Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το M5 SoC έρχεται και στο Vision Pro, με το headset της Apple να αποκτά την πρώτη του αναβάθμιση μετά τα επίσημα αποκαλυπτήριά του το Φεβρουάριο του 2022.

Όπως ισχύει για τα νέα iPad Pro και MacBook Pro 14", το ανανεωμένο Vision Pro θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου στις χώρες που ήδη διατίθεται η πρώτη γενιά, με την Apple όπως φαίνεται να μην περιλαμβάνει στα πλάνα της κάποια σχετική επέκταση ίσως λόγω αλλαγής πλάνων.

Πάντως σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο Vision Pro αποτελεί σημαντική αναβάθμιση σε ότι αφορά την απόδοση, κάνοντας τα πάντα να φαίνονται πιο ευκρινή και να τρέχουν πιο γρήγορα, κάτι λογικό αν σκεφθούμε ότι η πρώτη γενιά ενσωμάτωνε επεξεργαστή M2. Επιπλέον, η βελτιωμένη αυτονομία επιτρέπει στους χρήστες να το χρησιμοποιούν για περισσότερο χρόνο. Το τμήμα της τεχνητής νοημοσύνης του τσιπ αποτελεί αντίστοιχα τεράστια αναβάθμιση, η οποία βοηθά στην εκτέλεση εντυπωσιακών 3D λειτουργιών σε πραγματικό χρόνο. 

image.png.82c77fff45cd61540afac6f34a376a89.png

Παράλληλα η εταιρεία παρουσίασε ένα νέο, πιο άνετο "Dual Knit Band" και ένα ολοκαίνουργιο λειτουργικό σύστημα, το visionOS 26, το οποίο φέρνει πολλές νέες δυνατότητες στην εμπειρία χρήσης.

Σε επίπεδο εμπειριών, το Vision Pro προσφέρει τη δυνατότητα «παρακολούθησης ταινιών σε 3D σε προσωπικό θέατρο, παιχνιδιών με απίστευτη εμβύθιση, και ακόμη και παρακολούθησης ζωντανών αγώνων NBA σαν να κάθεσαι στο παρκέ». Εκτός των σεναρίων ψυχαγωγίας, επαγγελματίες το χρησιμοποιούν για σοβαρή εργασία, όπως σχεδιασμό αυτοκινήτου σε 3D, εξάσκηση πιλότων σε προσομοιωτή, ή βοήθεια χειρουργών στον σχεδιασμό επέμβασης.

Όσον αφορά στα επόμενα βήματα, η Apple συνεχίζει να επενδύει στην ανάπτυξη αυτού του κόσμου. Αναμένεται να κυκλοφορήσουν πολλές περισσότερες ταινίες και σειρές φτιαγμένες ειδικά για το Vision Pro, καθώς και πλήθος νέων εφαρμογών. Η εταιρεία θα λανσάρει επίσης μια νέα εφαρμογή iPad το φθινόπωρο για να βοηθήσει τους χρήστες να βρίσκουν και να διαχειρίζονται το περιεχόμενο του Vision Pro.

Όσον αφορά στην τιμολόγηση, το νέο Apple Vision Pro ξεκινά ξανά από τα $3.499 για το μοντέλο των 256GB, ενώ είναι διαθέσιμο και σε εκδόσεις 512GB και 1TB. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Όσον αφορά στην τιμολόγηση, το νέο Apple Vision Pro ξεκινά ξανά από τα $3.499 για το μοντέλο των 256GB, ενώ είναι διαθέσιμο και σε εκδόσεις 512GB και 1TB.

Τιμια τιμη για τετοια αναβαθμιση...

61B8jdwHAdL._UY1000_.jpg

Επεξ/σία από ScorpioX777
  • Like 1
  • Haha 12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτονομία 2,5 ωρών για γενική χρήση

Ξεσκονισμα,πλυσιμο,σφουγγαρισμα

Επεξ/σία από poulinos
  • Haha 9
Δημοσ.

Αν δεν γίνει redesign νομίζω απλά πάει για σιωπηλή κατάργηση.
Προσωπικά δεν με πείθει....

Πρέπει το βάρος να πέσει τουλάχιστον στα 500γρ. και η τιμή στα 2500€. Τα 3500€ μοιάζουν πολλά για gadget ακόμα και στις πλούσιες χώρες με τέτοιους μισθούς ως μ.ο.
Ίσως αν βάλουν διοργανώσεις της UEFA & 3-4 μεγάλα πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο να πείσουν και μερικούς στην Ευρώπη.
Να μπορείς να πηγαίνεις πίσω από το αυτί του τζαμαλ και να του λες "μάθε μπαλίτσα αγόρι μου...." :P 

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε

Πρέπει το βάρος να πέσει τουλάχιστον στα 500γρ. και η τιμή στα 2500€. Τα 3500€ μοιάζουν πολλά για gadget ακόμα και στις πλούσιες χώρες με τέτοιους μισθούς ως μ.ο.
Ίσως αν βάλουν διοργανώσεις της UEFA & 3-4 μεγάλα πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο να πείσουν και μερικούς στην Ευρώπη.
Να μπορείς να πηγαίνεις πίσω από το αυτί του τζαμαλ και να του λες "μάθε μπαλίτσα αγόρι μου...." :P 

γι' αυτή τη χρήση που περιγράφεις δουλεύει και ένα των 600 ευρώ πάντως...

Το vision είναι για πιο "προχώ" επαγγελματίες και άτομα 😛 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mants118 είπε

γι' αυτή τη χρήση που περιγράφεις δουλεύει και ένα των 600 ευρώ πάντως...

Το vision είναι για πιο "προχώ" επαγγελματίες και άτομα 😛 

Νομίζω δεν δουλεύει αυτό τόσο. Και το HoloLens της MS ήταν αντίστοιχο με πολλά cases που διαφήμιζαν αλλά δυστυχώς πήγε άπατο. Σε business (βιομηχανία/παραγωγή) νομίζω θα επικρατήσει το AR μαζί με το κινητό στην τσέπη.
Επίσης στα 600€ νομίζω είναι άλλη κατηγορία ακόμα. Το H/W απέχει ειδικά σε κάμερες,αισθητήρες και Real Time Processing.

• Like 1
Δημοσ.

Άντε να δούμε και τις αγγελίες στο insomnia να γεμίζουν (🫢) με το πρώτο μοντέλο στα 500€, "από δώρο που δεν μου χρειάζεται, δεν έχει απόδειξη κατάσταση σφραγισμένου". 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή είναι η επόμενη επανάσταση στα videogames και όχι μόνο. Ας ξυπνήσει η Ευρωλίγκα να προσφέρει κάτι αντίστοιχο σε virtual reality. Χώρια οι εφαρμογές σε άλλα επιστημονικά πεδία. Meta πιο κοντά στα οικονομικά, ελληνικά δεδομένα προς το παρόν, της apple όμως το πιο ισχυρό. Καλό θα ήταν να έδινε το άρθρο και άλλες πληροφορίες, όπως το βάρος και την αρχιτεκτονική του όλου συστήματος. Πολύ ποθητό αν και απλησίαστο.

• Super Moderators
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, azuli είπε

το βγαζουν ακομα αυτο?λολ

Κάτσε, θα πεις wow σε αυτό της Samsung... 😛 

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε

Με σημερινή ισοτιμία τα 3500$ κάνουν 3000€... Τα 500€ σε πείραξαν για να μπορείς να πηγαίνεις πίσω από το αυτί του τζαμαλ; Άλλωστε σε 1 χρόνο μετά μπορεί να πέσει στα 2500...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nhzt είπε

Με σημερινή ισοτιμία τα 3500$ κάνουν 3000€... Τα 500€ σε πείραξαν για να μπορείς να πηγαίνεις πίσω από το αυτί του τζαμαλ; Άλλωστε σε 1 χρόνο μετά μπορεί να πέσει στα 2500...

Η τιμή είναι χωρίς ΦΠΑ.....
Υπολόγιζε 4000€+ αν κρίνουμε ότι το Pro Max των 2000$ έχει 2500€ στην Ελλάδα.

Επίσης πόσο συχνά έχεις δει η Apple να ρίχνει τόσο πολύ τις τιμές;;;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...