Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, alex1_kgr said:

αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσει η εξέλιξη.

Για την πλειοψηφία των οικιακών πελατών το WiFi μετά το 6 είναι σαν τις νέες εκδόσεις του PCI-E, μηδενική (προς το παρόν) διαφορά ανάμεσα στο Gen4 και το Gen5, ΑΛΛΑ για εταιρείες/datacenters, κτλ έχουν διαφορά και οι δυο περιπτώσεις. :)

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, koala78 είπε

Η κοπέλα της φωτογραφίας εχει τραβηγμενη παρανυχίδα. 🥺

🤮 Τώρα δεν μπορώ να βγάλω αυτή την εικόνα από το μυαλό μου 🤮

• Super Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, GCX said:

Εδώ είμαστε με WIFI 5 ακόμη στη Ελλάδα με 3G ταχυτητες, τώρα βγήκε και το wifi 8?

Τι εννοείς "εδώ είμαστε" ? Όλοι οι ISPs δίνουν WiFi 6 routers πλέον κι aftermarket προφανώς παίρνεις ό,τι θες.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Thresh είπε

Τι εννοείς "εδώ είμαστε" ? Όλοι οι ISPs δίνουν WiFi 6 routers πλέον κι aftermarket προφανώς παίρνεις ό,τι θες.

3 φορές γύρισα wifi 5 routers από comsote και επιτελους με έδωσαν ένα wifi 6 router (ήταν 6 μήνες πριν και επειδή έβαλα οπτική ίνα). Έχει πολύς κόσμος ακόμη wifi 5 που βλέπω γενικά, σαφώς με 25-50mbs ταχύτητα τι όφελος έχεις να το αλλάξεις. 

• Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, GCX said:

3 φορές γύρισα wifi 5 routers από comsote και επιτελους με έδωσαν ένα wifi 6 router (ήταν 6 μήνες πριν και επειδή έβαλα οπτική ίνα). Έχει πολύς κόσμος ακόμη wifi 5 που βλέπω γενικά, σαφώς με 25-50mbs ταχύτητα τι όφελος έχεις να το αλλάξεις. 

Πρόπερσι μου έδωσαν κατευθείαν WiFi 6 με την 100αρα VDSL, όχι βέβαια ότι το χρησιμοποιούσα γιατί είχα δικά μου Access Points.

Στις ADSL λογικά ναι δεν δίνουν, αλλά VDSL πλέον δίνουν ακόμα και στις 50αρες.

Από εκεί και πέρα το άρθρο μιλάει ειδικά  για aftermarket, όποιος θέλει αγοράζει κι είναι future-proof.

Δημοσ.

εγω πάντως εχω στο acces point στον διάδρομο και με wifi 6 και 7 λόγω οτι παρεμβαλλεται  ο τοίχος (ένας του διαδρόμου) πάνω απο 500 mbps σταθερά δεν παιζει τπτ....... καλα τα νεα προτυπα αλλα να κανουν κατι και σε αυτο το κομματι 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...