Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Othal said:

Δεν ξερω αν θα ειναι τα γυαλια ή κατι αλλο αλλα σοβαρα υπαρχει καποιος εδω μεσα που πιστευει οτι ξερω γω το 2031 θα χρησιμοποιει κανενας smartphone?

6 χρόνια από τώρα too soon.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Othal είπε

Δεν ξερω αν θα ειναι τα γυαλια ή κατι αλλο αλλα σοβαρα υπαρχει καποιος εδω μεσα που πιστευει οτι ξερω γω το 2031 θα χρησιμοποιει κανενας smartphone?

Φυσικα, καπως ετσι τα βλεπω και πιο λεπτα...

iPhone-7-ultrathin-concept-1.jpg

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ.
9 minutes ago, Othal said:

• Haha 1
Δημοσ.
1 hour ago, cpc464 said:

Όχι ευχαριστώ,δεν θα πάρω.

GettyImages-2173579243.jpg?w=1024

Θα προτιμούσα ένα σκελετό λίγο πιό παχύ, πιό rugged βρε παιδί μου, να αντέχει όταν χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο.

• Haha 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, ScorpioX777 said:

Φυσικα, καπως ετσι τα βλεπω...

Έχεις δει φαντάζομαι τα memes που συγκρίνουν πως περίμενε ο κόσμος πχ του 1920 ότι θα είναι το 2020 κι από κάτω φωτογραφία μιας τραγελαφικής τωρινής κατάστασης ώστε να δείξει το πόσο έξω έπεσαν οι προσδοκίες? 

Κι εσύ τώρα δείχνεις αυτό για 6 χρόνια από τώρα? 😛

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Thresh είπε

Έχεις δει φαντάζομαι τα memes που συγκρίνουν πως περίμενε ο κόσμος πχ του 1920 ότι θα είναι το 2020 κι από κάτω φωτογραφία μιας τραγελαφικής τωρινής κατάστασης ώστε να δείξει το πόσο έξω έπεσαν οι προσδοκίες? 

Κι εσύ τώρα δείχνεις αυτό για 6 χρόνια από τώρα? 😛

Σε προλαβα για λιγο με την επεξεργασια που ειναι πιο ρεαλιστικη, πιστευω οτι θα παει σε κοντρα λεπτοτητας...

• Like 1
Δημοσ.
24 minutes ago, Othal said:

Όχι απλά θα χρησιμοποιούμε. Καλά-καλα τα foldables δεν θα έχουν τελειοποιήσει ακόμη.

• Like 1
Δημοσ.

Αν φτάσουν σοβαρά μικρότερο μέγεθος με σοβαρό AR δεν βλέπω λόγο στο να μην επικρατήσουν τα γυαλιά σε σχέση με τα smartphones. Τα μέχρι τώρα όμως δείγματα τα θεωρώ είτε απογοητευτικά προς τις AR δυνατότητες είτε τραγικά ως προς τον σχεδιασμό ή και τα δυο ταυτόχρονα σε μία συσκευή. Αν αυτό μπορούσε να διορθωθεί και οι αρνητές εδώ θα το έβλεπαν αλλιώς. Προσωπικά τουλάχιστον εγώ θα προτιμούσα να φοράω το κινητό μου παρά να το κουβαλάω αλλά μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στην αγορά είτε σε γυαλί είτε σε ρολόι. 

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, ScorpioX777 said:

Σε προλαβα για λιγο με την επεξεργασια που ειναι πιο ρεαλιστικη, πιστευω οτι θα παει σε κοντρα λεπτοτητας...

Το αστείο με αυτή είναι ότι πάνω που αρχίσαμε τον τελευταίο χρόνο να έχουμε μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρίες, θα ξαναχάσουμε αυτονομία ώστε να μπορούν να χωράνε σε τόσο λεπτά κινητά...

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Bγηκε η εταιρια που πουλαει γυαλια να μας πει οτι τα γυαλια θα αντικαταστησουν τα smartphone.Because trust me bro.

Στα σοβαρα τωρα,παει κοσμος και δινει χιλιαρικα για να κανει laser και εγχειρησεις στα ματια,βαζει βγαζει φακους καθε μερα για να ΜΗ χρειαζεται να φοραει γυαλια και μας λεει η αλλη τωρα οτι το μελλον ειναι να φοραμε ολοι γυαλια.

Aυτο θα ειναι μεγαλυτερο flop και απο το apple vision.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, azuli said:

το μελλον ειναι να φοραμε ολοι γυαλια.

Τα οποία θα είναι και πιο βαριά...

Δημοσ.
49 minutes ago, Othal said:

Να το στείλω στον εαυτό μου με email μέσω Google με schedule 1.1.2031 με link στο comment σου για να δούμε αν έπεσες μέσα? 

Δεν μου είναι κάτι, ήδη έχω 3 που τα περιμένω, αν και το δικό σου είναι πιο μακριά στο μέλλον η αλήθεια είναι!

image.png.38fc160708a0da4734428a610dcd5611.png

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Βάλτε ένα βύσμα στον εγκέφαλο, να πηγαίνουν κατευθείαν οι πληροφορίες..... ουτε ποντίκια, ουτε μονιτορ, ουτε πληκτρολόγια..... Matrix.....

• Haha 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, polaki είπε

Να το στείλω στον εαυτό μου με email μέσω Google με schedule 1.1.2031 με link στο comment σου για να δούμε αν έπεσες μέσα? 

Δεν μου είναι κάτι, ήδη έχω 3 που τα περιμένω, αν και το δικό σου είναι πιο μακριά στο μέλλον η αλήθεια είναι!

image.png.38fc160708a0da4734428a610dcd5611.png

Lol με έκαψες τώρα θελω να το κάνω και εγώ αυτό.

King of "I told you so" 😂

• Haha 2
Δημοσ.
1 hour ago, Othal said:

Kαι πως θα στέλνεις μηνύματα απο πχ το τραίνο ή το αυτοκίνητο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...