Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.png.a9fd10d40654b5735f062c60d6463963.png

Έχω θέμα σε web app που χρησιμοποιεί υποδομή στην Γερμανία. Δεν είναι μόνο US-EAST-1 region που έχει θέμα. Το Workmail του AWS δεν πρέπει να έχει θέμα.

Επεξ/σία από medidia
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 hours ago, Emperor1313 said:

Εγω να δειτε τι επαθα. Σημερα αρρωστησε η δασκαλα του μικρου στο σχολειο και εμεινε σπιτι. Και ξαφνικα αρχιζει και μου λεει δεν μπαινω στο Fortnite!!!!. Βρε καλε μου, βρε χρυσε μου δεν φταιει το ιντερνετ, δεν φταιει το pc, δεν ξερω τι γινεται. Ευτυχως βρηκα αυτο το αρθρο και του το εδειξα και γλυτωσα :) Να εισαι καλα Κυριακο που το ανεβασες.

Είχανε τηλεεκπαιδευση δηλαδή. 

• Haha 1
Δημοσ.
28 minutes ago, Mythoplastis1981 said:

Να ρε γιατί ούρλιαζε το πιατσιρκι από πάνω και δεν με άφησε να κοιμηθώ.. Γ@μω τα φορναιτ μέσα μου 😡😡😡😠🤬🤬

Α είσαι συμπάσχων, εμένα ευτυχώς μόνο Σ/Κ το αφήνουν να παίζει και κάνει σαν αφηνιασμένο,στην αρχή δεν ήξερα τι παίζει μέχρι που μια μέρα έβριζε τον μπανάνα και τον Ντέντπουλ,αλλά φταίνε οι γονείς,δεκάχρονο να παίζει pegi 12 παιχνίδι.

• Haha 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, cpc464 είπε

Α είσαι συμπάσχων, εμένα ευτυχώς μόνο Σ/Κ το αφήνουν να παίζει και κάνει σαν αφηνιασμένο,στην αρχή δεν ήξερα τι παίζει μέχρι που μια μέρα έβριζε τον μπανάνα και τον Ντέντπουλ,αλλά φταίνε οι γονείς,δεκάχρονο να παίζει pegi 12 παιχνίδι.

Τα δικά μου μόνο minecraft στα ελληνικά. Και μονο σκ φυσικά. Δεν φταίνε τα παιδιά παντός. Όπως τα μάθεις 

• Like 2
Δημοσ.

Παντως, το ιδιο το amazon φαινεται να λειτουργει κανονικα.

Ευκαιρια να σκεφτουν βεβαια, και οι ακραιφνως τεχνοφιλοι, οτι η ακραια στηριξη της ζωης μας στο internet, ειναι κυριολεκτικα επικινδυνη. Χρειαζομαστε παντα εναλλακτικες επιλογες, και το λεω γιατι η ταση 'ολα ψηφιακα', μας οδηγει σε μονοδρομο που 100% θα τον πληρωσουμε. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mythoplastis1981 είπε

Τα δικά μου μόνο minecraft στα ελληνικά. Και μονο σκ φυσικά. Δεν φταίνε τα παιδιά παντός. Όπως τα μάθεις 

Όντως είναι πιο δύσκολο να μεγαλώνει κανείς παιδιά σήμερα. Είναι εκτεθειμένα σε περισσότερη και αφιλτράριστη πληροφορία και προφανώς είναι πιο εύκολο να παρασυρθούν αν δεν υπάρχει διαρκής γονική επίβλεψη και παρέμβαση. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Και το Asana είχε θέμα μέχρι το μεσημέρι πάντως

Ακραιες εργατοώρες χαμένες από τέτοια outages πάντως, το γελάμε αλλά είναι η πραγματικότητα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mountains1 είπε

Παντως, το ιδιο το amazon φαινεται να λειτουργει κανονικα.

Ευκαιρια να σκεφτουν βεβαια, και οι ακραιφνως τεχνοφιλοι, οτι η ακραια στηριξη της ζωης μας στο internet, ειναι κυριολεκτικα επικινδυνη. Χρειαζομαστε παντα εναλλακτικες επιλογες, και το λεω γιατι η ταση 'ολα ψηφιακα', μας οδηγει σε μονοδρομο που 100% θα τον πληρωσουμε. 

Όχι μόνο εμείς. Η ανθρωπότητα. Θα το πληρώσει 

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...