NIKOLETAL Δημοσ. Σάββατο στις 11:01 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 11:01 μμ 3 ώρες πριν, christakos07 είπε Είσαι τόσο σίγουρη όσο και προκατειλημμένη επειδή αυτό που δήθεν διάβασες βολεύει το αφήγημα σου. Δεν εχεις δικαίωμα δωρεάν υπαναχώρησης εφόσον βρεθείς στον άλλο πάροχο είτε έχεις συνάψει συμβόλαιο εξ αποστάσεως είτε από κατάστημα. Τι εννοείς δήθεν διάβασα; Μπροστά μου το έχω το συμβόλαιο κ γράφει ακριβώς ότι αντέγραψα. Και ούτε με βολεύει γιατί εγώ το έκανα σε κατάστημα το συμβόλαιο οπότε δεν ισχύει η δωρεάν υπαναχώρηση
poulinos Δημοσ. Σάββατο στις 11:21 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:21 μμ 18 minutes ago, NIKOLETAL said: Τι εννοείς δήθεν διάβασα; Μπροστά μου το έχω το συμβόλαιο κ γράφει ακριβώς ότι αντέγραψα. Και ούτε με βολεύει γιατί εγώ το έκανα σε κατάστημα το συμβόλαιο οπότε δεν ισχύει η δωρεάν υπαναχώρηση αρα το μονο που μενει ειναι να δεις ποσο θα πληρωσεις ασχετα με το τι σου λενε
christakos07 Δημοσ. Κυριακή στις 12:03 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:03 πμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, NIKOLETAL said: Τι εννοείς δήθεν διάβασα; Μπροστά μου το έχω το συμβόλαιο κ γράφει ακριβώς ότι αντέγραψα. Και ούτε με βολεύει γιατί εγώ το έκανα σε κατάστημα το συμβόλαιο οπότε δεν ισχύει η δωρεάν υπαναχώρηση Αναφερόμουν σε αυτά που διάβασες στο insomnia. Εφόσον έχεις μπροστά σου το συμβόλαιο μπορείς εύκολα να κατανοήσεις ότι δεν υπάρχει υπαναχώρηση χωρίς πρόστιμο εφόσον ενεργοποιηθείς στον νέο πάροχο είτε αυτό είναι αποτέλεσμα της άμεσης ενεργοποίησης είτε μετά το πέρας των 14 ημερών. Άρχισε να κατανοείς καλύτερα αυτά που διαβάζεις ή τουλάχιστον εφόσον δεν τα κατανοείς μην βγάζεις τουλάχιστον συμπεράσματα. Πλήρωσε το πρόστιμο προς το παρόν. 45 minutes ago, poulinos said: αρα το μονο που μενει ειναι να δεις ποσο θα πληρωσεις ασχετα με το τι σου λενε Δύο πάγια θα πληρώσει αφού στο συμβόλαιο υπάρχει παρόμοιος προς με αυτόν: Επεξ/σία Κυριακή στις 12:07 πμ από christakos07
NIKOLETAL Δημοσ. Κυριακή στις 10:39 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 10:39 πμ 10 ώρες πριν, christakos07 είπε Αναφερόμουν σε αυτά που διάβασες στο insomnia. Εφόσον έχεις μπροστά σου το συμβόλαιο μπορείς εύκολα να κατανοήσεις ότι δεν υπάρχει υπαναχώρηση χωρίς πρόστιμο εφόσον ενεργοποιηθείς στον νέο πάροχο είτε αυτό είναι αποτέλεσμα της άμεσης ενεργοποίησης είτε μετά το πέρας των 14 ημερών. Άρχισε να κατανοείς καλύτερα αυτά που διαβάζεις ή τουλάχιστον εφόσον δεν τα κατανοείς μην βγάζεις τουλάχιστον συμπεράσματα. Πλήρωσε το πρόστιμο προς το παρόν. Δύο πάγια θα πληρώσει αφού στο συμβόλαιο υπάρχει παρόμοιος προς με αυτόν: Α ναι...για το insomnia οκ λάθος θυμάμαι.Κατι σχετικό είχα διαβάσει ότι δεν ισχύει ρήτρα αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς αφορούσε κ μάλλον μπερδευομαι...
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 11:46 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:46 πμ 1 hour ago, NIKOLETAL said: Α ναι...για το insomnia οκ λάθος θυμάμαι.Κατι σχετικό είχα διαβάσει ότι δεν ισχύει ρήτρα αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς αφορούσε κ μάλλον μπερδευομαι... οπως εχουν πει εχει να κανει με το αν θα γινει απο κοντα ή οχι το συμβολαιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα