθοποιός Justin Long, επέστρεψε μάλιστα πριν από μερικά χρόνια και αυτομόλησε στην Intel για να επαινέσει τα PC, πριν εμφανιστεί επίσης στο σκετς της Qualcomm επικρίνοντας τις ειδοποιήσεις και τις οθόνες προειδοποίησης του macOS. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 3 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 3 ώρες Πόσα χρόνια έχω να δω τέτοια άραγε... 7
mariosnik_ Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Αυτή η εικόνα στο thread θα ήταν ωραίο να την είχαν τα windows στο BSOD. 2
kgkaudi Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Πραγματικά, έχω πάνω από 5 χρόνια να δω τέτοιο πράγμα μπροστά μου. Ειδικά στα 11 που τα έχω μόνο για gaming. 2 1
vorlon68 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Ναι.... και θα παρατησουν τα windows για να βαλουν MacOS. 3 1
Zynto Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Προσεχώς και πολιτικά μηνύματα κατά του κομμουνισμού σε χώρες της ανατολικής Ευρώπης. Πάντα επίκαιρη η Apple 6
polaki Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Άσκοπο και άτοπο concept διαφήμισης. Δε νομίζω ότι χρειάζεται αυτή η αηδία του να στοχεύεις άλλο brand, κοίτα τον εαυτό σου και πάμε παρακάτω. Μέγα άκυρο. 5
silentstorm Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Καλό θα ήταν η Apple να κοιτάει την καμπούρα της και να φτιάξει τα bug στο Tahoe γιατι πολλά μηχανήματα φριζάρουν. Από τότε που το έβαλα, όταν επιστρέφω από την δουλεια το βρίσκω να με προτρέπει να κάνω force close 5-6 εφαρμογές. Δεν έκατσαν να κάνουν ένα optimization πριν το δώσουν? Είπαμε να είμαστε Windows insiders αλλά ρε Apple μη μας κάνεις και MacOS testers! Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από silentstorm 1
DimosMcLaren Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Τι διαφημισάρα είναι αυτή 🤣🤣🤣 Πραγματικά δώσανε χρήματα για αυτό ; 2
ilos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 51 λεπτά πριν, Thresh είπε Πόσα χρόνια έχω να δω τέτοια άραγε... Εγώ είδα με το που έβαλα πρώτη φορά τα 11 με το που βγήκαν.🤣 1
kgkaudi Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 17 minutes ago, Giorgos241 said: εγώ αυτά θυμάμαι ακόμα Ο Justin Long πριν ο Zach Cregger του αλλάξει τον αδόξαστο!!! 😮 10 minutes ago, ilos said: Εγώ είδα με το που έβαλα πρώτη φορά τα 11 με το που βγήκαν.🤣 Παίξε ένα Κίνο, μπορεί να κερδίσεις. 😛
Hacker?pcs Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Εν τω μεταξύ τα BSODs έχουν σταματήσει να είναι πρόβλημα εδώ και 10-15 χρόνια από τα Windows 7 και μετά που άλλαξε ο τρόπος σχεδίασης του λειτουργικού και των drivers, απλός χρήστης πάρα πολύ σπάνια να δει BSOD Αυτός που το σκέφτηκε στην Apple είναι 60+ σίγουρα και δεν έχει καμία επαφή με Windows, αστειότητες από την Apple και αχρειάστες κιόλας αν σκεφτεί κανείς την επιτυχία των Apple Silicon τα τελευταία χρόνια στα laptops 3
Huruduru Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Thresh είπε Πόσα χρόνια έχω να δω τέτοια άραγε... Για ρώτα και κρατικές υπηρεσίες, αεροδρόμια, τράπεζες και λοιπές εταιρίες πέρσι τι τράβηξαν με το Crowdstrike. Δεν κάνουν όλοι την ίδια χρήση Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Huruduru 1 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα