Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, cpc464 είπε

5,25, 3,5 και 3,00 ιντσες φίλε!, ναι είμαι κωλόγερος,και αν βρώ που στο καλό έχω βάλει το 5,25 seagate hard disk drive που είχα τραβήξει απο πεταμένο 8088 στα νιάτα μου, θα πεθάνω ευτυχισμένος, αν και ide μητρική δύσκολα θα βρώ την σήμερον ημέρα για να το διαβάσω.

Υπάρχουν pci ανταπτορες. Έχω βάλει μια 3.5 άρα φλοπι για να ακούω κάτι όταν ποσταρε.. Το νγκρρρρρρ νγκρρρρρρ 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Mythoplastis1981 είπε

Το ποιο σύνηθες να συμβεί. Η εξάπλωση του  ίντερνετ είχε βασιστεί πάνω στις τσόντες... Γελάω. Περιμένω τον τσιρικη να βγάλει βίντεο ΑΙ για ηλιθιους 🙄🙄🙄κυριτσης λέγεται :)

Εμείς κάναμε cyber στο grnet το 2000 ρε αλάνιασπορ αργήσατε πολύ χάνετε σοβαρό πελατολόγιο 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, maxx71 είπε

Εμείς κάναμε cyber στο grnet το 2000 ρε αλάνιασπορ αργήσατε πολύ χάνετε σοβαρό πελατολόγιο 

Ναι το σκότωσα το όνομα.. Δεν την παλεύω να γράφω με κινητό. Μπάρμπας είμαι 

Μας πήρανε χαμπάρι. Screenshot_20251016_081205.jpg.85df1ec98ff72de47d393bb38fa12aea.jpg

• Haha 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Mythoplastis1981 είπε

Μας πήρανε χαμπάρι. Screenshot_20251016_081205.jpg.85df1ec98ff72de47d393bb38fa12aea.jpg

Δεν θέλω να σε πικράνω αλλά οι Google Ads εμφανίζουν διαφημίσεις βασισμένες στην δραστηριότητα σου στο ίντερνετ, κοινώς Google Analytics :P 

• Haha 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Huruduru είπε

Δεν θέλω να σε πικράνω αλλά οι Google Ads εμφανίζουν διαφημίσεις βασισμένες στην δραστηριότητα σου στο ίντερνετ, κοινώς Google Analytics :P 

η δραστηριοτητα του στο ιντερνετ ήταν κλικ στο "η openAI θα επιτρεψει ερωτικο περιεχομενο στο chatGPT για ενηλικες"... θα ηξερε ήδη την ηλικια του οποτε εγινε target group για την διαφημιση.

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mythoplastis1981 είπε

Βαλε καναν Brave. Vivaldi, Opera να βρεις την υγεια σου...

Επεξ/σία από ScorpioX777
  • Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, kallair είπε

η δραστηριοτητα του στο ιντερνετ ήταν κλικ στο "η openAI θα επιτρεψει ερωτικο περιεχομενο στο chatGPT για ενηλικες"... θα ηξερε ήδη την ηλικια του οποτε εγινε target group για την διαφημιση.

Καλά για να γελάσουμε το έβαλα... Αλλά δεν γαμ@@..ρε παιδί, χαλαρά, θα γεράσουμε πριν την ωρα μας 🙄🙄🙄

Δημοσ.

Δηλαδή αντί για το deep throat και το παλαμάρι του βαρκάρη θα έχουμε το deep AI και το παλαμάρι του AI 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...