Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 minutes ago, panos- said:

Στην ΕΕ δεν είπαμε ότι τελικά θα τα δίνει δωρεάν για 1 χρόνο ακόμα; 

"...δωρεάν εάν βρίσκεστε στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο και συνδέεστε σε λογαριασμό Microsoft, ή χρησιμοποιείτε το Windows Backup για συγχρονισμό αρχείων."

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, X4Tz1S είπε

Ποιος έχει windows 10 ακόμα;  🤔

Εγω σε 3 από τους 4 υπολογιστές και θα πάω ετσι μέχρι το 32 μάλλον

τα 11αρια τα έχω βάλει σε αυτόν με τις τσόντες :) 

• Haha 4
Δημοσ.

Το χειρότερο είναι πως όλη αυτή η παράνοια θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στις επιχειρήσεις όπου δεν είναι εύκολο να γυρίσεις σε 11 και πόσο μάλλον όταν μιλάμε και για PC  που δεν σε αφήνει να αναβαθμίσεις σε 11 λόγω hardware. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Stef78GR είπε

Μου φαίνεται πως ήρθε επιτέλους η ώρα  να δώσουμε τα βασικά ηνία των συστημάτων μας στον πιγκουίνο.

Το ακούω από τα windows 98.

Θα το ακούω και μετά τα Windows 3098...

Φτάνει...

Επεξ/σία από ReBastSoV
  • Like 2
  • Haha 4
Δημοσ.

Σήμερα κατέβασε το update το σύστημα, ενώ έκανα εγκατάσταση παιχνίδια, αλλά δεν προλαβαινα να το περάσω γιατί έπρεπε να φύγω για βάρδια.... Θα το δω μετά, ούτως ή άλλως, αφού έχω πια νέο σετ με software tpm2 Και ειμαι Με τον λογαριασμό hotmail χρόνια περασμενο στο σύστημα, δεν νομίζω να έχω θέματα.

Πιο πολύ με νοιάζει που με την αλλαγή hardware, ενώ ενεργοποιηθηκαν κανονικά τα Win10 που είχα ήδη χωρίς νέα εγκατασταση, μου βγάζει άκυρα τα office 21 Και ζητάει τηλεφωνική επικοινωνία για να λυθεί το θέμα και αν..... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχουμε κανένα παράδειγμα για χρήστες που κακόπαθαν επειδή συνέχισαν να χρησιμοποιούν Windows 7 μετά την διακοπή υποστήριξής τους και χωρίς τα επόμενα security updates ? - Δηλαδή, έπαθε κάποιος κάτι σε επίπεδο security που δεν θα το είχε πάθει σε win10-11 με τον τρόπο και τις συνήθειες που δουλεύει το pc του ?

Επεξ/σία από Eloy
  • Haha 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Eloy είπε

Εχουμε κανένα παράδειγμα για χρήστες που κακόπαθαν επειδή συνέχισαν να χρησιμοποιούν Windows 7 μετά την διακοπή υποστήριξής τους και χωρίς τα επόμενα security updates ? - Δηλαδή, έπαθε κάποιος κάτι σε επίπεδο security που δεν θα το είχε πάθει σε win10-11 με τον τρόπο και τις συνήθειες που δουλεύει το pc του ?

Θεωρητικά επιβαρύνεις το σύστημα με antivirus , αλλά πάλι θεωρητικά απλά αυτό, θα είσαι καλυμμένος από απλούς ιούς, γιατί για τις πιο κακόβουλες επιθέσεις, ότι και να βάλεις - ή δεν βάλεις - αν υπάρχει τρωτό σημείο / εμπάθεια Θα την πάθεις.

Απλά σε νέο λειτουργικό θα έχεις ενημερώσεις που θα διορθώνουν αυτά τα προβλήματα ενώ σε παλιό όχι και θα βασίζεσαι σε λύσεις από τρίτους (antivirus κλπ)

Επιπλέον, οι gamers Θα έχουν θέμα υποστήριξης από τις πλατφόρμες και τα παιχνίδια, πχ το steam δεν υποστηρίζει επίσημα τίποτα κάτω από τα 10ρια windows..... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, d4mage είπε

Το χειρότερο είναι πως όλη αυτή η παράνοια θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στις επιχειρήσεις όπου δεν είναι εύκολο να γυρίσεις σε 11 και πόσο μάλλον όταν μιλάμε και για PC  που δεν σε αφήνει να αναβαθμίσεις σε 11 λόγω hardware. 

Ωχ, μην λες τέτοια. Τώρα θα πέσουν να σε φάνε οι ενδεκακηδες γουιντουσολαγνοι και θα σου πουν καλά να πάθουν οι επιχειρήσεις και ευχαριστώ να λένε στην ms που τους παρείχε δέκα χρόνια updates στα δεκαρια, αφού δεν ήθελαν να προσαρμοστουν στην νέα πραγματικότητα πρόβλημα τους. Μόνο την Ms να μην θιξουμε....

Επεξ/σία από mariosnik_
  • Like 1
  • Confused 1
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...