Bourdoulas Δημοσ. Δευτέρα στις 10:09 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:09 μμ 4 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Γραφει οτι εχει με Hyper OS μπορει να εχει παλιο με MIUI Εκτος αν το MIUI δεν υποστηριζει ChatGPT? Όχι, απλά ήθελα να πω τον πόνο μου. Μια εβδομάδα προσπαθώ να το ξεκλειδώσω 😛
LLLEFTERIS Δημοσ. Δευτέρα στις 10:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:13 μμ 2 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Όχι, απλά ήθελα να πω τον πόνο μου. Μια εβδομάδα προσπαθώ να το ξεκλειδώσω 😛 Ούτε και θυμάμαι πριν πόσα χρόνια ξεκλείδωνα τα Xiaomi ίσως από την εποχή του Redmi Note 4
kurkosdr Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Όχι, απλά ήθελα να πω τον πόνο μου. Μια εβδομάδα προσπαθώ να το ξεκλειδώσω 😛 Ποτέ δεν αγοράζουμε συσκευή ελπίζοντας ότι κάποιος hobbyist θα βρει τη λύση για εμάς (πχ ξεκλείδωμα bootloader). Αν θέλουμε κάτι διακαώς (πχ bootloader που ξεκλειδώνει) αγοράζουμε συσκευή που το προσφέρει αυτό εργοστασιακά (αν υπάρχει τέτοια συσκευή στην αγορά), έστω και αν χρειαστεί να παραβλέψουμε κάτι άλλο που το θέλουμε συγκριτικά λιγότερο (πχ dual SIM ή MicroSD θύρα ή κάτι άλλο που δεν έχουν τα Google Pixel). 4 ώρες πριν, gakos1112 είπε Pixel 8ης η 9ης γενιας μεταχειρισμενο. Το μοντελο a ειναι σιγουρα κατω απ τα 500€ και μετα ευκολη εγκατασταση με web Installer το GrapheneOs. Επισημη υποστηριξη για 7 χρονια. Μην ξεχασεις να φτιαξεις δευτερο προφιλ για τα σοσιαλ και αλλα ρουφιανοapp. https://grapheneos.org/install/web Μεταχειρισμένο κινητό έρχεται με caveats. Μπορεί να είναι κλεμμένο (και αν πας στο εξωτερικό να διαπιστώσεις ότι οι πάροχοι απορρίπτουν το IMEI του κινητού σου επειδή είναι blacklisted ως κλεμμένο), μπορεί να είχε σπάσει η οθόνη του και να έχει επισκευαστεί με ιμιτασιόν οθόνη, ή μπορεί να έχει "κουρασμένη" μπαταρία (που αυτό το τελευταίο δεν υπονοεί καν δόλο, αν ο προηγούμενος έκανε πολλές αποφορτίσεις στο 0% και το φόρτιζε με ταχυφορτιστή ενώ έπαιζε παιχνίδια συχνά, η μπαταρία έχει ήδη "κουραστεί"). Αν κάποιος θέλει bootloader που ξεκλειδώνει με €500 και δεν θέλει να μπλέξει με μεταχειρισμένο, ας πάρει το Pixel 9a 5G όπως είπες μετά. Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από kurkosdr
kurkosdr Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Tlykog είπε «Το api δεν υποστηρίζεται» είναι το επιχείρημα. Η «διατήρηση του ελέγχου» είναι ο πραγματικός λόγος. Το περίεργο είναι ότι το Gemini Nano δεν είναι καν Pixel-exclusive εφαρμογή (να πεις ότι κόσμος θα προσπαθούσε να το βαλει σε μη-Pixel κινητά όπως την Google Camera). Τι να πω... ίσως δεν θέλουν να διαρρεύσει η εφαρμογή σε τηλέφωνα χωρίς Google Play Store/Play Services; Και πιστεύουν ότι αυτό θα σταματήσει όσους θέλουν πραγματικά να το κάνουν; Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από kurkosdr 1
nfsmw_gr Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 18 ώρες πριν, MikeGR7 είπε ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ για το Gemini και ολη τη παρεα του! Δεν ισχυει, εχω ξεκλειδωτο XIAOMI και τα παντα δουλευουν μεταξυ αυτων και το ChatGPT. Λέει για το Nano, απ' όσο ξέρω το Nano (correct me if I'm wrong) τρέχει τοπικά, δεν έχει σχέση με την εφαρμογή client που έχει το ChatGPT και μιλάει online με την υπηρεσία. Υ.Γ. Και εγώ Poco F7 Pro ξεκλειδωτο έχω, το ChatGPT τρέχει κανονικά όλα οκ. 16 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Κατάφερες και ξεκλείδωσες τον bootloader με hyper os ; Σε παρακαλώ πες μου 5+1 αριθμούς 😅 Ναι είναι λίγο άθλος πλέον χαχαχα, γίνεται παντως, όταν θα σταματήσει θα χαιρετίσω και εγώ την Xiaomi και θα πάω σε άλλον που θα γινεται
oldnew Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) 16 hours ago, Razgriz said: Λίγο off topic, αλλά μπορεί κάποιος να προτείνει κινητό καθαρά για να το ξεκλειδώσω και να δω τι μπορεί να προσφέρει? Σαν δεύτερο κινητο. Μέχρι 500ε. Οποιονδήποτε σαμσουνγκ (και ναυαρχίδες) μεχρι τωρα, και μεχρι one ui7 Στο oneui8 κλειδώνει τον bootloader. Οπότε πχ αν πας να αγοράσεις Galaxy s24, ρωτάς αν έκανε update στο oneui 8. Να δεις που θα πέσουν οι τιμές στα σαμσουνγκ που κάνανε όλα τα update και θα κοστίζουν παραπάνω όσοι μείναμε σε oneui 7.. Προσωρινά υπάρχει λύση να βάλεις oneui 8 χωρις κλείδωμα bootloader (κρατώντας τον παλαιο bootloader) στο xda. Είναι αρκετά πολύπλοκο, χάνεις εγγύηση, αλλα γίνεται. (αν έβαλες ηδη oneui 8 νορμάλ, τελος). Αν δεν ξέρεις γιατί θες να ξεκλείδωσεις το bootloader, αστω όπως είναι, προφανώς δε σου χρειάζεται. Κυρίως για να κάνεις ροοτ είναι το ξεκλείδωμα. Οι περισσότεροι δεν χρειάζονται ροοττ. Οταν όμως κλειδώσει το sideloading η Google, θα χρειαστούν πολλοί ροοτ ώστε να το επαναφέρουν. Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από oldnew 1 1
GCX Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 20 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Κατάφερες και ξεκλείδωσες τον bootloader με hyper os ; Σε παρακαλώ πες μου 5+1 αριθμούς 😅 https://github.com/MlgmXyysd/Xiaomi-HyperOS-BootLoader-Bypass Thank me later 1 1
MikeGR7 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 21 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Κατάφερες και ξεκλείδωσες τον bootloader με hyper os ; Σε παρακαλώ πες μου 5+1 αριθμούς 😅 Οντως ειναι πακετο αλλα γίνεται 🙃
Fkortez Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δεν νομιζω πως το αρθρο το λεει ως αρνητικό. Αυτό ειναι feature για όσους ξεκλειδώνουν τον bootloader.
Bourdoulas Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 2 ώρες πριν, GCX είπε https://github.com/MlgmXyysd/Xiaomi-HyperOS-BootLoader-Bypass Thank me later Αν τα καταφέρω θα ανάψω μια λαμπάδα ίσα με το μπόι σου 😛 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα