Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

@NickTG Παλιότερα ήταν πιο οικονομικό να βγεις με τους φίλους σε μια ψησταριά και να τους κάνεις το τραπέζι παρά να αγοράσεις γνήσιο παιχνίδι.

Το παιχνίδι κόστιζε όσο περίπου 30 πιτόγυρα. Σήμερα το πιτόγυρο πηγαίνει προς τα 5€, είναι σαν να έλεγες σήμερα 30*5=150€.  

• Haha 2
Δημοσ.
1 hour ago, NickTG said:

Πότε έκαναν τόσο?

Για χρόνια πισω ειπα πριν τα online και όσο πάει ανεβαίνει. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, StavrosD είπε

@NickTG Παλιότερα ήταν πιο οικονομικό να βγεις με τους φίλους σε μια ψησταριά και να τους κάνεις το τραπέζι παρά να αγοράσεις γνήσιο παιχνίδι.

Το παιχνίδι κόστιζε όσο περίπου 30 πιτόγυρα. Σήμερα το πιτόγυρο πηγαίνει προς τα 5€, είναι σαν να έλεγες σήμερα 30*5=150€.  

Το 1995-2000 ήταν μακράν η ποιο ακριβή εποχή για αγορά παιχνιδιών. PC η κονσολών 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, StavrosD είπε

Αυτό δε κάνει το παιχνίδι φτηνό, απλά το πιτόγυρο εξευτελιστικά ακριβό. Κατά μέσω όρο 200€ μου έρχεται όλο το κόστος του super market για ένα άτομο για έναν μήνα, το οποίο το ίδιο έχει ανέβει κατακόρυφα.

Επεξ/σία από crispy_mummy
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NickTG είπε

Είχαν τότε τα καινούρια παιχνίδια όταν έβγαιναν 20-30€?

ναι

Δημοσ.
55 minutes ago, XarisArgy said:

ναι

Έχεις κάποια παραδείγματα αντίστοιχων παιχνιδιών που είχαν τόσο το 2011 μόλις είχαν βγει.

Το Battlefield 3 που κυκλοφόρησε τότε δεν είχε τόσο.

Ούτε τα παιχνίδια που είχα πάρει τοτε καινούρια είχαν τόσο.

2 hours ago, kinitos said:

Για χρόνια πισω ειπα πριν τα online και όσο πάει ανεβαίνει. 

Πόσα χρόνια? Δεν μπορείς να μας πεις ημερομηνίες? 

Δημοσ.

Παλι πεσανε εξω οι ειδικοι του insomnia οτι με τετοια τιμη δεν θα το αγορασει κανεις και πως θα παει ακλαυφτο.

• Haha 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, labr είπε

Παλι πεσανε εξω οι ειδικοι του insomnia οτι με τετοια τιμη δεν θα το αγορασει κανεις και πως θα παει ακλαυφτο.

Θα ήθελα να κάναμε ένα up τις πωλήσεις του assassin's creed...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφου αποφασισαν να φτιαξουν ενα παιχνιδι πολεμικο, σοβαρο  χωρις woke ανοησιες, ειναι λογικο πως θα παει τρενο

Επεξ/σία από apostolis81
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, XarisArgy said:

ναι

Not really 

IMG_8475.jpeg

Ίσα ίσα που βάζοντας μέσα και πληθωρισμό πολύ πιο ακριβά ήταν στην πραγματικότητα τότε. 

Δεν θα βάλω καν στην εξίσωση το ότι στην Ελλάδα αλλά και στις υπόλοιπες χώρες του Νότου + Ιρλανδία λόγω κρίσης μας ήταν άπιαστα αυτά.

Για όσους δεν θυμούνται, γιατί τείνουμε να ξεχνάμε, ότι το 2012 ο κατώτατος μισθός στα καθαρά ήταν 430€ για άτομα κάτω των 25 ετών.

Δεν ξέρω πραγματικά πόσα παιχνίδια στα 60€ μπορούσε να αγοράσει κάποιος τότε. Όχι πολλά, φαντάζομαι…

Επεξ/σία από polaki
Δημοσ.

Το αγόρασα Day One στα 80€, πολύ καλό παιχνίδι αν και επαναλαμβανόμενο στο multiplayer με attack και defence στις βάσεις, που κουράζει λίγο. Το campaign είναι περίπου 5–6 ώρες, για ζέσταμα πριν ξεκινήσεις το online. Πολύ ωραία γραφικά, full πολεμικό και σε βάζει πραγματικά σε εμπόλεμη ζώνη, ρίχνεις μια ρουκέτα και γκρεμίζονται κτίρια και τοίχοι, αλλά δεν αξίζει τα 80€, εγώ επηρεάστηκα λόγω FOMO. Μέσα στο 2025 μπορεί να κοστίζει και τα μισά χρήματα.

PS: Έρχεται με προεπιλογή για να παίζεις crossplay και με παίκτες από PC, αλλά εγώ προτιμώ να παίζω μόνο με παίκτες PlayStation, αυτό μπορείς να το αλλάξεις στις ρυθμίσεις.

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, Raylan said:

Το αγόρασα Day One στα 80€, πολύ καλό παιχνίδι αν και επαναλαμβανόμενο στο multiplayer με attack και defence στις βάσεις, που κουράζει λίγο. Το campaign είναι περίπου 5–6 ώρες, για ζέσταμα πριν ξεκινήσεις το online. Πολύ ωραία γραφικά, full πολεμικό και σε βάζει πραγματικά σε εμπόλεμη ζώνη, ρίχνεις μια ρουκέτα και γκρεμίζονται κτίρια και τοίχοι, αλλά δεν αξίζει τα 80€, εγώ επηρεάστηκα λόγω FOMO. Μέσα στο 2025 μπορεί να κοστίζει και τα μισά χρήματα.

PS: Έρχεται με προεπιλογή για να παίζεις crossplay και με παίκτες από PC, αλλά εγώ προτιμώ να παίζω μόνο με παίκτες PlayStation, αυτό μπορείς να το αλλάξεις στις ρυθμίσεις.

εδώ έγραφες στο νήμα του BF6 ότι πέταξες 80 ευρώ για αυτή τημ μ@λ@κία το παιχνίδι. Και τώρα κάθεσαι και γράφεις πόσο καλό είναι? Ότι να ναι είναι μερικοί εδώ μέσα :D 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, polaki είπε

Not really 

IMG_8475.jpeg

Ίσα ίσα που βάζοντας μέσα και πληθωρισμό πολύ πιο ακριβά ήταν στην πραγματικότητα τότε. 

Δεν θα βάλω καν στην εξίσωση το ότι στην Ελλάδα αλλά και στις υπόλοιπες χώρες του Νότου + Ιρλανδία λόγω κρίσης μας ήταν άπιαστα αυτά.

Για όσους δεν θυμούνται, γιατί τείνουμε να ξεχνάμε, ότι το 2012 ο κατώτατος μισθός στα καθαρά ήταν 430€ για άτομα κάτω των 25 ετών.

Δεν ξέρω πραγματικά πόσα παιχνίδια στα 60€ μπορούσε να αγοράσει κάποιος τότε. Όχι πολλά, φαντάζομαι…

Και ακόμα ποιο πίσω ακριβότερα. Τα παιχνίδια πάντα ήταν ακριβά, αυτό που ήταν φτηνό παλιά ήταν οι κονσόλες σαν μηχανιμα, όχι τα παιχνίδια, ένας από τους λόγους που το πρώτο πσ λόγο πειρατείας πήγε τρένο. Α

2 λεπτά πριν, vassilis018 είπε

εδώ έγραφες στο νήμα του BF6 ότι πέταξες 80 ευρώ για αυτή τημ μ@λ@κία το παιχνίδι. Και τώρα κάθεσαι και γράφεις πόσο καλό είναι? Ότι να ναι είναι μερικοί εδώ μέσα :D 

Όλοι έτσι είμαστε 😋😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, vassilis018 είπε

Χαχαχα ναι!! μ@λ@κία ειναι ήπιος χαρακτηρισμός, ακόμα κλαίω τα 80 ευρώ. Έχει ένα campeing 5 ώρες και ένα επαναλαμβανόμενο multiplayer, ή θα είσαι defender ή attacker σε bases, με 20–30 λεπτά ο γύρος, και αυτό είναι όλο.

Από άποψη γραφικών παίρνει άριστα, και σαν παιχνίδι είναι καλό. Για τα γούστα μου είναι μάπα, και μέχρι το τέλος του χρόνου θα το πουλάνε στη μισή τιμή. Άλλο μια αντικειμενική κριτική και άλλο πώς το βρίσκω εγώ επειδή δεν είναι του στυλ μου.

Επεξ/σία από Raylan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...