dtk-386 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 24 λεπτά πριν, cpc464 είπε Δεν ξέρω,το ρωτάω και εγώ στην σελίδα 3,κανείς δεν απάντησε,επίσης αναρωτιέμαι αν είναι μεγαλύτερη η αξία της αποτροπής του εγκλήματος η της εισπράξεως του προστίμου,ούτε ο γκαζάκιας θα τρέξει αν ο δρόμος ξέρει ότι αστυνομεύεται ούτε ο μπεκρούλιακας θα πάρει το ρίσκο αντί να πάρει ταξί. προφανώς και τους ενδιαφέρει να βγάλουν χρήμα ...
kata_tixi Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 2 λεπτά πριν, Razgriz είπε Καμία σκέψη. εγω ρε φιλε καμια σκεψη; τι ειναι η κοινωνια και το κρατος; τα βαζουμε σε μια σειρα τα προβλημα και τα λυνουμε ενα ενα και περιμενουμε; λετε τη μια χαζομαρα μετα την αλλη για να υποστηρίξετε τι; λες και καμια σκεψη και δεν ντρεπεσαι λιγο.
meletis11 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 1 ώρα πριν, lefteriskmail είπε Ούτε οι κάμερες ούτε τα μπλόκα ούτε τα πρόστιμα αποτελούν λύση για τους θανάτους και τις οικονομικές ζημιές των τροχαίων. Η οριστική λύση για να εκμηδενιστούν τα τροχαία, είναι τρία απαιτούμενα: -εξέταση για χρήση ναρκωτικών ουσιών η οποία θα αποκλείει την απόκτηση διπλώματος -ψυχιατρική εξέταση οδηγών: όσοι έχουν σοβαρές ψυχικές ασθένειες ή προκύψει στο μέλλον να αποκτήσουν, πρέπει να αφαιρείται το δίπλωμα οδήγησης. -νευρολογική εξέταση για να ελεγχθούν τα αντανακλαστικά του οδηγού και η αντίληψη του για το περιβάλλον. Ο,τι πιο σωστο, δίκαιο και λογικο εγραφη. 3 1
hliastsek Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Ιδια λειτουργια δεν υπαρχει και στο google maps & apple car play/android auto? Την εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες, οπως και εχω reportαρει μεσω αυτης 1
leolipop Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μόλις τώρα, hliastsek είπε Ιδια λειτουργια δεν υπαρχει και στο google maps & apple car play/android auto? Την εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες, οπως και εχω reportαρει μεσω αυτης Εδω και μερικες μερες δουλευω το waze γιατι η headunit λογω παλαιοτητας ζοριζεται με τους google maps.Aλλα εχεις δικιο σε αυτο που λες, σημερα κιολας παρατηρησα οτι στην κατω δεξια γωνια εχει στους χαρτες οπως και στο waze το τριγωνο ωστε να κανουν οι χρηστες αναφορα (συμβαντος,ατυχηματος,κινησης κλπ).Δεν ξερω αν στους χαρτες το κανει αλλα στο waze , οταν περνας απο σημειο οπου καποιοι ειχαν αναφερει αλλοι , σε ρωταει αν ισχυει ακομα το συμβαν.Για παραδειγμα σημερο στο Χαιδαρι στο Δαφνι εβγαζε εικονιδιο συμβαντος αλλα μεχρι να φτασω εκει , χαθηκε.
BritGreek Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Εγώ θέλω να δω πάρα πολλές κάμερες (που να λειτουργούν κιόλας) και καθημερινή παρουσία /ελέγχους από Βάρκιζα μέχρι Ανάβυσσο. Κι ας έρχονται όσα μηνύματα θέλουν σε ομάδες, Waze κλπ. Το τι γίνεται σχεδόν κάθε βράδυ δεν περιγράφεται. Θα σκοτωθούμε χωρίς λόγο επειδή υπάρχει συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων που είναι ανεγκέφαλοι. Με πειραγμένα, κυρίως χρέπια, αυτοκίνητα και μηχανές. Οι κόντρες δεν γίνονται μόνο στο Ribas. Γίνονται και πιο κάτω προς Σούνιο, και μάλιστα γίνονται σχεδόν κάθε μέρα. Μέχρι το πρωί. Πώς φτάνουν τα λαχανί και μαύρα Ιαπωνικά supercars μαζί με μηχανές μεγάλου κυβισμού μέχρι εκεί χωρίς πινακίδες χωρίς να τα έχει δει κανείς; Ο νόμιμος δεν έχει να φοβάται κάτι και θεωρώ ότι δεν φταίει η Αστυνομία, αλλά η υποστελέχωση που σε κάποιες περιοχές είναι τεράστιο πρόβλημα. Όχι μόνο για υπερβολική ταχύτητα, αλλά και για το αίσθημα ασφάλειας που νιώθουν οι κάτοικοι. 1
Strategos Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Αμα τους ένοιαζε να μην γινονται ατυχήματα θα ειχανε μόνιμα μπλοκα 24/7 στα γνωστα μέρη πχ στο Ribas, παραλιακή, ομόνοια, hilton, κεραμικό, κτλ, πάνε random ώρες ώστε να τσιμπάνε κάποιον για πρόστιμα. Επίσης πλεον ακόμα και το παρκάρισμα σε μια γωνία στο πεζοδρόμιο χωρίς να ενοχλεί ειναι 75 ευρω και αφαίρεση διπλώματος, με δυο μπύρες τρως 350ρα και ας εχεις clarity να γράψεις και πανελλήνιες. Υπάρχει περίπτωση να σταματήσουν και να πάρουν δίπλωμα απο Κυρανάκη (καλα αυτός έχει αστυνομικό σοφέρ πληρωμένο απο εμάς) ή Γιαννακόπουλο; Τώρα πως γίνεται αυτό το γκρουπ να ειναι παράνομο αλλά η λειτουργία της Google όχι, τρέχα γύρευε. 1 2
xaerialtwistx Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 5 ώρες πριν, manos08 είπε Δηλαδή ειναι παράνομο ενημερώσω κάποιον οτι στο συγκεκριμένο σημείο είδα αστυνομικούς οπότε πρόσεχε? Ειμαστε με τα καλα μας? Αυτονοητο το βρίσκω. Ουσιαστικά δεν απευθυνεσαι σε οσους εχουν μαθει να ειναι νομιμοι, αλλά σε οσους θυμουνται να ειναι νομιμοι οταν ξερουν οτι παρακολουθουνται. Καποια στιγμη θα πρεπει και αυτοι να μαθουν με το δυσκολο τροπο να ειναι νομιμοι. 1
TasMan Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Το πρόβλημα είναι ότι πάντα προσπαθούμε να "θεραπεύσουμε" την κατάσταση αντί να την προλάβουμε. Ας ξεκινήσουν από το λύκειο να βάλουν υποχρεωτικό μάθημα οδηγικής παιδείας με προβολή ΣΚΛΗΡΩΝ πραγματικών εικόνων και βίντεο ατυχημάτων και νοσοκομείων να δουν σε λίγα χρόνια που αυτοί οι έφηβοι θα βγουν στους δρόμους αν θα έχουμε μείωση των τροχαίων. 1 1
Georgios Pappas Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) Ενα πράμα βλέπω και δεν έχει σχολιάσει κανείς. Πόσες γενικά ελευθερίες πρέπει να χάσει ο άνθρωπος μεχρι να μείνετε όλοι ευχαριστημένοι? Τι ενοοώ. Τόσα χρόννια μπλόκα δεν γίνονται? Δεν υπήρχε ήδη αλκοτεστ? Ξαφνικά τι άλαξε και γίνετε χαμός με αυτά? Να σας πώ. Βγήκε το Ελληνικό κράτος και είπε δεν μπορείτε πλέον να πίνετε και να οδηγήτε τίποτα σχεδόν. Όχι να μπεκρουλιάζετε, αλλα άμα έχεις πίεει 2 ποτήρια κρασί η δυο μπίρες με το φαί σου και σε πιάσουνε την πάτησες. Και αυτό σε μία χώρα και μία κοινωνία που ο κόσμος ζεί η ζούσε να πούμε την ζωή του έξω. Καλο μετρό δεν υπάρχει ακόμα, ούτε καλά λεοφορεία. Οι δρόμοι είναι κολλημένοι στην κίνηση. Ο κόσμος που χρόννια βγαίνει και βγαίνει και πολλές φορές την εβδομάδα πώς θα κυκλοφορεί? Ούτε να πίνεις και να οδηγέις είναι σωστό αλλα ούτε και η παράλογα αυστηρή νομοθεσία είναι σωστή. Η νομοθεσία πριν ήτανε μιά χαρά όπως ήτανε αλλα κανείς δεν την εφάρμοζε. Τώρα θα μου πούνε κάπιοι, άμα χάσεις άνθρωπο δικό σου τότε θα καταλάβεις. Εχω παραλίγο πάει να πεθάνω σε τέτοιο ατύχημα που με χτύπησε μεθυσμένος και έχω χάσει και κοντινούς ανθρώπους σε τέτοια ατυχήματα. Το μπλόκο δεν θα σταματήσει όλους τους αλκολικούς και χαλασμένους να βγούνε στον δρόμο. Αυτό που θα τους σταμάταγε θα ήτανε να δούλευε η αστυνομία και το κράτος και να τους έπερνε τα διπλώματα με την πρώτη η δεύτερη παράβαση και να τους έβαζε φυλακή αμα οδηγουσανε χωρίς δίπλωμα. Αλλα δεν... αυτή είναι η χώρα που ζούμε δεν δουλεύει έτσι. Αυτός ο νόμος θα σώσει μερικούς ανθρώπους, αλλα κυρίως είναι για να γεμήσει εύκολα τις τσέπες κάποιον παραπάνω, και επισης τί κόστος στην εστίαση και στον τρόπο ζωής της χώρας όταν δεν υπάρχει σωστός τρόπος μετακίνησης ακόμα και οι μισοί Ελληνες δουλεύουνε στην εστίαση?. Ψηφίζουμε νομοθεσίες βόριας ευρώπης στα χάλια που ζούμε. Δεν είναι το ποτό που κοστίζει ανθρώπινες ζωες αλλα η μαλάκια και η νοοτροπία του Ελληνα. Εδώ μέσα βλέπω πάλι την μαλακία του Ελληνα. Τρώγεστε οι μέν με τους δέ και δεν κοιτάτε την χασούρα και τον έλενχο αυτής της δυστυχώς απίστευτα τραγικά σάπιας κυβέρνησης που μας εξάφανίζει και μία ακόμα ελευθερία της ζωής καθε λίγο και λιγάκι. Ναι θα ζήσουμε όλοι λίγο παραπάνω και θας μα έχουνε εντελός απο κάτω και σε απόλυτο έλενχο. Φοβέρη ζωή μου ακούγετε αυτή....(ειρωνικό) Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από Georgios Pappas 3 2
psaras61 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Στην Δανια η ιδια η αστυνομία ανακοινωνει τα σημεια στα οποια θα υπαρχουν ρανταρ για τον ελεγχο της ταχύτητας των οχηματων. 3
kinitos Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 4 hours ago, uniquegr said: Ναι, μόνο που στους δρόμους με όριο 30 χ.α.ω. δεν υπάρχει κίνηση σε αντίθετο ρεύμα, επομένως δεν έχεις κάποιον να ειδοποιήσεις. Καλώς ή κακώς, στη ζωή μας υπάρχουν κανόνες. Και οφείλουμε να τους τηρούμε. Αν δεν σου αρέσει το όριο των 30 χ.α.ω. ( αλήθεια, έχεις κάτσει να σκεφτείς ποτέ τη διαφορά μεταξύ 30 και 50 χ.α.ω. σε ένα στενό...? ), αλλά αν δεν σου αρέσει, μπορείς κάλλιστα να αφήσεις το αμάξι και να πάρεις ένα μέσο μαζικής μεταφοράς. Μιας και αυτό ειναι ενα περίεργος θέμα προς συζήτηση που δύσκολα γίνεται εδω μεσα. Αλλα αν πας για παράδειγμα με 30 σε στενό στα εξαρχεια ειναι και παλι πολύ. Αν πας σε ενα δρόμο που χωράει σε πλάτος δύο αυτοκίνητα και κάτι ακομα και ειναι άδειο και είσαι νύχτα και πας με 30 σημαίνει οτι πας με πρώτη η μόλις εβαλες δευτερα και δεν πατάς γκάζι. Το αν το όριο σε ενα δρόμο ειναι σωστό η λαθος δεν μπορω να το συζητήσω επειδή θέλει ανα στενό και ανα δρόμο να το δούμε αλλα γενικα τωρα ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙΒΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ Η ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΝ ΜΕ 30 τοτε και Νομός να ειναι και να μην ειναι δεν θα πας με 30 .εχω πετύχει ηλιθιους σε στενά με 60 και 70 και ας εχει όριο 30 η και 50 Ναι ξέρω ακριβώς τι ειναι 30 η 40 η 50 αλλα οταν ισοπεδώνουμε τα παντα εκει ειναι προβλημα . Ας φτιάξει το κράτος συγκοινωνίες και ναι θα πάρω αρκει να μην πάει το λεοφωρειο πάνω απο 30 .... 1
Lucifer Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Άρθρο 288 - Ποινικός Κώδικας - Παρεμπόδιση αποτροπής κοινού κινδύνου και παράλειψη οφειλόμενης βοήθειας
gbak Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) με λιγα λογια θα πρεπει να κλεισουν και το app Waze στο carplay και εκει γινεται αναφορα στρουμφ η οτι αλλο ειναι.. διακρινω μια δοση χουντικη στο ολο θεμα τι τους νοιαζει στα app τι συζηταμε εμεις ? στην τελικη δεν θα κατσουμε να πληρωνουμαι τα φεσια αυτης της χωρας σε κλησεις .. και φυσικα και Σουηδια που ειμαι , παντα πινακιδα πριν το speed trap ενα πριν περασεις και αλλο ενα αφου το περασεις 😉 Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από gbak
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα