lbit Δημοσ. Τρίτη στις 03:59 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:59 μμ εγω προβλεπω το εξυπνο βρακι,το οποιο θα αντικαταστησει το εξυπνο γυαλι. 1
svartevarg Δημοσ. Τρίτη στις 06:30 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:30 μμ 5 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε οτι του φανει του λωλοστεφανη... Μάλλον έχει επενδύσει και αυτός σε smartογυάλια.
TasMan Δημοσ. Τρίτη στις 07:27 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:27 μμ Εγώ λέω να βάλουμε κατευθείαν βιονικά μάτια να βλέπουμε τα πάντα όπως ο terminator. Ή ο Robocop για τους πιο παλιούς!
panther_512 Δημοσ. Τρίτη στις 08:04 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:04 μμ 5 hours ago, Othal said: Δεν ξερω αν θα ειναι τα γυαλια ή κατι αλλο αλλα σοβαρα υπαρχει καποιος εδω μεσα που πιστευει οτι ξερω γω το 2031 θα χρησιμοποιει κανενας smartphone? Σίγουρα θα είμαστε ακόμα με τα smartphones. Αν έλεγες 2051, τότε ναι, εκεί αλλάζει το πράγμα. Μέχρι τότε σίγουρα θα έχει γίνει πυρηνικός πόλεμος, όποτε θα χρησιμοποιούμε σήματα καπνού.
michael92 Δημοσ. χθες στις 05:04 πμ Δημοσ. χθες στις 05:04 πμ 14 ώρες πριν, azuli είπε Aυτο θα ειναι μεγαλυτερο flop και απο το apple vision. Βασικά θα έλεγα αν αποκτήσουν ποτέ δυνατότητες Apple Vision σε form factor κανονικών γυαλιών, το συζητάμε. Σε form factor φακών επαφής παραμένει επιστημονική φαντασία βέβαια. 8 ώρες πριν, panther_512 είπε Σίγουρα θα είμαστε ακόμα με τα smartphones. Αν έλεγες 2051, τότε ναι, εκεί αλλάζει το πράγμα. Μέχρι τότε σίγουρα θα έχει γίνει πυρηνικός πόλεμος, όποτε θα χρησιμοποιούμε σήματα καπνού. Spoiler Γενικά όσο γερνάει ο πληθυσμός τόσο πέφτουν οι πιθανότητες εξεγέρσεων, ολοκληρωτικού πολέμου (συμβατικού ή μη) κλπ. Π.χ αυτό που έγινε στο Νεπάλ που έχει διάμεση ηλικία τα 25, είναι αδύνατο να συμβεί σε μια χώρα με διάμεση ηλικία τα 45-50.
Arkin Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Στις 14/10/2025 στις 3:59 ΜΜ, lbit είπε εγω προβλεπω το εξυπνο βρακι,το οποιο θα αντικαταστησει το εξυπνο γυαλι. Το εξυπνο βρακι λογικα θα αντικαταστησει το εξυπνο πουλι οχι το εξυπνο γυαλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα