nchatz Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Η Microsoft προσφέρει το Call of Duty: Black Ops 6 δωρεάν για μία ολόκληρη εβδομάδα σε όλα τα μέλη του Game Pass, καθώς η EA κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες το πολυαναμενόμενο Battlefield 6. Συγκεκριμένα τα μέλη του Game Pass Essential και Premium μπορούν πλέον να παίξουν ολόκληρο το παιχνίδι δωρεάν μέχρι τις 16 Οκτωβρίου. Η ανακοίνωση της ομάδας του Xbox αναφέρει ότι από τις 9 έως τις 16 Οκτωβρίου, τα μέλη του Game Pass μπορούν να παίξουν Campaign, Multiplayer και Zombies mode στο Call of Duty: Black Ops 6 δωρεάν για μία πλήρη εβδομάδα. Η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος θα περιλαμβάνει την κινηματογραφική single-player καμπάνια. Όπως αναφέρεται, οι παίκτες θα μπορούν να μπουν σε όλο το Multiplayer με περισσότερους από 40 χάρτες πολλαπλών παικτών, συμπεριλαμβανομένων των Gravity, Mothball και Rig, που είναι ολοκαίνουργιοι στο Season 06. Στο Zombies, οι χρήστες μπορούν να συμμετάσχουν στη συναρπαστική ιστορία Zombies με πρόσβαση και στους έξι χάρτες Round-Based Zombies. Το Black Ops 6 ήταν το πρώτο παιχνίδι Call of Duty που η Microsoft διέθεσε από την πρώτη ημέρα για τα μέλη του Xbox Game Pass Ultimate και PC τον Οκτώβριο του 2024. Η απόφαση αυτή κόστισε στη Microsoft περισσότερα από 300 εκατομμύρια δολάρια σε απολεσθείσες πωλήσεις, σύμφωνα με έναν πρώην υπάλληλο της Activision που μίλησε στο Bloomberg. Το επερχόμενο Call of Duty: Black Ops 7 θα είναι επίσης διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα για τα μέλη του Game Pass Ultimate και PC Game Pass, αλλά το παιχνίδι αυτό δεν θα κυκλοφορήσει πριν τις 14 Νοεμβρίου. Υπήρξε ένα Black Ops 7 open beta που ολοκληρώθηκε χθες, 8 Οκτωβρίου, αλλά με το Battlefield 7 να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει αύριο, η Microsoft έχει θεμιτούς λόγους να ανησυχεί για τους παίκτες του Call of Duty που θα δοκιμάσουν τον κύριο ανταγωνιστή της και ενδεχομένως να μην επιστρέψουν για την κυκλοφορία του Black Ops 7. Ενώ το επόμενο παιχνίδι Call of Duty αναμένεται ακόμα να είναι ένα από τα παιχνίδια με τις καλύτερες πωλήσεις της χρονιάς, η Microsoft μπορεί να κάνει σωστά που δίνει στα μέλη του Game Pass που μπορεί να μην ενδιαφέρονται τόσο για τη σειρά την ευκαιρία να παίξουν το περσινό επεισόδιο. Όπως υπενθυμίζεται, τα Double XP tokens και τα GobbleGums από το Black Ops 6 θα μεταφερθούν στο Black Ops 7, αλλά τα Operators, τα Operator skins και τα όπλα δεν θα μεταφερθούν. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
apostolis81 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Τι έγινε Microsoft? Χανουμε σωρηδον πελατακια και αρχισαμε τις γλυκες? Ότι και να κανει πλέον θα παρει from the three the longer 🤣 10 2 3
kinitos Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Βασικά αν το cod bo7 ηταν καλύτερο απο αυτό που βγάζουν δεν θα ειχε λόγους να ανησυχεί . Αλλα οταν βγάζουν μα....ες τοτε λογικο να ανησυχεί. Αν και παντα έτσι ξεκινάει ολοι κράζουν το cod εκβιάζουν το bf και παντα οι πωλήσεις ειναι αντιστροφος ανάλογες. Για να μην μπω ποιο ειναι καλύτερο ηβχειροτερο το κάθε ενα εχει φίλους και εχθρούς. Η Microsoft αν φοβάται πολύ το μόνο που εχει να κανει ειναι ενα (οχι δεν θα πιεσει να φτιάξουν κατι καλύτερο) να εξαγοράσει και την ea και τέλος η ανησυχίες 4
polaki Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δεν είμαι σίγουρος ότι το Battlefield 7 θα κυκλοφορίσει "αύριο". 1 hour ago, kinitos said: Βασικά αν το cod bo7 ηταν καλύτερο απο αυτό που βγάζουν δεν θα ειχε λόγους να ανησυχεί . Αλλα οταν βγάζουν μα....ες τοτε λογικο να ανησυχεί. Αν και παντα έτσι ξεκινάει ολοι κράζουν το cod εκβιάζουν το bf και παντα οι πωλήσεις ειναι αντιστροφος ανάλογες. Για να μην μπω ποιο ειναι καλύτερο ηβχειροτερο το κάθε ενα εχει φίλους και εχθρούς. Η Microsoft αν φοβάται πολύ το μόνο που εχει να κανει ειναι ενα (οχι δεν θα πιεσει να φτιάξουν κατι καλύτερο) να εξαγοράσει και την ea και τέλος η ανησυχίες Νομίζω και τα 2 παιχνίδια έχουν το κοινό τους. Δεν ξέρω πόσοι παίζουν και τα 2 (εγώ ένα διάστημα το 2013-2015 έπαιζα και τα 2 franchises, μετά σταμάτησα τελείως το COD για χάρη του B4 τότε), αλλά σίγουρα έχουν ένα φανατικό κοινό. Απλά πλέον το COD έχει καταντήσει για εμάς τους απ΄'εξω λίγο Fifa και λίγο NBA Live, κάθε χρόνο νέο παιχνίδι αλλά ουσιαστικά πάνω κάτω το ίδιο. Ξαναλέω, για εμάς τους απ'έξω, γιατί όσοι ασχολούνται με τα franchises μια χαρά τα αγοράζουν ΚΑΘΕ χρόνο. Άρα όλα σχετικά είναι.. 1
kinitos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 5 minutes ago, polaki said: Δεν είμαι σίγουρος ότι το Battlefield 7 θα κυκλοφορίσει "αύριο". Νομίζω και τα 2 παιχνίδια έχουν το κοινό τους. Δεν ξέρω πόσοι παίζουν και τα 2 (εγώ ένα διάστημα το 2013-2015 έπαιζα και τα 2 franchises, μετά σταμάτησα τελείως το COD για χάρη του B4 τότε), αλλά σίγουρα έχουν ένα φανατικό κοινό. Απλά πλέον το COD έχει καταντήσει για εμάς τους απ΄'εξω λίγο Fifa και λίγο NBA Live, κάθε χρόνο νέο παιχνίδι αλλά ουσιαστικά πάνω κάτω το ίδιο. Ξαναλέω, για εμάς τους απ'έξω, γιατί όσοι ασχολούνται με τα franchises μια χαρά τα αγοράζουν ΚΑΘΕ χρόνο. Άρα όλα σχετικά είναι.. Γιαυτό ειπα οτι ο καθένας ότι γουστάρει Εγώ ειναι στο κοντ διότι δεν έχω χρόνο και παίζω κάτι γρήγορα και φεύγω Έχω παίξει και θα παίξω και το νεο bf αλλα και αυτο δεν ειναι κάθε χρόνο το ίδιο? Και τα 2 στην ουσία ειναι σαν να βλέπεις ένα face lift με νέους χάρτες
polaki Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Just now, kinitos said: Γιαυτό ειπα οτι ο καθένας ότι γουστάρει Εγώ ειναι στο κοντ διότι δεν έχω χρόνο και παίζω κάτι γρήγορα και φεύγω Έχω παίξει και θα παίξω και το νεο bf αλλα και αυτο δεν ειναι κάθε χρόνο το ίδιο? Και τα 2 στην ουσία ειναι σαν να βλέπεις ένα face lift με νέους χάρτες Ναι είναι, αν μετράς και τα διάφορα περιφεριακά games που έχουν βγάλει, αλλιώς οκ το BF4 ήταν του 2013, το BF5 2018 και τώρα το 6. Προσωπικά σταμάτησα να παίζω τελείως στο BF5 στις αρχές του 2019, βαρέθηκα. Γύρισα για λίγο στο τότε COD (τότε βγήκε το Modern Warfare) για αυτό που λες και συ "κάτι γρήγορο και φεύγω", ε και μετά τα παράτησα τελείως. Τα παρακολουθώ όμως και τα 2 σαν σειρές από gameplay vids και hype πριν βγουν. Νομίζω απλά μου είναι όλα πολύ περίπλοκα για το δικό μου μυαλό, δυστυχώς. Στα 45 μου δηλαδή θέλω να μπω κάπου να παίξω 1 ώρα 1.5 μαξ και να ξαναμπω ίσως μετά από 1 εβδομάδα ή ακόμα και μήνα. Αν το κάνω όμως αυτό δεν θυμάμαι τίποτα μετά. 1
Predatorkill Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 31 λεπτά πριν, polaki είπε Απλά πλέον το COD έχει καταντήσει για εμάς τους απ΄'εξω λίγο Fifa και λίγο NBA Live, κάθε χρόνο νέο παιχνίδι αλλά ουσιαστικά πάνω κάτω το ίδιο. το μονο που αλλαζει ειναι τα rankings και αυτα πουλανε πολυ
polaki Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Just now, Predatorkill said: το μονο που αλλαζει ειναι τα rankings και αυτα πουλανε πολυ Βρε ναι μαζί σου και μαζί τους.. αφού γουστάρουν, κανένα θέμα, αν είναι δηλαδή κάποιος "φιφάκιας" και λίωνει, ε ας δίνει κάθε χρόνο 80€ δεν έγινε κάτι. Πιο πολλά δίνουμε στους καφέδες μας ορισμένοι, ΤΟ ΜΗΝΑ. Αλλά για κάποιον που παίζει μία στο τόσο, και το Fifa του 2020 να παίξει μια χαρά παιχνιδάρα είναι.
-WISE- Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Εν τω μεταξύ ωραιότατο το BO6. Γιατι τοσο hate; Στο game pass που είναι και τσαμπα, το χω ευχαριστηθεί το campaign. Τώρα για το pvp δεν έχω άποψη.
Tatofski64 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες ειπα να κατεβασω το campaign στο ps5, με μπερδεψε τοσο πολυ τι επρεπε αν κατεβασω, που το παρατησα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα