Charismo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 16 minutes ago, D.Luffy said: Βέβαια. Και να ξεφορτωθείς επίσης το bloat που έρχεται με την εγκατάσταση των Windows. Πχ Office, Teams, Onedrive και ένα κάρο άχρηστα apps. Μια ζωή τώρα δεν έχουν καταφέρει να προσαρμόσουν το ρημάδι το λειτουργικό σε φορητές συσκευές και μάλιστα gaming που είναι η συγκεκριμένη. Είναι δυνατόν να σου βάζει Office και Teams σε gaming κονσόλα; 2
toxotis70 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου to xbox fullscreen mode, θα ερθει επισημα και στα παλιοτερα asus handheld ?
D.Luffy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, toxotis70 said: to xbox fullscreen mode, θα ερθει επισημα και στα παλιοτερα asus handheld ? Σε όλα τα handhelds θα έρθει. Έτσι είπαν τουλάχιστον γιατί πολλά ακούμε και πολλά αλλάζουν Τους έχω ικανούς να τα παρατήσουν με την εφαρμογή στα ξαφνικά. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από D.Luffy 1 1
Panag1970 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 16 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Σε όλα τα handhelds θα έρθει. Έτσι είπαν τουλάχιστον γιατί πολλά ακούμε και πολλά αλλάζουν Τους έχω ικανούς να τα παρατήσουν με την εφαρμογή στα ξαφνικά. Microsoft ειναι αυτη , ποτε δεν ξερεις !! Αλλωστε νομιζω οτι ολο αυτο ειναι ενα beta testing για το τι δρομο θα αποφασισουν να ακολουθησουν στον τομεα του gaming στο μελλον . Αληθεια για τα desktop δεν θα το βγαλουν ?
alex.fentagin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Τα Docking station στο οποια μπορεις να βαλεις mouse keyboard και οθονη ειναι ολα συμβατα ή πρεπει να κοιταξω κατι συγκεκριμενο??
kax54638 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:55 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:55 μμ 10 hours ago, alex.fentagin said: Υπαρχουν καθολου προτασεις docking station οι οποιες ειναι ικανοποιητικες ? Λογικά όλα τα usb c dock είναι συμβατά. Εγώ καλό βλέπω αυτό της ugreen που είναι σε πολύ καλή τιμή στον γερμανικό Amazon https://amzn.eu/d/hV5Emw6 Υπόψιν δεν αναφέρει το Xbox ally x (καθώς δεν είχε κυκλοφορήσει μέχρι τότε) οπότε μην σε πάρω στον λαιμό μου. Έχω έναν ενδοιασμό μήπως τα επιπλέον "χερούλια" που έχει το Xbox ally x (που μοιάζουν με το χειριστήριο του Xbox) το εμποδίζουν να κάτσει στο dock. Γενικά περιμένω να δω ποτέ θα έρθει το μοντέλο αντικατάστασης που περιμένω και θα προχωρήσω μετά σε αγορά.
alex.fentagin Δημοσ. Σάββατο στις 10:10 πμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 10:10 πμ 12 ώρες πριν, kax54638 είπε Λογικά όλα τα usb c dock είναι συμβατά. Εγώ καλό βλέπω αυτό της ugreen που είναι σε πολύ καλή τιμή στον γερμανικό Amazon https://amzn.eu/d/hV5Emw6 Υπόψιν δεν αναφέρει το Xbox ally x (καθώς δεν είχε κυκλοφορήσει μέχρι τότε) οπότε μην σε πάρω στον λαιμό μου. Έχω έναν ενδοιασμό μήπως τα επιπλέον "χερούλια" που έχει το Xbox ally x (που μοιάζουν με το χειριστήριο του Xbox) το εμποδίζουν να κάτσει στο dock. Γενικά περιμένω να δω ποτέ θα έρθει το μοντέλο αντικατάστασης που περιμένω και θα προχωρήσω μετά σε αγορά. Κοιτα εγώ το απλό λέω να πάρω μιας και τα 900 ευρώ παρά είναι πολλά για τέτοια συσκευή . Εχω βρει στο Σκρουτζ https://www.skroutz.gr/s/57427359/Baseus-Gamerx-Series-Vasi-gia-Steam-Deck-se-Mayro-chroma.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share αλλά δεν έχει κ πολλές κριτικές για να δω τι παίζει
D.Luffy Δημοσ. Σάββατο στις 01:43 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:43 μμ Πολύ συχνά κρασαρισματα κατά την εκκίνηση των games. Και μάλιστα πολλές φορές δεν μπορείς να τα κάνεις ούτε force close από το Xbox experience. Όσο περισσότερο ασχολούμαι τόσο πιο κάκιστη γίνεται η εμπειρία. Παιδιά θα έλεγα ότι η συσκευή δεν είναι καθόλου έτοιμη. Θέλει πολλά updates για να στρώσει αυτή η κατάσταση. Όσοι θέλετε να κάνετε beta testing, μια χαρά. Όσοι περιμένετε ότι θα πατάτε «play» και θα τρέχουν τα πάντα απροβλημάτιστα, θα απογοητευτείτε πολύ. Να σημειώσω ότι έχω την Χ έκδοση. 1
kax54638 Δημοσ. Σάββατο στις 01:59 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:59 μμ 3 hours ago, alex.fentagin said: Κοιτα εγώ το απλό λέω να πάρω μιας και τα 900 ευρώ παρά είναι πολλά για τέτοια συσκευή . Εχω βρει στο Σκρουτζ https://www.skroutz.gr/s/57427359/Baseus-Gamerx-Series-Vasi-gia-Steam-Deck-se-Mayro-chroma.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share αλλά δεν έχει κ πολλές κριτικές για να δω τι παίζει Γνωστή και αξιόπιστη μάρκα η Baseus
D.Luffy Δημοσ. Σάββατο στις 05:11 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:11 μμ (επεξεργασμένο) Μια μικρή συμβουλή. Σε απαιτητικά παιχνίδια όπως το Forza Motorsport, κλειδώστε την οθόνη από τα quick settings από 120 σε 60Hz. Αυτό έκανε τα frame times πολύ πιο smooth εφόσον και το παιχνίδι τρέχει μέχρι 60fps. Στα 120Hz είχε ένα ενοχλητικό σπάσιμο στην κίνηση. Προφανώς σε ελαφριά games όπως 2D platforms, 120Hz ασυζητητί. Επίσης κάντε force v-sync on και από τα Radeon settings καλού κακού. Επεξ/σία Σάββατο στις 05:16 μμ από D.Luffy
spinemm Δημοσ. Σάββατο στις 08:41 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:41 μμ (επεξεργασμένο) On 17/10/2025 at 14:25, D.Luffy said: Έχω το OG Ally Z1 extreme. Ε δεν θα έλεγα ότι οι διαφορές σε επιδόσεις είναι και μεγάλες... Τώρα σε σύγκριση και με το Ally X, φαντάζομαι θα είναι ακόμα λιγότερο αντιληπτές. Βέβαια. Και να ξεφορτωθείς επίσης το bloat που έρχεται με την εγκατάσταση των Windows. Πχ Office, Teams, Onedrive και ένα κάρο άχρηστα apps. ΩΩΩΩΧ να χαιρομαι δηλαδη που δεν παρελαβα ακομα και να ακυρωσω....??? (και εγω το Ζ1 EXTREME εχω μεχρι τωρα με 1ΤΒ ssd). Επεξ/σία Σάββατο στις 08:58 μμ από spinemm
thagkol Δημοσ. Σάββατο στις 08:53 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:53 μμ Κι εγώ το Ζ1 Extreme έχω. Δε σκεφτόμουν να αναβαθμίσω έτσι κι αλλιώς, αλλά βλέπω ότι δεν άλλαξε και ιδιαίτερα (κι εμένα κρασάρουν μερικές φορές τα παιχνίδια στο launch)
spinemm Δημοσ. Σάββατο στις 08:57 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:57 μμ (επεξεργασμένο) On 17/10/2025 at 11:37, alex.fentagin said: Καποια βιντεακια που ειδα στο youtube σε παιχνιδια οπως dota, lol , cs ετρεχαν μεχρι 70 fps απο οσο ειδα. Το forza 5 παρολο που ετρεχε με 30-35 fps ηταν οπτικα ok Υπαρχουν καθολου προτασεις docking station οι οποιες ειναι ικανοποιητικες ? Eγω αυτο εχω τωρα...το οποιο το θεωρω τιμιο για τα λεφτα του... https://www.public.gr/product/perifereiaka/usb-hubs/docking-station-ugreen-40783-9-port-usb-30-sumbato-me-usb-c/1773673 On 17/10/2025 at 11:09, alex.fentagin said: Η αληθεια ειναι οτι θελω περισσοτερο να παιξω καποια παιχνιδια του steam αλλα ενταξει δεν θα με χαλασει να μπορω να παιξω και μερικα του xbox τα οποια ειναι συμβατα με την κονσολα. Το θεμα ειναι περισσοτερο τι γινεται με τα fps. Δηλαδη αν υπαρχει μεγαλο drop rate. Αν τρεχουν μεχρι 60-70 fps ειμαι ικανοποιημενος. Ναι προφανως τα 512 παραπανω μνημης και τα 8giga ram σιγουρα ειναι μεγαλη διαφορα αλλα απο την αλλη δεν ξερω κατα ποσο ειναι worth τα 900 του xbox ally X. Λες να ειναι πεταμενα λεφτα τα 600 του μικρου μοντελου? νομιζω πως ναι... On 17/10/2025 at 12:53, alex.fentagin said: Σε φαση ακουστικων μονο με jack μπορουν να συνδεθουν ή με dock με usb? Ρωταω γιατι εχω τα wireless ακουστικα του xbox. Αν μπορουν καπως αυτα να συνδεθουν στην συσκευη. εγω που εχω τα samung buds2 pro και SONY WFC700N και τα δυο συνδεονται με bluteooth μια χαρα!!! On 17/10/2025 at 16:06, alex.fentagin said: Τα Docking station στο οποια μπορεις να βαλεις mouse keyboard και οθονη ειναι ολα συμβατα ή πρεπει να κοιταξω κατι συγκεκριμενο?? μια χαρα "παιζει" οτιδηποτε και εαν παρεις!! 7 hours ago, D.Luffy said: Πολύ συχνά κρασαρισματα κατά την εκκίνηση των games. Και μάλιστα πολλές φορές δεν μπορείς να τα κάνεις ούτε force close από το Xbox experience. Όσο περισσότερο ασχολούμαι τόσο πιο κάκιστη γίνεται η εμπειρία. Παιδιά θα έλεγα ότι η συσκευή δεν είναι καθόλου έτοιμη. Θέλει πολλά updates για να στρώσει αυτή η κατάσταση. Όσοι θέλετε να κάνετε beta testing, μια χαρά. Όσοι περιμένετε ότι θα πατάτε «play» και θα τρέχουν τα πάντα απροβλημάτιστα, θα απογοητευτείτε πολύ. Να σημειώσω ότι έχω την Χ έκδοση. Ωωωωχ με βλεπω να ακυρωνω....παλι οι day1 beta testers μας βλεπω....(ετσι την πατησα με το Ζ1 EXTREME και εκαψα 256GB sd card....) Μηπως δοκιμασες και τα FORZA MOTORSPORT, HORIZON 5?? Επεξ/σία Σάββατο στις 09:07 μμ από spinemm
alex.fentagin Δημοσ. Σάββατο στις 09:06 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 09:06 μμ 8 λεπτά πριν, spinemm είπε Στις 17/10/2025 στις 11:09 ΠΜ, alex.fentagin είπε Η αληθεια ειναι οτι θελω περισσοτερο να παιξω καποια παιχνιδια του steam αλλα ενταξει δεν θα με χαλασει να μπορω να παιξω και μερικα του xbox τα οποια ειναι συμβατα με την κονσολα. Το θεμα ειναι περισσοτερο τι γινεται με τα fps. Δηλαδη αν υπαρχει μεγαλο drop rate. Αν τρεχουν μεχρι 60-70 fps ειμαι ικανοποιημενος. Ναι προφανως τα 512 παραπανω μνημης και τα 8giga ram σιγουρα ειναι μεγαλη διαφορα αλλα απο την αλλη δεν ξερω κατα ποσο ειναι worth τα 900 του xbox ally X. Λες να ειναι πεταμενα λεφτα τα 600 του μικρου μοντελου? νομιζω πως ναι... Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά ?? Κοιτούσα και το z1 extreme αλλά δεν πολύ κυκλοφορεί καινούριο. Μόνο σε μεταχειρισμένα νομίζω
spinemm Δημοσ. Σάββατο στις 09:10 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:10 μμ 2 minutes ago, alex.fentagin said: Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά ?? Κοιτούσα και το z1 extreme αλλά δεν πολύ κυκλοφορεί καινούριο. Μόνο σε μεταχειρισμένα νομίζω τι να σου πω...με αυτα που διαβαζω νομιζω οτι το z1 extreme ή ακομα καλυτερα το Χ θα ειναι μια χαρα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα