Super Moderators billdanos Δημοσ. Δευτέρα στις 11:28 μμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 11:28 μμ Δεν φτάνει που σας έμαθε πως είναι να βλέπετε σειρές τρώγοντας παντεσπάνι αντί για ποπ κορν και πιτόγυρα, ειρωνεύεστε κιόλας! Τς τς τς… 2 7
zafiriws_99 Δημοσ. Τρίτη στις 12:29 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:29 πμ Τεραστια αλλαγη που θα συζητηθει !!! 2 1
Hacker?pcs Δημοσ. Τρίτη στις 01:12 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:12 πμ Η βλακεία σε αυτή την εταιρεία πάντα χτυπάει κόκκινο. ΕΝΑ πράγμα τους παραδέχομαι και είναι η τηλεόραση και οι σειρές που παράγει και πρεπει να το περικλείει η γενική βλακεία όλης της εταιρείας
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τρίτη στις 08:24 πμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 08:24 πμ Μου κάνει εντύπωση πάντως πως μερικοί ενοχλείστε από κάτι που είναι και σωστό και αυτονόητο. Η υπηρεσία είχε το όνομα Apple TV+ μιας και προϋπήρχε το Apple TV σαν hardware συσκευή όταν ανακοινώθηκε το συνδρομητικό μοντέλο. Τώρα που τα πάει μια χαρά και έχει αποδείξει πως μπορεί να προσφέρει δυνατές σειρές και ταινίες (όσο κι αν ενοχλείστε μερικοί πάλι χωρίς λόγο), ήταν καιρός να γίνει το προφανές: Apple TV. Το hardware θα είναι πλέον το συμπληρωματικό κομμάτι της υπηρεσίας και μένει να δούμε αν θα μειωθεί και η τιμή του όπως ακούγεται. Σαν player βάζει κάτω σχεδόν τα πάντα, άσχετα που δεν σαν βολεύει γιατί δεν μπορείτε να κάνετε τις «βρωμοδουλειές» που κάνετε με τα android (που τα περισσότερα είναι άθλια)… Το μόνο που μου λείπει είναι να αξιωθεί επιτέλους η Cosmote να βγάλει app και για αυτό. 4 1 3
Charismo Δημοσ. Τρίτη στις 08:33 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:33 πμ 8 minutes ago, billdanos said: Μου κάνει εντύπωση πάντως πως μερικοί ενοχλείστε από κάτι που είναι και σωστό και αυτονόητο. Η υπηρεσία είχε το όνομα Apple TV+ μιας και προϋπήρχε το Apple TV σαν hardware συσκευή όταν ανακοινώθηκε το συνδρομητικό μοντέλο. Τώρα που τα πάει μια χαρά και έχει αποδείξει πως μπορεί να προσφέρει δυνατές σειρές και ταινίες (όσο κι αν ενοχλείστε μερικοί πάλι χωρίς λόγο), ήταν καιρός να γίνει το προφανές: Apple TV. Το hardware θα είναι πλέον το συμπληρωματικό κομμάτι της υπηρεσίας και μένει να δούμε αν θα μειωθεί και η τιμή του όπως ακούγεται. Σαν player βάζει κάτω σχεδόν τα πάντα, άσχετα που δεν σαν βολεύει γιατί δεν μπορείτε να κάνετε τις «βρωμοδουλειές» που κάνετε με τα android (που τα περισσότερα είναι άθλια)… Το μόνο που μου λείπει είναι να αξιωθεί επιτέλους η Cosmote να βγάλει app και για αυτό. Άρα τώρα θα μετονομαστεί το hardware σε Apple TV+; 😛 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τρίτη στις 08:48 πμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 08:48 πμ 11 λεπτά πριν, Charismo είπε Άρα τώρα θα μετονομαστεί το hardware σε Apple TV+; 😛 Δεν είναι τόσο δύσκολο! Ένα όνομα υπηρεσίας μαζί με τον συμβατό player για όποιον θέλει να συμπληρώσει το οικοσύστημα. Εκτός κι αν κάνει την έκπληξη και πει το νέο hardware iMitsos 😛
cghera Δημοσ. Τρίτη στις 09:17 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:17 πμ Περίμενα με αγωνία το Apple TV++ και χάσαμε και το +
bushidocougar Δημοσ. Τρίτη στις 09:22 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:22 πμ Αυτά τα νέα χαίρεσαι να τα διαβαζεις!
Huruduru Δημοσ. Τρίτη στις 09:38 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:38 πμ 1 ώρα πριν, billdanos είπε Μου κάνει εντύπωση πάντως πως μερικοί ενοχλείστε από κάτι που είναι και σωστό και αυτονόητο. Η υπηρεσία είχε το όνομα Apple TV+ μιας και προϋπήρχε το Apple TV σαν hardware συσκευή όταν ανακοινώθηκε το συνδρομητικό μοντέλο. Τώρα που τα πάει μια χαρά και έχει αποδείξει πως μπορεί να προσφέρει δυνατές σειρές και ταινίες (όσο κι αν ενοχλείστε μερικοί πάλι χωρίς λόγο), ήταν καιρός να γίνει το προφανές: Apple TV. Το hardware θα είναι πλέον το συμπληρωματικό κομμάτι της υπηρεσίας και μένει να δούμε αν θα μειωθεί και η τιμή του όπως ακούγεται. Σαν player βάζει κάτω σχεδόν τα πάντα, άσχετα που δεν σαν βολεύει γιατί δεν μπορείτε να κάνετε τις «βρωμοδουλειές» που κάνετε με τα android (που τα περισσότερα είναι άθλια)… Το μόνο που μου λείπει είναι να αξιωθεί επιτέλους η Cosmote να βγάλει app και για αυτό. Γατάκι, εγώ που δεν χρησιμοποιώ καθόλου Android, κάνω τις "βρωμοδουλειές" στο Mac και τις απολαμβάνω στην τηλεόραση με Plex (παλαιότερα με InFuse) Θα συμφωνήσω στην αθλιότητα του Android και δυστυχώς πολλές ευρωπαϊκές εταιρίες αρνούνται να βγάλουν εφαρμογές για το AppleTV.
Dimitris_1981 Δημοσ. Τρίτη στις 10:06 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:06 πμ 1 ώρα πριν, billdanos είπε Μου κάνει εντύπωση πάντως πως μερικοί ενοχλείστε από κάτι που είναι και σωστό και αυτονόητο. Η υπηρεσία είχε το όνομα Apple TV+ μιας και προϋπήρχε το Apple TV σαν hardware συσκευή όταν ανακοινώθηκε το συνδρομητικό μοντέλο. Τώρα που τα πάει μια χαρά και έχει αποδείξει πως μπορεί να προσφέρει δυνατές σειρές και ταινίες (όσο κι αν ενοχλείστε μερικοί πάλι χωρίς λόγο), ήταν καιρός να γίνει το προφανές: Apple TV. Το hardware θα είναι πλέον το συμπληρωματικό κομμάτι της υπηρεσίας και μένει να δούμε αν θα μειωθεί και η τιμή του όπως ακούγεται. Σαν player βάζει κάτω σχεδόν τα πάντα, άσχετα που δεν σαν βολεύει γιατί δεν μπορείτε να κάνετε τις «βρωμοδουλειές» που κάνετε με τα android (που τα περισσότερα είναι άθλια)… Το μόνο που μου λείπει είναι να αξιωθεί επιτέλους η Cosmote να βγάλει app και για αυτό. Aυτό με την cosmote πονεσε. Μου έλεγαν να πάρω android box ή τον αποκωδικοποιητή (πάλι android) και τους είπα δεν θέλω android και θα μείνω με πιάτο. Επίσης στο Multiroom δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες στα αθλητικά με το δορυφορικό. Σε κόβει στη 1 ή 2 συσκευές. Κοινώς μου προτείνουν κάθε 3 και λίγο downgrade και να τσακίσω την γραμμή μου αφού δεν αξιώνοται να φέρουν οπτική. Μιλάμε ότι 3 στενά πιο πέρα έχει οπτική κανονικά...... ΟΥΣΤ!!!!
kinitos Δημοσ. Τρίτη στις 10:47 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:47 πμ Τώρα με την αλλαγή αυτή ποσο θα ανέβει η τιμή δεν μας είπαν και φοβάμαι να ψάξω
georgiosmix Δημοσ. Τρίτη στις 11:11 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:11 πμ Λογικό γιατί σε κάποια μέρη της Ελλάδας είχαμε μπερδέματα με το +.. Το πλάς η δεν το πλάς ;;; 2
oldnew Δημοσ. Τρίτη στις 12:00 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:00 μμ Είδηση για apple που δεν αφορά αύξηση τιμής = καλή είδηση.. 1
aypnia Δημοσ. Τρίτη στις 07:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:36 μμ Σωστή κίνηση γιατί πλέον η υπηρεσία είναι πιο σημαντική για την Apple από ότι το κουτί. Αν δεν υπήρχε το κουτί με το ίδιο όνομα θα είχε ονομαστεί η υπηρεσία Apple TV εξαρχής. Το κουτί πρέπει να αλλάξει όνομα. Apple Box, Apple Streamer, Apple Play, κάπως έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα