jaguara5 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:59 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:59 μμ Είχα αγοράσει πριν από 1 χρόνο pc από plaisio προσυναρμολογημένο με τροφοδοτικό το Corsair PSU RMX Shift Series 850 W 80+ Gold. Χωρίς κάρτα γραφικών με την προοπτική μελλοντικής αναβάθμισης, εγκαθιστώντας (σε ειδικό) την Gigabyte 3060ti που είχα στο παλίο pc. Σήμερα παρέλαβα την Gigabyte 5070ti 16GB GDDR7 EAGLE OC, τους το πάω να την εγκαταστήσουν γιατί από hardware δεν το κατέχω και μου λένε δεν ταιριάζουν τα καλώδια θέλω με 2 pin παραπάνω αν κατάλαβα καλά τι μου έλεγαν. Δεν θυμάμαι κατά την παραλαβή του pc να μου είχαν βάλει ξεχωριστά άλλη καλωδίωση. Μπορείς κανείς να καταλάβει από αυτά που αναφέρω τι καλώδιο είναι αυτό που μου λείπει και που μπορώ να το βρω? Ευχαριστώ. 1
ICE-T Δημοσ. Παρασκευή στις 08:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:54 μμ (επεξεργασμένο) Το corsair shift εχει μεσα καλωδιο ,αν ψαξεις θα το βρεις δεν νομιζω να μην σου εδωσαν τα υπολοιπα καλωδια ,το καταστημα που σου ειπε αυτο (οτι θελει αλλο καλωδιο ειναι στοκοι ) Το ειχα το συγκεκριμενο τροφοδοτικο σε 1000αρι και το δουλευα με 4080 . Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:56 μμ από ICE-T 1
jaguara5 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:57 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 09:57 μμ (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, όσο και αν ψάχνω δεν μπορώ να βρώ άλλα καλώδια. Οπότε θα παραγγείλω αυτό που ανέφερε ο φίλος από πάνω και ο Θεός βοηθός. Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:00 μμ από jaguara5
flikifloki Δημοσ. χθες στις 08:46 πμ Δημοσ. χθες στις 08:46 πμ 12 ώρες πριν, jaguara5 είπε pc από plaisio προσυναρμολογημένο Μιλάς για τα έτοιμα prebuilt ή για tower που επέλεξες μόνος/με τον πωλητή τα κομμάτια? Στην πρώτη περίπτωση δεν ξέρω την πολιτική, στη 2η όμως θα έπρεπε να σου δώσουν όλα τα παρελκόμενα απ'τα κομμάτια που αγόρασες και δεν χρησιμοποιήθηκαν στην συναρμολόγηση (όπως καλώδια, βάση ψύκτρας κλπ) μαζί με όλα τα manuals σε ένα χοντρό ντοσιέ ή σε μια κούτα. 1
panoc Δημοσ. χθες στις 08:56 πμ Δημοσ. χθες στις 08:56 πμ Μα η Gigabyte 5070ti 16GB GDDR7 EAGLE OC εχει το το νεο 12πινο 12vhpwr της nvidia, τι βλακειες λενε εκει στο πλαισιο ; το τροφοδοτικο σου ειχε σιγουρα τετοιο καλωδιο στο κουτι του. απο την αλλη αλλη μεσα στο κουτι η καρτα αναφερει οτι εχει 1x 12V-2x6 to 2x PCIe 8pin adapter https://www.gigabyte.com/gr/Graphics-Card/GV-N507TEAGLE-OC-16GD/sp#sp οποτε μπορεις να συνδεσεις 28pin με τον ανταπτορα για να τροφοδοτησεις τη καρτα, 1
RPDrummer Δημοσ. χθες στις 11:08 πμ Δημοσ. χθες στις 11:08 πμ 2 ώρες πριν, panoc είπε απο την αλλη αλλη μεσα στο κουτι η καρτα αναφερει οτι εχει 1x 12V-2x6 to 2x PCIe 8pin adapter https://www.gigabyte.com/gr/Graphics-Card/GV-N507TEAGLE-OC-16GD/sp#sp οποτε μπορεις να συνδεσεις 28pin με τον ανταπτορα για να τροφοδοτησεις τη καρτα, Έχω την ίδια κάρτα, αγορά απο msystems και δεν ειχε το καλώδιο τροφοδοσίας ή ανταπτορα μεσα.
Dark_Nightfall Δημοσ. χθες στις 11:58 πμ Δημοσ. χθες στις 11:58 πμ 46 λεπτά πριν, RPDrummer είπε Έχω την ίδια κάρτα, αγορά απο msystems και δεν ειχε το καλώδιο τροφοδοσίας ή ανταπτορα μεσα. Όλες οι κάρτες που πέρασαν από τα χέρια μου (και είναι πολλές) είχαν μέσα αντάπορα και είναι λογικό , κάποιος κράτησε το καλώδιο δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα