Morosana Δημοσ. Παρασκευή στις 08:44 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:44 πμ Για να διεκδικήσεις την οποία επιστροφή αμοιβής σε περίπτωση που δεν προχωρήσει από υπαιτιότητα της πλευράς του μεσίτη και όχι από δική σου ευθύνη θα πρέπει να έχεις απόδειξη από τη συναλλαγή μαζί με την υπογεγραμμένη εντολή που σου έδειξε το σπίτι. Σε διαφορετική περίπτωση ελπίζεις στην καλή του πίστη που είσαι φοιτήτρια. Η συναλλαγή έγινε σε κάποιο γραφείο ή στο πεζοδρόμιο;
Nokia3210 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:36 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:36 πμ επειδη εχω φιλο μεσιτη, ειναι να τυχεις σε σωστο ατομο, υπαρχουν καποιοι που δεν δινουν χρηματα πισω, υπαρχουν αλλοι που δινουν τα μισα και μερικοι στα δαχτυλα που σου δινουν ολο το ποσο πισω...
Moderators Malthador Δημοσ. Παρασκευή στις 11:34 πμ Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 11:34 πμ 20 hours ago, lucine_raven said: λοιπον πριν δυο μερες ειδα ενα σπιτι και προχωρισαμε οτι θα το νοικιασω. Η μεσιτρια μου ειπε να παω την επομενη μερα να παρω κλειδια και να κανω το συμβολαιο. Πηγα, και το μονο που υπεγραψα ειναι η αποδειξη για την αμοιβη, της εδωσα 350 ευρω και δν εκανε και τιποτα τρελο. Οποτε αυτη την στιγμη εχω πληρωσει την μεσιτρια και χωρις να εχει ενοικιαστει το σπιτι. Μπορω να παρω την μεσιτικη αμοιβη πισω αν εν τελη δεν νοικιασω το σπτι? Επισης οταν εδωσα την αμοιβη δεν ηξερα οτι δεν θα κανω συμβολαιο αργοτερα. Διαφωτιστε με ειμαι φοιτητρια και αφραγκη🙏 Συμφωνητικό υπέγραψες για το σπίτι; Κλειδιά πήρες; Αν η απάντηση είναι αρνητική σε κάποια από τις παραπάνω ερωτήσεις, τότε γιατί την πλήρωσες;
The_Judas Δημοσ. Παρασκευή στις 04:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:00 μμ πολλοί μεσιτες που ζητουν άμεσα αμοιβή για να δεσμευσουν το σπιτι... ή και απατεωνες.
adi32 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:18 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:18 μμ Αν δεν γινει συμβολαιο την παιρνεις πισω Αν δεν τη δινει καταγγελια
kalmik Δημοσ. Παρασκευή στις 04:50 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:50 μμ Συγνώμη αλλά αν είσαι άπραγη και χωρίς γνώση του τι συμβαίνει στον κακό κόσμο εκεί έξω, σε τέτοιες δύσκολες συναλλαγές να έχεις μαζί τους γονείς ή ένα αξιόπιστο πρόσωπο που να σε συμβουλεύσει. Δυστυχώς τα λάθη πληρώνονται με επώδυνο τρόπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα