NIKOLETAL Δημοσ. Σάββατο στις 05:05 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:05 μμ (επεξεργασμένο) Είχα συμβόλαιο για πολλά χρόνια με τη vodafone.Όταν έληξε πρόσφατα,μου έκαναν μία πάρα πολύ καλή προσφορά από την nova και έκανα συμβόλαιο με τη nova. Μόλις συνδέθηκα στην nova με πήραν από τη vodafone και μου έκαναν προσφορά 40% κάτω από την τιμή που είχα στην nova. Ξαναγύρισα λοιπόν στη vodafone μετά από 48 ώρες παραμονής στην nova. Σήμερα ήρθε λογαριασμός από την nova και μου ζητάνε να πληρώσω 40€ ως ποινή, επειδή έσπασα το συμβούλιο έστω κι αν η παραμονή μου στη nova, ήταν μόνο για δύο μέρες. Κάπου είχα διαβάσει εδώ,ότι αυτό είναι παράνομο το να πληρώνεις ποινή,επειδή σπας το συμβόλαιο πρόωρα. Εννοείται ότι δεν είχα πάρει επιδότηση συσκευής. Ισχύει ότι είναι παράνομο; Αν επικοινωνήσω με το συνήγορο του καταναλωτή θα διαγραφεί η οφειλή; Μάλιστα η υπάλληλος στο κατάστημα της nόva που μου πούλησε το πακέτο,είπε ότι θα σας έρθει κι άλλη ποινή πολύ μεγαλύτερη, αυτό δεν είναι τίποτα. Επεξ/σία Σάββατο στις 05:07 μμ από NIKOLETAL
Therempant Δημοσ. Σάββατο στις 05:50 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:50 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, NIKOLETAL είπε Είχα συμβόλαιο για πολλά χρόνια με τη vodafone.Όταν έληξε πρόσφατα,μου έκαναν μία πάρα πολύ καλή προσφορά από την nova και έκανα συμβόλαιο με τη nova. Μόλις συνδέθηκα στην nova με πήραν από τη vodafone και μου έκαναν προσφορά 40% κάτω από την τιμή που είχα στην nova. Ξαναγύρισα λοιπόν στη vodafone μετά από 48 ώρες παραμονής στην nova. Σήμερα ήρθε λογαριασμός από την nova και μου ζητάνε να πληρώσω 40€ ως ποινή, επειδή έσπασα το συμβούλιο έστω κι αν η παραμονή μου στη nova, ήταν μόνο για δύο μέρες. Κάπου είχα διαβάσει εδώ,ότι αυτό είναι παράνομο το να πληρώνεις ποινή,επειδή σπας το συμβόλαιο πρόωρα. Εννοείται ότι δεν είχα πάρει επιδότηση συσκευής. Ισχύει ότι είναι παράνομο; Αν επικοινωνήσω με το συνήγορο του καταναλωτή θα διαγραφεί η οφειλή; Μάλιστα η υπάλληλος στο κατάστημα της nόva που μου πούλησε το πακέτο,είπε ότι θα σας έρθει κι άλλη ποινή πολύ μεγαλύτερη, αυτό δεν είναι τίποτα. Εκανα αίτηση φορητοτητας στην nova, με πήραν για αντιπρόταση από την προηγούμενη εταιρεία, συμφώνησα, και δεν με αφήνουν να φύγω, χωρίς να έχω ενεργοποιηθεί στην nova. Επεξ/σία Σάββατο στις 07:44 μμ από Therempant
NIKOLETAL Δημοσ. Σάββατο στις 06:19 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 06:19 μμ 29 λεπτά πριν, Therempant είπε Είχα πρόσφατο περιστατικό, να μην με αφήνουν να ακυρώσω αίτημα φορητοτητας πάλι στην nova, καλά άκουσες, χωρίς ούτε καν να έχω πάει. Έχω ήδη κινηθεί νομικά και αναμένω εξελίξεις. Πρέπει να έχουμε 1000% το νου μας. Δεν κατάλαβα. Ήθελες να φύγεις από nova κ δεν σε αφήνουν ή το αντίθετο;
Therempant Δημοσ. Σάββατο στις 06:28 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:28 μμ 7 λεπτά πριν, NIKOLETAL είπε Δεν κατάλαβα. Ήθελες να φύγεις από nova κ δεν σε αφήνουν ή το αντίθετο; Έκανα αίτηση φορητοτητας στην nova, με πήραν για αντιπρόταση από την προηγούμενη εταιρεία, συμφώνησα, και δεν με αφήνουν να φύγω, χωρίς να έχω ενεργοποιηθεί στην nova.
Moderators Inuyasha Δημοσ. Σάββατο στις 06:36 μμ Moderators Δημοσ. Σάββατο στις 06:36 μμ Πλέον στις μεταφορές γραμμής σου δίνουν 2 επιλογές στη φορητοτητα, είτε υπογραφής ότι παραιτήσε από το δικαίωμα υποαναχωρισης και στέλνουν άμεσα το αίτημα, είτε σε αφήνουν 14 μέρες να το σκεφτείς, και μόλις περάσουν οι 14 μέρες τότε στέλνουν το αίτημα στη παλιά σου εταιρία ώστε να μην μπορείς να ακυρώσεις Οπότε δες τι υπογραψες αρχικά Επίσης αν δεν υπήρχε ρήτρα, δε θα είχε νόημα η δέσμευση , τους λες ότι θα είμαι 2 χρόνια πελάτης σας και σου λένε ωραία αντί για 50 ευρώ τιμή καταλόγου θα πληρώνεις 25 πχ επειδή συμφώνησες για 2 χρόνια 3
poulinos Δημοσ. Σάββατο στις 06:46 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:46 μμ 1 hour ago, NIKOLETAL said: Είχα συμβόλαιο για πολλά χρόνια με τη vodafone.Όταν έληξε πρόσφατα,μου έκαναν μία πάρα πολύ καλή προσφορά από την nova και έκανα συμβόλαιο με τη nova. Μόλις συνδέθηκα στην nova με πήραν από τη vodafone και μου έκαναν προσφορά 40% κάτω από την τιμή που είχα στην nova. Ξαναγύρισα λοιπόν στη vodafone μετά από 48 ώρες παραμονής στην nova. Σήμερα ήρθε λογαριασμός από την nova και μου ζητάνε να πληρώσω 40€ ως ποινή, επειδή έσπασα το συμβούλιο έστω κι αν η παραμονή μου στη nova, ήταν μόνο για δύο μέρες. Κάπου είχα διαβάσει εδώ,ότι αυτό είναι παράνομο το να πληρώνεις ποινή,επειδή σπας το συμβόλαιο πρόωρα. Εννοείται ότι δεν είχα πάρει επιδότηση συσκευής. Ισχύει ότι είναι παράνομο; Αν επικοινωνήσω με το συνήγορο του καταναλωτή θα διαγραφεί η οφειλή; Μάλιστα η υπάλληλος στο κατάστημα της nόva που μου πούλησε το πακέτο,είπε ότι θα σας έρθει κι άλλη ποινή πολύ μεγαλύτερη, αυτό δεν είναι τίποτα. θα αναφερει καπου ποσο ειναι η προωρη διακοπη αναλογως ποσους μηνες πριν το εσπασες.πρεπει να δεις τι υπεγραψες
Moderators Inuyasha Δημοσ. Σάββατο στις 06:46 μμ Moderators Δημοσ. Σάββατο στις 06:46 μμ 17 λεπτά πριν, Therempant είπε Έκανα αίτηση φορητοτητας στην nova, με πήραν για αντιπρόταση από την προηγούμενη εταιρεία, συμφώνησα, και δεν με αφήνουν να φύγω, χωρίς να έχω ενεργοποιηθεί στην nova. Στο αρχικό κείμενο αλλά γράφεις
christakos07 Δημοσ. Σάββατο στις 06:48 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:48 μμ Η ποινή έρχεται contractual. Πληρώνεις λογικά δύο πάγια αν φύγεις εντός των δύο πρώτων μηνών. Πλήρωσέ το και πήγαινε παρακάτω.
NIKOLETAL Δημοσ. Σάββατο στις 07:00 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 07:00 μμ 21 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Πλέον στις μεταφορές γραμμής σου δίνουν 2 επιλογές στη φορητοτητα, είτε υπογραφής ότι παραιτήσε από το δικαίωμα υποαναχωρισης και στέλνουν άμεσα το αίτημα, είτε σε αφήνουν 14 μέρες να το σκεφτείς, και μόλις περάσουν οι 14 μέρες τότε στέλνουν το αίτημα στη παλιά σου εταιρία ώστε να μην μπορείς να ακυρώσεις Οπότε δες τι υπογραψες αρχικά Επίσης αν δεν υπήρχε ρήτρα, δε θα είχε νόημα η δέσμευση , τους λες ότι θα είμαι 2 χρόνια πελάτης σας και σου λένε ωραία αντί για 50 ευρώ τιμή καταλόγου θα πληρώνεις 25 πχ επειδή συμφώνησες για 2 χρόνια Στο συμβόλαιο που υπέγραψα γράφει ότι έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης χωρίς ποινή,μόνο εφόσον το συμβόλαιο έγινε εξ αποστάσεως δηλαδή τηλεφωνικά.Τότε δεν πληρώνεις ποινή εάν φύγεις εντός 14 ημερών λέει, όμως αν το συμβόλαιο έγινε σε κατάστημα, το γράφει καθαρά πως δεν ισχύει αυτό . Εγώ το έκανα σε κατάστημα. Ωστόσο είμαι σίγουρη ότι ειχα διαβάσει ή εδώ στο insomnia ή αλλού, ότι πλέον δεν ισχύει ποινή όταν φύγεις από μία εταιρεία νωρίτερα και μάλιστα μου το είχαν πει κ απο εταιρεία κινητής, τόσο λάθος κάνω;
christakos07 Δημοσ. Σάββατο στις 07:06 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:06 μμ 4 minutes ago, NIKOLETAL said: Στο συμβόλαιο που υπέγραψα γράφει ότι έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης χωρίς ποινή,μόνο εφόσον το συμβόλαιο έγινε εξ αποστάσεως δηλαδή τηλεφωνικά.Τότε δεν πληρώνεις ποινή εάν φύγεις εντός 14 ημερών λέει, όμως αν το συμβόλαιο έγινε σε κατάστημα, το γράφει καθαρά πως δεν ισχύει αυτό . Εγώ το έκανα σε κατάστημα. Ωστόσο είμαι σίγουρη ότι ειχα διαβάσει ή εδώ στο insomnia ή αλλού, ότι πλέον δεν ισχύει ποινή όταν φύγεις από μία εταιρεία νωρίτερα και μάλιστα μου το είχαν πει κ απο εταιρεία κινητής, τόσο λάθος κάνω; Είσαι τόσο σίγουρη όσο και προκατειλημμένη επειδή αυτό που δήθεν διάβασες βολεύει το αφήγημα σου. Δεν εχεις δικαίωμα δωρεάν υπαναχώρησης εφόσον βρεθείς στον άλλο πάροχο είτε έχεις συνάψει συμβόλαιο εξ αποστάσεως είτε από κατάστημα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. Σάββατο στις 07:10 μμ Moderators Δημοσ. Σάββατο στις 07:10 μμ 9 λεπτά πριν, NIKOLETAL είπε Στο συμβόλαιο που υπέγραψα γράφει ότι έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης χωρίς ποινή,μόνο εφόσον το συμβόλαιο έγινε εξ αποστάσεως δηλαδή τηλεφωνικά.Τότε δεν πληρώνεις ποινή εάν φύγεις εντός 14 ημερών λέει, όμως αν το συμβόλαιο έγινε σε κατάστημα, το γράφει καθαρά πως δεν ισχύει αυτό . Εγώ το έκανα σε κατάστημα. Ωστόσο είμαι σίγουρη ότι ειχα διαβάσει ή εδώ στο insomnia ή αλλού, ότι πλέον δεν ισχύει ποινή όταν φύγεις από μία εταιρεία νωρίτερα και μάλιστα μου το είχαν πει κ απο εταιρεία κινητής, τόσο λάθος κάνω; Αυτά που γράφεις ισχύουν μόνο και εφόσον δεν γίνει η μεταφορά/ενεργοποίηση στο καινούργιο παροχο 1
poulinos Δημοσ. Σάββατο στις 07:27 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:27 μμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, NIKOLETAL said: Στο συμβόλαιο που υπέγραψα γράφει ότι έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης χωρίς ποινή,μόνο εφόσον το συμβόλαιο έγινε εξ αποστάσεως δηλαδή τηλεφωνικά.Τότε δεν πληρώνεις ποινή εάν φύγεις εντός 14 ημερών λέει, όμως αν το συμβόλαιο έγινε σε κατάστημα, το γράφει καθαρά πως δεν ισχύει αυτό . Εγώ το έκανα σε κατάστημα. Ωστόσο είμαι σίγουρη ότι ειχα διαβάσει ή εδώ στο insomnia ή αλλού, ότι πλέον δεν ισχύει ποινή όταν φύγεις από μία εταιρεία νωρίτερα και μάλιστα μου το είχαν πει κ απο εταιρεία κινητής, τόσο λάθος κάνω; 99,9 κανεις λαθος και εχει αναφερθει εδω μεσα ποτε μπορεις και ποτε οχι. αυτο που λες δεν το εχω δει ποτε να μην πληρωνεις. Επεξ/σία Σάββατο στις 09:31 μμ από poulinos
Therempant Δημοσ. Σάββατο στις 07:45 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:45 μμ 58 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Στο αρχικό κείμενο αλλά γράφεις Θενκς, το έκανα copy paste και εκεί.
SabotazNic Δημοσ. Σάββατο στις 08:58 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:58 μμ 1 ώρα πριν, NIKOLETAL είπε τόσο λάθος κάνω; Ναι 1
GREGORYMO Δημοσ. Σάββατο στις 08:58 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:58 μμ 3 ώρες πριν, NIKOLETAL είπε Είχα συμβόλαιο για πολλά χρόνια με τη vodafone.Όταν έληξε πρόσφατα,μου έκαναν μία πάρα πολύ καλή προσφορά από την nova και έκανα συμβόλαιο με τη nova. Μόλις συνδέθηκα στην nova με πήραν από τη vodafone και μου έκαναν προσφορά 40% κάτω από την τιμή που είχα στην nova. Ξαναγύρισα λοιπόν στη vodafone μετά από 48 ώρες παραμονής στην nova. Σήμερα ήρθε λογαριασμός από την nova και μου ζητάνε να πληρώσω 40€ ως ποινή, επειδή έσπασα το συμβούλιο έστω κι αν η παραμονή μου στη nova, ήταν μόνο για δύο μέρες. Κάπου είχα διαβάσει εδώ,ότι αυτό είναι παράνομο το να πληρώνεις ποινή,επειδή σπας το συμβόλαιο πρόωρα. Εννοείται ότι δεν είχα πάρει επιδότηση συσκευής. Ισχύει ότι είναι παράνομο; Αν επικοινωνήσω με το συνήγορο του καταναλωτή θα διαγραφεί η οφειλή; Μάλιστα η υπάλληλος στο κατάστημα της nόva που μου πούλησε το πακέτο,είπε ότι θα σας έρθει κι άλλη ποινή πολύ μεγαλύτερη, αυτό δεν είναι τίποτα. Διάβασες το συμβόλαιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα