pavloa Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) Στο σαλόνι έχω την tcl c805 55". Ψάχνω να βρω μια 32" σμαρτ τηλεόραση για την κρεβατοκάμαρα.. Τι επιλογές έχω? Επεξ/σία πριν από 28 λεπτά από pavloa
micos000 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) Εκατοντάδες! Βάζεις μπροστά το budget σου και προχωράς. Έτσι κι αλλιώς, όποια και να πάρεις σε κανά χρόνο με δύο χρόνια δεν θα παίζει σχεδόν τίποτα από το smart και θα ψάχνεις για tvbox. Οπότε πάρε μια φθηνή για τώρα ώστε να μην σου κακοφανεί όταν θα χρειαστεί να πάρεις και tvbox. Επίσης, θα την ακουμπήσεις σε έπιπλο ή θα την κρεμάσεις σε βάση στον τοίχο; Επειδή το έχω περάσει, δες από τώρα μια βάση για τον τοίχο. Αν θέλεις όπως και να χει μια πρόταση δες την παρακάτω https://www.skroutz.gr/s/43054537/TCL-Smart-Tileorasi-32-HD-Ready-LED-S54-HDR-2023-32S5400A.html Να πω όμως την αμαρτία μου, με χαλάει πολύ που κανένας κατασκευαστής tv (εκτός από την toshiba και μία tesla που είσα) δε βάζει πλέον μονοπόδαρο στις τηλεοράσεις του και έχουν αυτές τις μ@λ@κίες τα ποδαράκι που δεν είναι τόσο σταθερά και θέλουν αναγκαστικά μακρύ έπιπλο για να σταθούν ενώ με το μονό stand θα μπορούσαν να μπουν και σε ένα στενό έπιπλο. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από micos000
Nabuko Δημοσ. πριν από 47 λεπτά Δημοσ. πριν από 47 λεπτά 14 λεπτά πριν, micos000 είπε Να πω όμως την αμαρτία μου, με χαλάει πολύ που κανένας κατασκευαστής tv (εκτός από την toshiba και ίσως τις kudos) δε βάζει πλέον μονοπόδαρο στις τηλεοράσεις του και έχουν αυτές τις μ@λ@κίες τα ποδαράκι που δεν είναι τόσο σταθερά και θέλουν αναγκαστικά μακρύ έπιπλο για να σταθούν ενώ με το μονό stand θα μπορούσαν να μπουν και σε ένα στενό έπιπλο Κι εμένα με χαλάει το ίδιο πράγμα και τελικά πήρα μια Panasonic. Βρήκα και σε 32αρα μία από τα μοντέλα της
pavloa Δημοσ. πριν από 23 λεπτά Μέλος Δημοσ. πριν από 23 λεπτά (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, micos000 είπε Εκατοντάδες! Βάζεις μπροστά το budget σου και προχωράς. Έτσι κι αλλιώς, όποια και να πάρεις σε κανά χρόνο με δύο χρόνια δεν θα παίζει σχεδόν τίποτα από το smart και θα ψάχνεις για tvbox. Οπότε πάρε μια φθηνή για τώρα ώστε να μην σου κακοφανεί όταν θα χρειαστεί να πάρεις και tvbox. Επίσης, θα την ακουμπήσεις σε έπιπλο ή θα την κρεμάσεις σε βάση στον τοίχο; Επειδή το έχω περάσει, δες από τώρα μια βάση για τον τοίχο. Αν θέλεις όπως και να χει μια πρόταση δες την παρακάτω https://www.skroutz.gr/s/43054537/TCL-Smart-Tileorasi-32-HD-Ready-LED-S54-HDR-2023-32S5400A.html Να πω όμως την αμαρτία μου, με χαλάει πολύ που κανένας κατασκευαστής tv (εκτός από την toshiba και μία tesla που είσα) δε βάζει πλέον μονοπόδαρο στις τηλεοράσεις του και έχουν αυτές τις μ@λ@κίες τα ποδαράκι που δεν είναι τόσο σταθερά και θέλουν αναγκαστικά μακρύ έπιπλο για να σταθούν ενώ με το μονό stand θα μπορούσαν να μπουν και σε ένα στενό έπιπλο. Βαριά μέχρι 200 ευρώ ψάχνω αλλά να είναι κάποια αξιόπιστη να μην κολλάει. Στον τοίχο θα την βάλω.. έχω πάρει βάση για την tcl c805 55" που έχω στο σαλόνι οπότε θα κοιτάξω να πάρω την ίδια βάση. Όταν λες οτι δεν θα παίζει τίποτα απο το σμαρτ εννοείς οτι δεν θα έχει ενημερώσεις κτλ οπότε θα σταματήσει η υποστήριξη? Επεξ/σία πριν από 20 λεπτά από pavloa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα