Homecinemakias Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε Γιατί δεν παραθέτεις εσύ αυτό που ισχυρίζεσαι; δεν υπάρχει τέτοιο άρθρο σε νόμο έγραψε. Οπότε τι να παραθέσει; Κάτι που δεν υπάρχει; 😅😁 Θα απαντήσω εγώ λοιπόν για τον άλλο φίλο. Παραθέτω εγώ: " _________________________________". Οκ τώρα;
lector Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 15 λεπτά πριν, Live in chaos είπε ενα πακιστανικο νουμερο και ο διαχειριστης ειναι safe Εγω απορω αν δεν το ειχαν ηδη κανει αυτο... διαχειριζονταν παρανομη ομαδα με κανονικο νουμερο καταχωρημενο στο ονομα τους, που με δυο κλικ σε βρισκει η αστυνομια; 4 λεπτά πριν, kata_tixi είπε κατσε ρε συ 200κ ατομα δεν μαζευονται σε μια μερα. δεν ξερεις αν το εκαναν οι οχι. Δεν ειδα καποια διαφημιση ποτε 😬
Homecinemakias Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 35 λεπτά πριν, BritGreek είπε Σε τρακάρισμα δικό μου, όπου έπεσε επάνω μου χωρίς να πατήσει φρένο νοικιασμένο SUV στο τελευταίο φανάρι της Αττικής οδού (και με έλιωσε), τα δικά μου λάστιχα ελέχθηκαν κανονικά, παρά το ότι δεν έφταιγα εγώ και ήμουν σταματημένος σε φανάρι. η αττική οδός δεν έχει φανάρια.
kata_tixi Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μόλις τώρα, lector είπε Εγω απορω αν δεν το ειχαν ηδη κανει αυτο... διαχειριζονταν παρανομη ομαδα με κανονικο νουμερο καταχωρημενο στο ονομα τους, που με δυο κλικ σε βρισκει η αστυνομια; Δεν ειδα καποια διαφημιση ποτε 😬 εσυ μπορει να μην ειδες δεν σημαινει οτι δεν εγινε ουτε οτι εγινε. ουτε χρειαζεται να εγινε βεβαια για να ειναι παρανομο.
lefteriskmail Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1. Η κατηγορία σύλληψης στηρίχθηκε στο άρθρο 184, "διέγερση σε διάπραξη εγκλήματος". Πρέπει να αποδείξουν ότι η ενημέρωση για την ύπαρξη μπλόκου τροχαίας, αποτελεί συγκεκριμένη προτροπή για να καταναλωσεις αλκοόλ, να παραβιάσεις στοπ, κόκκινο σηματοδότη και όριο ταχύτητας. Αν αποδειχθεί αυτό, θα δικαστούν. Αν κάποιος έμπαινε στην ομάδα γιατί ήθελε να παραβιάσει κοκκινο ή να πιει αλκοόλ, δεν μοιράζει την ευθύνη στους διαχειριστές εξαιτίας αυτής της έκνομης συμπεριφοράς του. Και πάλι πρέπει να αποδειχθεί ότι έτσι σκέφτονταν όταν επέλεξε να γραφτεί στην ομάδα. Αν πάλι υπήρχαν μηνύματα προτροπής για παραβίαση του νόμου, τότε αλλάζουν όλα. 2. Ούτε οι κάμερες ούτε τα μπλόκα ούτε τα πρόστιμα αποτελούν λύση για τους θανάτους και τις οικονομικές ζημιές των τροχαίων. Η οριστική λύση για να εκμηδενιστούν τα τροχαία, είναι τρία απαιτούμενα: -εξέταση για χρήση ναρκωτικών ουσιών η οποία θα αποκλείει την απόκτηση διπλώματος -ψυχιατρική εξέταση οδηγών: όσοι έχουν σοβαρές ψυχικές ασθένειες ή προκύψει στο μέλλον να αποκτήσουν, πρέπει να αφαιρείται το δίπλωμα οδήγησης. -νευρολογική εξέταση για να ελεγχθούν τα αντανακλαστικά του οδηγού και η αντίληψη του για το περιβάλλον. Ιδιαίτερα το δεύτερο θα απαλείψει την απόλυτη πλειοψηφία των ατυχημάτων, διότι θα αποκλείσει το αίτιο. Ατομα με ψυχωτικά επεισόδια, βιαία ξεσπάσματα, φαντασιακά παραληρήματα, μειωμένης ευφυΐας και αντίληψης, δεν εμποδίζονται από κανέναν νόμο να οδηγούν. Και η λήψη φαρμάκων που επηρεάζουν την οδήγηση, εντάσσονται στο πλαίσιο της "προτροπής αποφυγής οδήγησης" το οποίο είναι εγκληματικό. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 3 ώρες πριν, SaFiS είπε Με ειχε βαλει φιλος σε κλειστη ομαδα του Viber οπου γραφανε για που βρισκονται μπατσοι. Το θεϊκο ηταν οτι στην ομαδα ειχαν μπει και μπατσοι. Μια φορα επεσα κατω απο τα γελια. Γραφει μια κοπελα, ΔΙΑΣ στα Mikel και απανταει θεουλης απο την ΔΙΑΣ, Μαρια δεν ειμαστε εκει, εχουμε φυγει… 😂😂😂😂 Μου θυμισε μια ιστορια που μου ειχε πει ο κουμπαρος μου που ειχε παει με ενα φιλο του Καβουρι βραδυ για μπανιστηρι. Τους πηραν χαμπαρι και λεει ο αντρας που ηταν μεσα στο αμαξι με την κοπελα ¨Καποιος ειναι εκει¨ Και λεει ο φιλος του κουμπαρου που εκανε ματι ¨Δεν ειναι κανενας¨ 😂 5
costis66 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες μου φαινετε πραγματικα απιστευτο πως τοσοι πολλοι το υποστηριζουν ολο αυτο. το οτι δεν κανανε τιποτα παρανομο, δεν υπαρχει νομος που να το απαγορευει κλπ κλπ δηλαδη αν για παραδειγμα καποιος εφταχνε μια ομαδα και ενημερωνε το κοσμο σε ποια σπιτια οι ιδοκτητες τους λειπουν και ειναι αφυλακτα, θα ελεγαν το ιδιο? 1 λεπτό πριν, costis66 είπε μου φαινετε πραγματικα απιστευτο πως τοσοι πολλοι το υποστηριζουν ολο αυτο. το οτι δεν κανανε τιποτα παρανομο, δεν υπαρχει νομος που να το απαγορευει κλπ κλπ δηλαδη αν για παραδειγμα καποιος εφταχνε μια ομαδα και ενημερωνε οποιον ενδιαφεροταν σε ποια σπιτια οι ιδοκτητες τους λειπουν και ειναι αφυλακτα, θα ελεγαν το ιδιο? 1 1
Live in chaos Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 λεπτό πριν, costis66 είπε μου φαινετε πραγματικα απιστευτο πως τοσοι πολλοι το υποστηριζουν ολο αυτο. το οτι δεν κανανε τιποτα παρανομο, δεν υπαρχει νομος που να το απαγορευει κλπ κλπ δηλαδη αν για παραδειγμα καποιος εφταχνε μια ομαδα και ενημερωνε το κοσμο σε ποια σπιτια οι ιδοκτητες τους λειπουν και ειναι αφυλακτα, θα ελεγαν το ιδιο? ασχετο παραδειγμα! 2 1
PCharon Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δε γνωρίζω ως παράνομο να υπάρχει αναφορά σε σημεία ελέγχων, καθώς έτσι θα παρανομούσα αν απλά έλεγα σε ένα γνωστό μου «όπως ερχόμουν πριν λίγο από Ομόνοια βρήκα έλεγχο στους στύλους του Ολυμπίου Διός». Αυτονόητα αποκαλύπτεται η παρουσία της Αστυνομίας, γι αυτό και κάθε τέτοιο επιχειρησιακό σχέδιο εφαρμόζεται σε ανύποπτο χρόνο, για σύντομα διαστήματα και σε διαφορετικά σημεία κάθε φορά. Το άθρθο αναφέρεται στη «διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων...» δηλαδή είναι πιθανό να γράφτηκαν πράγματα μέσα στην έκαστη ομάδα που συμβάλλουν σε αυτό, πχ «παιδιά η τάδε λεωφόρος είναι ελεύθερη, πατάτε ελεύθερα» και όμοια χαζά. Είναι πιθανό να παρακολουθούσαν καιρό τα γραφόμενα και αφότου στοιχειοθετήθηκε κάτι τέτοιο να προχώρησαν στις συλλήψεις. Επίσης το να γίνεται αυτό οργανωμένα και να αποτυπώνεται ολοκληρωμένη εικόνα σχεδίου δράσης της Αστυνομίας, με σχετικά σχόλια και προτροπές, προσδίδει άλλο σκοπό από μια ξερή αναφορά πχ στο απρόσωπο Google maps. Εξάλλου, η αστυνομική παρουσία δεν αφορά αποκλειστικά τροχαίες παραβάσεις αλλά και πρόσωπα που θέλουν να αποφύγουν την επαφή με τα αστυνομικά όργανα για έταιρους λόγους (καταζητούμενοι, κλεμμένο όχημα, λοιπά αδικήματα).
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 5 λεπτά πριν, costis66 είπε δηλαδη αν για παραδειγμα καποιος εφταχνε μια ομαδα και ενημερωνε το κοσμο σε ποια σπιτια οι ιδοκτητες τους λειπουν και ειναι αφυλακτα, θα ελεγαν το ιδιο? Δεν χρειαζεται τους το λεμε μονοι μας με τα τα Social Media που ανεβαζουμε ακομα και το ποτε κλασαμε και που.
Nabuko Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 50 λεπτά πριν, Live in chaos είπε Ελπιζω να φτιαχτει εκ νεου νεα ομαδα, δεν ειναι δυσκολο ετσι κι αλλιως... ενα πακιστανικο νουμερο και ο διαχειριστης ειναι safe Γιατί δε φτιάχνεις εσύ τότε μία?
vaggos88 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Ο Μαλιάτσης είναι η αιτια για αυτή την ανακάλυψη τις αστυνομίας.
music_lover Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μπα, δεν υπάρχει σωτηρία για τούτον εδώ τον τόπο, δεν είμαστε τυχαία στις πρώτες θέσεις πανευρωπαϊκά σε θανάτους από τροχαία ατυχήματα. 4
Mac Anthropos Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Θα μας κόψουν και το σινιάλο στον δρόμο;Θα κατεβάσουν και τις ταμπελες "η ταχύτητα ελέγχεται με τεχνικά μέσα" ; Εγω φετος εφαγα ΠΑΡΑΝΟΜΗ κληση, επειδη ειχα αυτοματα φωτα, για ασκοπο σινιαλο..... 40ευρω, αρχες καλοκαιριου. 1
Highlander Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 λεπτό πριν, Mac Anthropos είπε Εγω φετος εφαγα ΠΑΡΑΝΟΜΗ κληση, επειδη ειχα αυτοματα φωτα, για ασκοπο σινιαλο..... 40ευρω, αρχες καλοκαιριου. Πες μου ότι κάνεις πλάκα, αυτό μόνο! Ο τύπος που σε έγραψε ζει στο 2000; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα