The_Judas Δημοσ. Πέμπτη στις 11:45 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:45 πμ Όταν πραγματοποιώ αλλαγή στοιχείων κατοικίας στην ΑΑΔΕ.. αυτά αλλάζουν άμεσα στο Ε1 στον ΠΙΝΑΚΑ 5 που αφορά την ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ; ή από το επόμενο έτος; Θέλω να βγάλω σήμα κατοίκου και ζητάνε "Ε1 τελευταίου έτους (εκτύπωση όλων των σελίδων με σβησμένα τα οικονομικά στοιχεία) με το οποίο ταυτοποιείται η κύρια κατοικία αν είναι ιδιόκτητη, ή αν είναι παραχωρημένη".
GREGORYMO Δημοσ. Πέμπτη στις 05:25 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:25 μμ 5 ώρες πριν, The_Judas είπε Όταν πραγματοποιώ αλλαγή στοιχείων κατοικίας στην ΑΑΔΕ.. αυτά αλλάζουν άμεσα στο Ε1 στον ΠΙΝΑΚΑ 5 που αφορά την ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ; ή από το επόμενο έτος; Θέλω να βγάλω σήμα κατοίκου και ζητάνε "Ε1 τελευταίου έτους (εκτύπωση όλων των σελίδων με σβησμένα τα οικονομικά στοιχεία) με το οποίο ταυτοποιείται η κύρια κατοικία αν είναι ιδιόκτητη, ή αν είναι παραχωρημένη". Δηλαδή άλλο δήλωσες και άλλο θες να δηλώσεις τώρα? Περίμενε έως του χρόνου με το καλο
The_Judas Δημοσ. Πέμπτη στις 08:43 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 08:43 μμ (επεξεργασμένο) δεν μπορω να μετακομίσω φετος σε αλλο σπιτι; 😄 πως θα παρκαρω για 1 χρονο+ χωρίς σημα κατοίκου; Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:46 μμ από The_Judas
GREGORYMO Δημοσ. Πέμπτη στις 08:50 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:50 μμ 5 λεπτά πριν, The_Judas είπε δεν μπορω να μετακομίσω φετος σε αλλο σπιτι; 😄 πως θα παρκαρω για 1 χρονο+ χωρίς σημα κατοίκου; Μισθωτηριο ενοικίασης δεν έχεις? 6 λεπτά πριν, The_Judas είπε δεν μπορω να μετακομίσω φετος σε αλλο σπιτι; 😄 πως θα παρκαρω για 1 χρονο+ χωρίς σημα κατοίκου; Εννοείται 11 λεπτά πριν, The_Judas είπε δεν μπορω να μετακομίσω φετος σε αλλο σπιτι; 😄 πως θα παρκαρω για 1 χρονο+ χωρίς σημα κατοίκου; Βλέπω τώρα ότι ο δικός μου Δήμος ζητά το Ε1 των 2 τελευταίων ετών για να σε χρήσει μόνιμο κάτοικο...
The_Judas Δημοσ. Πέμπτη στις 08:59 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 08:59 μμ θελουν ε1 και μισθωτήριο ταυτοχρονα ή ε1 και ε9 αν σου ανήκει. πρέπει να ταυτιζονται οι διευθύνσεις στα εγγραφα αυτά.
Nabuko Δημοσ. Πέμπτη στις 09:03 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:03 μμ 9 ώρες πριν, The_Judas είπε Θέλω να βγάλω σήμα κατοίκου και ζητάνε "Ε1 τελευταίου έτους (εκτύπωση όλων των σελίδων με σβησμένα τα οικονομικά στοιχεία) με το οποίο ταυτοποιείται η κύρια κατοικία αν είναι ιδιόκτητη, ή αν είναι παραχωρημένη". 2 λεπτά πριν, The_Judas είπε θελουν ε1 και μισθωτήριο ταυτοχρονα ή ε1 και ε9 αν σου ανήκει. πρέπει να ταυτιζονται οι διευθύνσεις στα εγγραφα αυτά. Σε περιπτώσεις σαν τη δικιά σου μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός απ' το Ε1 του τελευταίου έτους και η βεβαίωση μεταβολής στοιχείων Μητρώου (Μ1), η οποία αποδεικνύει την αλλαγή της διεύθυνσης στην ΑΑΔΕ. Ενδεχομένως και ένας πρόσφατος λογαριασμός ΔΕΚΟ ή ακόμα και το μισθωτήριο στο taxis.
The_Judas Δημοσ. Πέμπτη στις 10:22 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 10:22 μμ οκ, θα παρω διευκρινήσεις απο τον δημο για να είμαι σιγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα