thermaikos4 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) Αναλυτικά η προσφορά σου Οι παροχές ανανεώνονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες για 12 μήνες. Τα 11GB ισχύουν και για χρήση εντός Ευρώπης. Τα λεπτά ομιλίας είναι απεριόριστα για όλα τα εθνικά δίκτυα. https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/online/?step=sim Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από thermaikos4 2
Panoskoopa Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) Αυξήθηκε το ποσό από τη προηγούμενη προσφορά τα 95€ Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από Panoskoopa
Stavrosmak Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Λογικά Black Friday ή θα βάλουν καλύτερη προσφορά ή απλά την ίδια με τα 95
stark Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Θυμίστε μου βρε παιδιά, εγώ που είμαι Vodafone (Simply) CU, ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος να πάω σε αυτό είναι να κάνω αίτημα σε Cosmote What's UP πληρώνοντας 3 € και μετά πίσω στο Vodafone CU;
paylidis Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 11 λεπτά πριν, stark είπε Θυμίστε μου βρε παιδιά, εγώ που είμαι Vodafone (Simply) CU, ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος να πάω σε αυτό είναι να κάνω αίτημα σε Cosmote What's UP πληρώνοντας 3 € και μετά πίσω στο Vodafone CU; Απο οσο το ειχα ψαξει κ εγω που ειμαι συνδεση VF και θελω να μεταπηδησω σε καρτοκινητο VF, ναι 1
dhmak Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) Πως πας what's up με 3€ ;; Είμαι ήδη στο cu με υπόλοιπο 11€. Αν αγοράσω what's up με 3€ για να ξαναπάω cu λέτε να τα ξαναβρώ τα 11€ ή θα έχουνε χαθεί ;; Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από dhmak
stark Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 15 minutes ago, dhmak said: Πως πας what's up με 3€ ;; https://www.whatsup.gr/ela-sto-whatsup 1
link67 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δεν ξέρω για το what's up, αλλά εγώ που πήγα να κάνω το ίδιο με nova μου είπαν ότι για να ενεργοποιηθεί ο αριθμός πρέπει να βάλω 13 ευρώ στο λογαριασμό.
terry308 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Iamthagod είπε Μόνο 11 GB για περιαγωγή... καθόλου καλό Δυστυχώς είναι και καλά οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης...και εμάς στο unlimited συμβόλαιο,πλέον έχει όριο 76gb/μήνα Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από terry308 1
stark Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 6 minutes ago, link67 said: Δεν ξέρω για το what's up, αλλά εγώ που πήγα να κάνω το ίδιο με nova μου είπαν ότι για να ενεργοποιηθεί ο αριθμός πρέπει να βάλω 13 ευρώ στο λογαριασμό. Αυτό μπορεί να μας το διευκρινίσει κάποιος που το έχει δοκιμάσει σε What's UP; Αν δηλαδή θέλει κι εκεί να βάλουμε έξτρα ευρώ για την ενεργοποίηση (πέρα από τα 3€ για τη SIM);
Que sera sera Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες ΜΙλαει για 110 ευρω το χρονο να υποθεσω;
Moderators matrixxx Δημοσ. πριν από 11 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 11 ώρες Ειχαμε ηδη θεμα οσο ηταν στα 95€, κλειδωσε πριν λιγοτερο απο 24ωρες μιας και δεν υπηρχε κατι αλλο που ελλειπε ως πληροφορια και εξελιξη. Τωρα που ανεβηκε η τιμη κατα σχεδον 20%, δεν νομιζω οτι εχει θεση σαν προσφορα με νεο τοπικ. Υπαρχει ηδη το παλιο, υπαρχουν ολες οι πληροφοριες εκει, με τα εκατονταδες σχολια που εχουν γινει και εχουν αναλυσει την ολη προσφορα επι μηνες. Το παραθετω για οποιον δεν το γνωριζει: Να διορθωσω το παρον θεμα: εχει ηδη αναφερθει στο παλιο τοπικ αλλα και στην προσφατη εκει αναρτηση για την τιμη των 110€, οτι περιεχει και 100 sms, κατι που στην σημερινη παρουσα αναρτηση δεν εχει αναφερθει. 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις