Mythoplastis1981 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 5 ώρες πριν, cpc464 είπε 5,25, 3,5 και 3,00 ιντσες φίλε!, ναι είμαι κωλόγερος,και αν βρώ που στο καλό έχω βάλει το 5,25 seagate hard disk drive που είχα τραβήξει απο πεταμένο 8088 στα νιάτα μου, θα πεθάνω ευτυχισμένος, αν και ide μητρική δύσκολα θα βρώ την σήμερον ημέρα για να το διαβάσω. Υπάρχουν pci ανταπτορες. Έχω βάλει μια 3.5 άρα φλοπι για να ακούω κάτι όταν ποσταρε.. Το νγκρρρρρρ νγκρρρρρρ
dtk-386 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Αναφορά σε κείμενο Η OpenAI θα επιτρέψει ερωτικό περιεχόμενο στο ChatGPT για ενήλικες.
maxx71 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 9 ώρες πριν, Mythoplastis1981 είπε Το ποιο σύνηθες να συμβεί. Η εξάπλωση του ίντερνετ είχε βασιστεί πάνω στις τσόντες... Γελάω. Περιμένω τον τσιρικη να βγάλει βίντεο ΑΙ για ηλιθιους 🙄🙄🙄κυριτσης λέγεται Εμείς κάναμε cyber στο grnet το 2000 ρε αλάνιασπορ αργήσατε πολύ χάνετε σοβαρό πελατολόγιο 1 1
Mythoplastis1981 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 9 λεπτά πριν, maxx71 είπε Εμείς κάναμε cyber στο grnet το 2000 ρε αλάνιασπορ αργήσατε πολύ χάνετε σοβαρό πελατολόγιο Ναι το σκότωσα το όνομα.. Δεν την παλεύω να γράφω με κινητό. Μπάρμπας είμαι Μας πήρανε χαμπάρι. 1
Huruduru Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 55 λεπτά πριν, Mythoplastis1981 είπε Ναι το σκότωσα το όνομα.. Δεν την παλεύω να γράφω με κινητό. Μπάρμπας είμαι Μας πήρανε χαμπάρι. Δεν θέλω να σε πικράνω αλλά οι Google Ads εμφανίζουν διαφημίσεις βασισμένες στην δραστηριότητα σου στο ίντερνετ, κοινώς Google Analytics 5
kallair Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 1 λεπτό πριν, Huruduru είπε Δεν θέλω να σε πικράνω αλλά οι Google Ads εμφανίζουν διαφημίσεις βασισμένες στην δραστηριότητα σου στο ίντερνετ, κοινώς Google Analytics η δραστηριοτητα του στο ιντερνετ ήταν κλικ στο "η openAI θα επιτρεψει ερωτικο περιεχομενο στο chatGPT για ενηλικες"... θα ηξερε ήδη την ηλικια του οποτε εγινε target group για την διαφημιση. 2
ScorpioX777 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Mythoplastis1981 είπε Ναι το σκότωσα το όνομα.. Δεν την παλεύω να γράφω με κινητό. Μπάρμπας είμαι Μας πήρανε χαμπάρι. Βαλε καναν Brave. Vivaldi, Opera να βρεις την υγεια σου... Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από ScorpioX777 1
Mythoplastis1981 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 51 λεπτά πριν, kallair είπε η δραστηριοτητα του στο ιντερνετ ήταν κλικ στο "η openAI θα επιτρεψει ερωτικο περιεχομενο στο chatGPT για ενηλικες"... θα ηξερε ήδη την ηλικια του οποτε εγινε target group για την διαφημιση. Καλά για να γελάσουμε το έβαλα... Αλλά δεν γαμ@@..ρε παιδί, χαλαρά, θα γεράσουμε πριν την ωρα μας 🙄🙄🙄
panther_512 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Νομίζω κολλάει στην είδηση το τραγούδι "Εραστής του μέλλοντος" από Καφρίλιον. 1
ScorpioX777 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panther_512 είπε "Χεραστής του μέλλοντος" Fixed... Γενικα μιλαω... Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από ScorpioX777
lost2 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δηλαδή αντί για το deep throat και το παλαμάρι του βαρκάρη θα έχουμε το deep AI και το παλαμάρι του AI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα