Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η πρώτη κινηματογραφική διασκευή του Minecraft, η οποία έφτασε τα 957 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, θα αποκτήσει συνέχεια χωρίς καμία έκπληξη.

Όπως ανακοινώθηκε χθες, η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουλίου του 2027, ενώ σύμφωνα με το Variety, ο Jared Hess θα επιστρέψει στη σκηνοθετική καρέκλα.

Το Minecraft είναι το video game με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών, με περισσότερα από 350 εκατομμύρια αντίτυπα να έχουν πουληθεί μέχρι το 2025. Η μετατροπή του sandbox game σε επιτυχημένη ταινία αποτέλεσε σημαντική πρόκληση. Η πρώτη ταινία, που κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Απρίλιο, με πρωταγωνιστές τους Jason Momoa και Jack Black. Δεν είναι ακόμη γνωστό αν το αρχικό καστ θα επιστρέψει για τη συνέχεια αν και είναι το πιθανότερο.

Με 957 εκατομμύρια δολάρια στο box office, το A Minecraft Movie είναι επί του παρόντος η δεύτερη ταινία του Hollywood με τις μεγαλύτερες εισπράξεις το 2025, πίσω από το Lilo & Stitch της Disney. Είναι επίσης η δεύτερη πιο επιτυχημένη διασκευή video game όλων των εποχών, μετά την animated ταινία Super Mario Bros. που κυκλοφόρησε το 2023.

Το Minecraft ήταν μία από τις πρώτες μεγάλες εξαγορές που έκανε η Microsoft αφότου ο Satya Nadella έγινε CEO της εταιρείας το 2014. Το παιχνίδι παραμένει ένα παγκόσμιο πολιτιστικό φαινόμενο, και ακόμη κι αν η Microsoft ξόδεψε 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια για να το αποκτήσει, η απόδοση της επένδυσης πρέπει να είναι τεράστια.

Για σύγκριση, ο τεχνολογικός κολοσσός από το Redmond ξόδεψε 68 δισεκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει την Activision Blizzard τον Οκτώβριο του 2023. Το Bloomberg ανέφερε πρόσφατα ότι η διαθεσιμότητα του Call of Duty Black Ops 6 από την πρώτη μέρα στο Game Pass οδήγησε σε απώλεια πωλήσεων 300 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το Call of Duty θα έρθει σύντομα και στη μεγάλη οθόνη, καθώς η Activision ανακοίνωσε πρόσφατα συμφωνία για ταινία με την Paramount. Ο David Ellison, Chairman και CEO της Paramount, δήλωσε ότι η εταιρεία στοχεύει να «παραδώσει μια κινηματογραφική εμπειρία που θα τιμήσει την κληρονομιά αυτό του μοναδικού franchise – συναρπάζοντας τους μακροχρόνιους φαν του Call of Duty ενώ θα αιχμαλωτίσει μια ολόκληρη νέα γενιά».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Geralt_Haute_Bellegarde είπε

Δε νομίζω να χρειάζεται κανείς μια ταινία Minecraft

:mellow:

Με 957 εκατομμύρια δολάρια στο box office, μάλλον χρειάζεται!!!

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 minute ago, Geralt_Haute_Bellegarde said:

Ευτυχώς δεν σε άκουσε η κόρη μου.

Το λατρεψε το πρώτο.

Μου άρεσε και μένα πολύ.

• Like 3
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Και μια ταινια Pac-Man παιδια.

Η εχει βγει ηδη; 😂

Έχει βγει ένα ωραίο επεισόδιο βασισμένο στο πακ μαν, μετα αποκαλυπτικό /τρόμου/σουρεαλ, εχει λίγο από scorn αν έχεις παίξει το παιχνίδι, είναι από το νετ φλιξ. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Geralt_Haute_Bellegarde είπε

Αδερφέ... έχουν βγάλει τη ΝΑΥΜΑΧΙΑ!!! Στο Minecraft κόλλησες; 😂

• Haha 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Volga είπε

Αδερφέ... έχουν βγάλει τη ΝΑΥΜΑΧΙΑ!!! Στο Minecraft κόλλησες; 😂

ειχα ξεχασει αυτη την ταινια και κυριως οτι τράβηξαν "χειροφρενο" σε ενα καραβι ολοκληρο... γιατι μου το θυμισες? 

badass scene anyway

• Haha 4
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

ειχα ξεχασει αυτη την ταινια και κυριως οτι τράβηξαν "χειροφρενο" σε ενα καραβι ολοκληρο... γιατι μου το θυμισες? 

badass scene anyway

Εγώ μετά από αυτή την ταινία είπα από μεσα μου "Τέλος... μπορούν να βγάλουν τα πάντα" 😂😂😂

• Haha 1
Δημοσ.

Το Call of Duty θα έρθει σύντομα και στη μεγάλη οθόνη, Θα μπορουμε και εμεις να παιξουμε On Πανι live ??😀🤣Eλα να μαζευομαστε σιγα σιγα χαχα 

48 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

badass scene anyway

Δημοσ.
3 hours ago, Retromaniac said:

Μια ταινία Rick dangerous 😛

Είχα την εντύπωση οτι το 1 είχε έμπνευση τον Indiana Jones  και το 2 τον Flash Gordon.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, cpc464 είπε

Είχα την εντύπωση οτι το 1 είχε έμπνευση τον Indiana Jones  και το 2 τον Flash Gordon.

Ισχυει!

Btw έχω ξεκινήσει και φτιάχνω μεταφορά σε modern PC εξ ολοκλήρου γραμμένο από μένα. Όταν το τελειώσω θα βάλω updated γραφικά και ήχο. Θα μπορείς να διαλέγεις original η την updated έκδοση

https://youtu.be/bK_sKVebEpk

Επεξ/σία από Retromaniac

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...