xionias Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Καλημέρα σε όλους, Έχω γραμμή VODAFONE FTTH 300 και πρόσφατα αγόρασα το Cudy WR3000 Wireless Router Wi‑Fi 6 για να αντικαταστήσω αυτό που έδωσε ο πάρροχος (SHG3060 WiFi 6 - Vodafone Station). Το SHG3060 WiFi 6 δουλεύει απροβλημάτιστα αλλα έχει απογοητευτική εμβέλεια και αυτός ήταν ο λόγος της αλλαγής. Επομένως η γραμμή μέχρι την πρίζα δουλεύει κανονικά και σε φουλ ταχύτητα. Έχω συνδέσει κανονικά το νεο Router στο ρεύμα και στο μικρο τετραγωνο modem της οπτικης ίνας στη θύρα WAN με καλώδιο ethernet, έχω συνδεθεί στο interface του router απο το laptop μεσω wifi και έχω βάλει όλες τις παρακάτω ρυθμίσεις που μου έδωσε το τεχνικό τμήμα της VODAFONE απο το τηλέφωνο: Πρωτόκολλο: PPPoE username: [email protected] password: guest αλλά δεν συνδέεται στο ίντερνετ με τίποτα. Αν το έχει καταφέρει κάποιος ή μπορεί να με βοηθήσει παρακαλώ θερμά... μήπως υπάρχει ασυμβατότητα του Cudy WR3000 με γραμμή fiber και δεν θα δουλέψει ποτε? αλλα νομίζω αυτό δεν στέκει
jkoukos Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Χρειάζεται και ενεργοποίηση του VLAN ID με τιμή 835. Αυτό γίνεται στις ρυθμίσεις Advanced > IPTV/VLAN > Enable > Mode Custom > Enable Internet 802.1Q Tag > ορισμό 835 στο πεδίο Internet VLAN ID.
xionias Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 10 ώρες 8 ώρες πριν, jkoukos είπε Χρειάζεται και ενεργοποίηση του VLAN ID με τιμή 835. Αυτό γίνεται στις ρυθμίσεις Advanced > IPTV/VLAN > Enable > Mode Custom > Enable Internet 802.1Q Tag > ορισμό 835 στο πεδίο Internet VLAN ID. καλησπέρα, σε ευχαριστώ για την απάντηση. το δοκίμασα αλλά πάλι δεν δούλεψε. Μπορείς να ρίξεις μια ματια στα screenshot για να μου πεις αν οι ρυθμίσεις είναι σωστές/ίδιες με τις δικές σου? επίσης κάθε φορά που αλάζω ρυθμίσεις θέλει restart και το router και το modem που καταλήγει η οπτική ίνα?
infin1tyGR Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) Όχι στο IPTV, στο Internet VLAN ID. Εκεί που τώρα έχει 2. Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από infin1tyGR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα