Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμπρός fan boys, ξεκινήστε να κάνετε αποταμιέυσεις.

Για κάθε σουβλάκι που δε θα τρως, θα πλησιάζεις την αγορά του Μακ Προ, με τεχνολογια 10ετιας, όλο και περισσότερο.

Θα έρχεται πιο κοντά το όνειρο (του Τιμ Κουκ για κείνο το 150μετρο σκάφος με τις 3 πισίνες, γιατί με τις 2 ζοριζότανε και επιτέλους παρκινγκ για όλη τη συλλογή με τις λαμπο του). 

Επεξ/σία από apikoulas
  • Thanks 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτή η ιδέα touch σε laptop αν ήταν να προχωρήσει, θα ειχε γίνει εδώ και πολλα χρόνια.... Δεν ειναι οτι δεν το εχουν ξαναδοκιμάσει...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι θα έχουν μερίδιο αγοράς αφού πλέον έχουν υπερκεραστεί από τα iPad που κοστίζουν φθηνότερα 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, freegr είπε

Δεν νομίζω ότι θα έχουν μερίδιο αγοράς αφού πλέον έχουν υπερκεραστεί από τα iPad που κοστίζουν φθηνότερα 

Eυκολα λύνεται αυτό.Θα ακριβύνουν και τα iPad.

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 hours ago, georghiniopao13 said:

Καλησπέρα.να σε ρωτήσω επειδή έχω ένα macbook 13 pro με i7 και 16gb και έχω το ίδιο θέμα με εγκατάσταση νέων εφαρμογών,όταν λες έκανες παραπλεύρως αναβάθμιση πέρασες το τελευταίο λειτουργικό και δουλεύουν όλα χωρίς προβλήματα και κολλήματα;ευχαριστώ!

OpenCore Legacy Patcher λέγεται, μπορείς ακόμα και σε παλιά MacBook & Mac mini να εγκαταστήσεις τα τελευταία updates.

Ειδικά εσύ που έχεις 16GB ram αξίζει σίγουρα, έχει guide στο YouTube για να δεις την διαδικασία, δεν είναι δύσκολη και την κάνεις μια φορά, τα επόμενα updates τα κάνεις κανονικά από τις ρυθμίσεις. 

Επεξ/σία από Axelq

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...