medidia Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) Έχω θέμα σε web app που χρησιμοποιεί υποδομή στην Γερμανία. Δεν είναι μόνο US-EAST-1 region που έχει θέμα. Το Workmail του AWS δεν πρέπει να έχει θέμα. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από medidia
kinitos Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 2 hours ago, Emperor1313 said: Εγω να δειτε τι επαθα. Σημερα αρρωστησε η δασκαλα του μικρου στο σχολειο και εμεινε σπιτι. Και ξαφνικα αρχιζει και μου λεει δεν μπαινω στο Fortnite!!!!. Βρε καλε μου, βρε χρυσε μου δεν φταιει το ιντερνετ, δεν φταιει το pc, δεν ξερω τι γινεται. Ευτυχως βρηκα αυτο το αρθρο και του το εδειξα και γλυτωσα :) Να εισαι καλα Κυριακο που το ανεβασες. Είχανε τηλεεκπαιδευση δηλαδή. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 11 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 11 ώρες Service health - Oct 20, 2025 | AWS Health Dashboard | Global Ενημερώσεις σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε. 1
andreas1gr Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Θα δείξω το άρθρο στο αφεντικό και θα του πω οτι φταίει η Αlexa που δεν κτύπησε το ξυπνητήρι... 1
Mythoplastis1981 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Να ρε γιατί ούρλιαζε το πιατσιρκι από πάνω και δεν με άφησε να κοιμηθώ.. Γ@μω τα φορναιτ μέσα μου 😡😡😡😠🤬🤬 2
cpc464 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 28 minutes ago, Mythoplastis1981 said: Να ρε γιατί ούρλιαζε το πιατσιρκι από πάνω και δεν με άφησε να κοιμηθώ.. Γ@μω τα φορναιτ μέσα μου 😡😡😡😠🤬🤬 Α είσαι συμπάσχων, εμένα ευτυχώς μόνο Σ/Κ το αφήνουν να παίζει και κάνει σαν αφηνιασμένο,στην αρχή δεν ήξερα τι παίζει μέχρι που μια μέρα έβριζε τον μπανάνα και τον Ντέντπουλ,αλλά φταίνε οι γονείς,δεκάχρονο να παίζει pegi 12 παιχνίδι. 1
Mythoplastis1981 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 5 λεπτά πριν, cpc464 είπε Α είσαι συμπάσχων, εμένα ευτυχώς μόνο Σ/Κ το αφήνουν να παίζει και κάνει σαν αφηνιασμένο,στην αρχή δεν ήξερα τι παίζει μέχρι που μια μέρα έβριζε τον μπανάνα και τον Ντέντπουλ,αλλά φταίνε οι γονείς,δεκάχρονο να παίζει pegi 12 παιχνίδι. Τα δικά μου μόνο minecraft στα ελληνικά. Και μονο σκ φυσικά. Δεν φταίνε τα παιδιά παντός. Όπως τα μάθεις 2
Mythoplastis1981 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 11 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε η κυρα Αλεξα ειναι ακομα κατω. Οταν λες κάτω; βρέχει ρε ψηλέ, ας πάει κάποιος να τις; ανοίξει 😜😜😜😜 1
mountains1 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Παντως, το ιδιο το amazon φαινεται να λειτουργει κανονικα. Ευκαιρια να σκεφτουν βεβαια, και οι ακραιφνως τεχνοφιλοι, οτι η ακραια στηριξη της ζωης μας στο internet, ειναι κυριολεκτικα επικινδυνη. Χρειαζομαστε παντα εναλλακτικες επιλογες, και το λεω γιατι η ταση 'ολα ψηφιακα', μας οδηγει σε μονοδρομο που 100% θα τον πληρωσουμε. 2 1
svartevarg Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 2 ώρες πριν, Mythoplastis1981 είπε Τα δικά μου μόνο minecraft στα ελληνικά. Και μονο σκ φυσικά. Δεν φταίνε τα παιδιά παντός. Όπως τα μάθεις Όντως είναι πιο δύσκολο να μεγαλώνει κανείς παιδιά σήμερα. Είναι εκτεθειμένα σε περισσότερη και αφιλτράριστη πληροφορία και προφανώς είναι πιο εύκολο να παρασυρθούν αν δεν υπάρχει διαρκής γονική επίβλεψη και παρέμβαση. 1
polaki Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Και το Asana είχε θέμα μέχρι το μεσημέρι πάντως Ακραιες εργατοώρες χαμένες από τέτοια outages πάντως, το γελάμε αλλά είναι η πραγματικότητα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 5 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 hour ago, vforvaggelis said: η κυρα Αλεξα ειναι ακομα κατω. Τώρα ένοιωσε.
Mythoplastis1981 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 ώρα πριν, mountains1 είπε Παντως, το ιδιο το amazon φαινεται να λειτουργει κανονικα. Ευκαιρια να σκεφτουν βεβαια, και οι ακραιφνως τεχνοφιλοι, οτι η ακραια στηριξη της ζωης μας στο internet, ειναι κυριολεκτικα επικινδυνη. Χρειαζομαστε παντα εναλλακτικες επιλογες, και το λεω γιατι η ταση 'ολα ψηφιακα', μας οδηγει σε μονοδρομο που 100% θα τον πληρωσουμε. Όχι μόνο εμείς. Η ανθρωπότητα. Θα το πληρώσει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα